Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yelizcim nazlım nasılsınız kızlar
canım inşallah yaptırcam daha başlamadık çok heycanlıyım merak ediyorum.sen dış gebelikten sonra hamile kaldınmı?ne kadar beklemen lazım dedi doktor?ben ameliyat olmadım ilaçla erittiler
cnm hiç üzülme sana süper bi kürle geldim kk da bir kadın var hem pco var onda hemde 2 tüpü de tıkanıkmış doktor demiş senin hamile kalman mücize olur sonra soğan kürüne başlamış 6 ay kullanmış doktora bi gitmiş doktor mücize demiş bu kadar çok kistin erimesi bide hsg yenilenmiş bi bakılmış tüpler açık sen ne yaptın demiş oda sopan suyu kullandım demiş doktor kadının elini sıkmış bravo sana demiş şuan bana meslek hayatımda çok büyük bir ders verdin demekki hayatta imkansız diye bişi yok demiş cnm sogan kürü kullan sende 5 6 ay kadar her ay 15 gün tekrarla inan bana o tüpün açılıcak tatlım doktorların her dediğine fazla takılmamak lazım nice çocuğun olmaz dediklerinin ikizleri üçüzleri var sen bu kürü uygula bana dua ediceksin sonra hiçbir zararı da yok üstelik tüpün açılınca bide sonra incir kürü uygularız sana oda yumurta kalitesini sayısını artırıyor böylece hamile kalmanda daha kolaylaşır tatlım sakın üzülme tmmı
aaaaa üzülme ben rahim filmide laporoskopide oldum.
laporoskopi rahim filminin yanında hiç bişey canım.
korkma sakın , asla zor bi işlem değil allah yolunu açık etsin inşllh.opuyorumnanaktan
tuğçecim eğer hamile kalman mucizeymiş neden bi daha mucize olmasın ki
imkansız die düşünme sakın daha önce nasıl kaldıysan yine şansın var demektir
hem tüp bebek yapmaya kesin karar verirsen
onun da iyi yanları var biliosun canım bunlardan faydalanmış olursun
iyi tarfaından bakmaya çalış lütfen
yanındayız herzaman
nazlının dediği gibi kür dene
haytta olmıcak hiç bişi yok
allah yardımcımız olsun
olumunekankayizsmile
ahhh nazlım yaaa ben de bitkilesel kürleri araştırıyorum... soğan kürünü biliyorum tatlım ama bende reflü var... soğanın kendini bile çiğken yiyemiyorum... suyunu nasıl içerim... bilmiyorum ki.... maydonoz kürü birde salatalık kürü denicem bakalım... soğan kadar etki etmez belki ama....
bir iki gün denicem... eğer erflüm azmassa DEVAM EDERİM... yoksa bırakırım napiim... rahmi temizliyelim derken mideyi haşat etmeyelim...canım senin dış bitti değilmi... ilaçla atıldı???
testlere ne zaman başlıcaksın... iyi bir hastane ve doktor seçimi yapmanı öneririm... ben çok çektim doktorlardan...
cnm soğan suyunun tadında bişi yokkı bildiğin su tadı benim bugün 7, günüm ve inan çok etkisini gördüm herkese smimiyetle tavsiye ederim sadece içerken burnunu tıka kokusunu almadığın sürece sorun yok zaten belirli bir zamandan sonra alışıyorsun tatlım kokusu için burnunu tıka iç o zmn mide bulantısı yapmaz bende eflü ok ama midem çok hassas özellikle de kokulara karşı dayanamıyorum cnm ne yapalım sağlık için zehir olsa şerbet niyetine içicenahhh nazlım yaaa ben de bitkilesel kürleri araştırıyorum... Soğan kürünü biliyorum tatlım ama bende reflü var... Soğanın kendini bile çiğken yiyemiyorum... Suyunu nasıl içerim... Bilmiyorum ki.... Maydonoz kürü birde salatalık kürü denicem bakalım... Soğan kadar etki etmez belki ama....