• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

nazlıcım çok saol canım denicem
benim adet döngü 32-33
aslında 2 gün falan geçti ama belirti olmadığı için ben telaşlandım
bide kahverengi akıntıyı görünce kafam karıştı
bi deneyim canım

Son düzenleme:
tuğçecim eğer hamile kalman mucizeymiş neden bi daha mucize olmasın ki
imkansız die düşünme sakın daha önce nasıl kaldıysan yine şansın var demektir
hem tüp bebek yapmaya kesin karar verirsen
onun da iyi yanları var biliosun canım bunlardan faydalanmış olursun
iyi tarfaından bakmaya çalış lütfen
yanındayız herzaman
nazlının dediği gibi kür dene
haytta olmıcak hiç bişi yok
allah yardımcımız olsun
olumunekankayizsmile

yelizcim nazlım nasılsınız kızlar

mehaba canım şimdi doktordan geldim. ultrasonda keseyi gördü ama nokta kadar daha çok erken dedi betahcg istedi iğneye başladık bugün clexane 0,4 ml, coraspin 100 mg birde folik plus devam dedi. ama canım çok sıkkın kese tam yuvarlak deil dedi pzrt konrole gidicem gene kan alıcak bakalım hayırlısı allah tan şu saatten sonra biz kulların yapacağı çok bişey kalmıyor

canım inşallah yaptırcam daha başlamadık çok heycanlıyım merak ediyorum.sen dış gebelikten sonra hamile kaldınmı?ne kadar beklemen lazım dedi doktor?ben ameliyat olmadım ilaçla erittiler

evet canım ben dıştan sonra 2 kez hamile kaldım.. 3 er ay arayla hemde... doktorlar 2-3 ay bekle demişlerdi... ama şimdi 6 ay bekliyorum... martta kürtaj oolmuştum kasımdan önce hamilelik düşünmüyorum... ameliyat olmamamn iyi olmuş... umarım bir daha tekrarlamaz canım... çünkü dış gerçketen en tehlikelisi... ölüm riski bile var biliyorsundur.... çok da zor teşhis konuyor... Allah kimseye özellikle dışı yaşatmasın... çok zor gerçekten....

cnm hiç üzülme sana süper bi kürle geldim kk da bir kadın var hem pco var onda hemde 2 tüpü de tıkanıkmış doktor demiş senin hamile kalman mücize olur sonra soğan kürüne başlamış 6 ay kullanmış doktora bi gitmiş doktor mücize demiş bu kadar çok kistin erimesi bide hsg yenilenmiş bi bakılmış tüpler açık sen ne yaptın demiş oda sopan suyu kullandım demiş doktor kadının elini sıkmış bravo sana demiş şuan bana meslek hayatımda çok büyük bir ders verdin demekki hayatta imkansız diye bişi yok demiş cnm sogan kürü kullan sende 5 6 ay kadar her ay 15 gün tekrarla inan bana o tüpün açılıcak tatlım doktorların her dediğine fazla takılmamak lazım nice çocuğun olmaz dediklerinin ikizleri üçüzleri var sen bu kürü uygula bana dua ediceksin sonra hiçbir zararı da yok üstelik tüpün açılınca bide sonra incir kürü uygularız sana oda yumurta kalitesini sayısını artırıyor böylece hamile kalmanda daha kolaylaşır tatlım sakın üzülme tmmı

ahhh nazlım yaaa ben de bitkilesel kürleri araştırıyorum... soğan kürünü biliyorum tatlım ama bende reflü var... soğanın kendini bile çiğken yiyemiyorum... suyunu nasıl içerim... bilmiyorum ki.... maydonoz kürü birde salatalık kürü denicem bakalım... soğan kadar etki etmez belki ama....

aaaaa üzülme ben rahim filmide laporoskopide oldum.
laporoskopi rahim filminin yanında hiç bişey canım.
korkma sakın , asla zor bi işlem değil allah yolunu açık etsin inşllh.opuyorumnanaktan

onda zaten anestezi isticem mutlaka... birde hala kanamam var benim... dün film çektirmiştim... normal mi kanamanın devam etmesi.???

amin canım.evet doktorumsöylemişti ben eve gitmek istediğğimi söylediğimde doktor iç kanama olabilir demişti hatta birkaç saatliğine bile eve gitmeme müsade etmedi.

tuğçecim eğer hamile kalman mucizeymiş neden bi daha mucize olmasın ki
imkansız die düşünme sakın daha önce nasıl kaldıysan yine şansın var demektir
hem tüp bebek yapmaya kesin karar verirsen
onun da iyi yanları var biliosun canım bunlardan faydalanmış olursun
iyi tarfaından bakmaya çalış lütfen
yanındayız herzaman
nazlının dediği gibi kür dene
haytta olmıcak hiç bişi yok
allah yardımcımız olsun
olumunekankayizsmile

haklısın çiçekçim... allah ol dedi mi olmucak hiçbirşey yok... olmucaksa da kendini paralasan yapacak birşey yok.... daha önce hamile kalabilmem zaten düşündürüyor beni... doktor öyle olmaz dedi ama bence ben son kürtajdan sonra tüpüm tıkandı kızlar... biraz arşatırdım tekrarlayan kürtajlar tüpü tıkayabilirmiş... dr u suçlamıyorum olacağı varmış demekki... sizler bana çok moral oluyorsunuz çok teşekkür ederim hepinize...
tüpe pazartesi istanbulda karar vericem canım ordaki dr um ne derse harfiyen yapıcam... en çok ona güveniyorum çünkü... sen ne alemdesin adet olmun mu??? kociş de sperm analizinin sonucunu almaya gitti... inşallah onda bişey yoktur.....kaydirigubbakcemile4

ahhh nazlım yaaa ben de bitkilesel kürleri araştırıyorum... soğan kürünü biliyorum tatlım ama bende reflü var... soğanın kendini bile çiğken yiyemiyorum... suyunu nasıl içerim... bilmiyorum ki.... maydonoz kürü birde salatalık kürü denicem bakalım... soğan kadar etki etmez belki ama....

canım soğankürünü soğumadan içince kokmuyomuş tadıda o kadar iğrenç değilmiş banada tavsiye etmişlerdi cesaret edemedim kullanan bi arkadaşım okadarda kötü olmadığını söyledi ama soğuyunca kötü oluyomuş

bir iki gün denicem... eğer erflüm azmassa DEVAM EDERİM... yoksa bırakırım napiim... rahmi temizliyelim derken mideyi haşat etmeyelim...:1: canım senin dış bitti değilmi... ilaçla atıldı???
testlere ne zaman başlıcaksın... iyi bir hastane ve doktor seçimi yapmanı öneririm... ben çok çektim doktorlardan...

bir iki gün denicem... eğer erflüm azmassa DEVAM EDERİM... yoksa bırakırım napiim... rahmi temizliyelim derken mideyi haşat etmeyelim...:1: canım senin dış bitti değilmi... ilaçla atıldı???
testlere ne zaman başlıcaksın... iyi bir hastane ve doktor seçimi yapmanı öneririm... ben çok çektim doktorlardan...

bitti inşallah pazartesi doktorumla bidaha konuşcam ona göre gitcem kocaeli tıp fakültesine gidiyorum ama çok uzak yakınlarda iyi bi doktor bulsam gitcem ama güvenemiyorum bende çok çektim çünkü geçen yıl doktorun biri karnımdaki 2 aylık bebeği görmedi düşmüş heralde dedi 3 gün sonra şiddetli kanama ve sancıyla dr gittiğimde bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim nerdeyse zehirliycekmiş.dr um nasıl görmez görülmiycek kadar küçük değil dedi ama adam görmedi işte

canım benim çok geçmiş olsun...sen kocaelinde mı aşıyorsun.... ben balıkesir deyim... dr um istanbulda... ido yu zengin edicez bu bebek gelene kadar yani... ben de memorial a gidiyorum... tüp bebek için....

evet canım gebzedeyim .burda dr gittim ben sana bişey yapamam fakülteye git dedi bende gidiyorum ama iyimi ediyorum bilmiyorum .benim eski doktorum sedat kadanalı şuan memoriala geçmiş galiba onamı gidiyosun?benim ilk bebeğim onun tedavisiyle olmuştu çok iyi bi doktor

ahhh nazlım yaaa ben de bitkilesel kürleri araştırıyorum... Soğan kürünü biliyorum tatlım ama bende reflü var... Soğanın kendini bile çiğken yiyemiyorum... Suyunu nasıl içerim... Bilmiyorum ki.... Maydonoz kürü birde salatalık kürü denicem bakalım... Soğan kadar etki etmez belki ama....
cnm soğan suyunun tadında bişi yokkı bildiğin su tadı benim bugün 7, günüm ve inan çok etkisini gördüm herkese smimiyetle tavsiye ederim sadece içerken burnunu tıka kokusunu almadığın sürece sorun yok zaten belirli bir zamandan sonra alışıyorsun tatlım kokusu için burnunu tıka iç o zmn mide bulantısı yapmaz bende eflü ok ama midem çok hassas özellikle de kokulara karşı dayanamıyorum cnm ne yapalım sağlık için zehir olsa şerbet niyetine içicen

nzlım burdayıııııııııııııııııııııııım :D
kuşum tatilin tadını çıkarmaya çalılşıorum ama sizide unutmaaaaaaaaaam asla

bu arada ben adet oldum ama ankaraya gidemicem korktuğum başıma geldi doktor 2 ağustosa kadar tatilde olcekmiş
mecburen ağustos adetimi bekliceem
sen ne durumdasınn
yaseminde gelmedi tatilden ösledim yaaa

geldim canlarım....süper bir tatilin ardından...çiçeğim bende seni çok özledim canım...dr konusunda sıkma canını geç olsun güç olmasın...nazlı tuğçal nasılsınız kızlar....

Back