Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

merhaba canım nasılsın merak ettim 7 aralık geçti nasıl geçti randevun ne yapmaya karar verdiniz ve önerdi doktor sana bizide bilgilendir.

anlatayım canım benim...zonguldaktan sevk etmediler beni daha burda yapacakları varmış falan filan...bende yıllık izin aldım bastık gittik c.tesi günü.pazartesi sabah sağlık müdsürlüğüne gidip sevkimi aldım ordan hacettepe giriş yaptırdık..saat 3 deydi randevumuz o saate kadar gezdik kızılayda...sonra muayaneye geçtik...hemşire önce dosya açtı bana..sonra tam saat 3 adımı seslendiler eşimle geçtik...ayakta karşıladı lütfü hocam ordan analdım ki çok mütevazi...sonra dosyamı inceledi tahlillerime baktı...birde sizden dinleyelim dedi..o sordu ben yanıtladım...sana iğne başlanmalıydı dedi öyle vitaminle falan olmaz dedi..bu tahliller benim için geçerli ama ektralar isteyelim dedi..ultrason yaptı ve rahim filmimi değerlendirdi çok güzel hiç bir sorun yok dedi tam istediğimiz gibi dedi...histeroskopi yapılabilinir dedi bende hocam yaparsak çok iyi olur dedim tabiki nasıl isterseniz dedi...bir sonraki adetim bittikten sonra ilk perşembe diye karar aldık....oda ocağın 7 si oluyor, tahlil sonuçlarınızda çıksın sabahta histeroskopiyi yaparız öğleden sonra değerlendiririz hepsini dedi...il dışından geliyoruz diye hayıflandı biraz zor olur falan diye...yok hocam dedim artık bu yolda sizinle devam edeceğiz uzak diye sıkıntımız yok gider geliriz yeterki amacımıza ulaşalım dedik...sağolsun oda elimden gelen yardımı yaparım dedi...eşimden hiç bir tahlil istemedi gerek yok demiş ben içeride giyinirken %99,9 bir sıkıntı çıkmayacak ama tahlillerimizi yapalım yinede demiş...çok bilgili bir hoca ve çok net ve asla riske atmak istemiyor acabalarla konuşmadı hiç..garantici birazda...bundan sonra ankara yolları açıldı kızlar bize..hatta doğumumu bile orda yapmayı düşünüyorum :)))

:ecrin_bebek: ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN CNM UMARIM AMACINA ULAŞIRSIN BİRAN ÖNCEsositososito

Bu arada kızlr ıÇınıze su serpıcek bır bılgıye ulaŞtım bı sıtede okudum oldukÇa ÜnlÜ ve tanınan bır dr. ... Dıyokı genellıkle erken kÜÇÜk dÜŞen bebeklerde sorunun bebekte olduĞunu sÖylÜyor tamamen o gebelıĞın o bebeĞın kromozomlarıyla ılgılı olduĞunu sÖylÜyor ben bunu haberı okuyunca Çok sevındım benımkıler Çok kÜÇÜk dÜŞmÜŞtÜ ÇÜnkÜ umarım ıÇınızız rahatlatmıŞımdır bu arada kızlr Şubatta doktora gıdıyorum 5 mart eŞımın doĞum gÜnÜ korunmyı o gÜn bırakıcazallah ızın verrıse hayırlısıyla

daha öncede yazmıştım bu durumda olanınız varmı.düşükten sonra adetinde azalma
cnm bende düşük yaptım ama benim adetimde azalma olmadı kaldiki adet süresinin 3 den az 10 günden fazla olması hastalık anlamına gelir adet azalması varsa korkutmak istemem ama erken menepoz olabilir ama korkmam cnm doktoruna git gerekli testlerden sonra ilaç tedavisiyle hormonlarını normale döndürebilirler tam olarak bilgim yok cnm o yüzden korkutmak istemem her kadının adet olma süresi farklıdır ama ama ortalama tarihte en az 3 en fazla 10 gündür unutma

aleyna34 2 düşük yaşadım biri kürtaj diğeri normal düşük bilgimi paylaştım sadece ama kesinlikle doktora görünmelisin cnm bu şekildeyken de korunmalısın hormonların normal değilken zaten kalamazsın kalırsanda düşük riski fazla olur cnm dikkat et en kısa zamanda git bide bebişde düşünüyorsan hiç zaman kaybetme biran önce tedavini görki çabuk hamiş kalasın

Yasemin-66 ; test sonuçlarımda yüksek düzeyde pıltılaşma çıktı canım , doktorum adetinin ikinci günü muayeneye gel dedi , son bir şeye daha bakacakmış ama tedavi şart dedi yani , eger aspirin yada heparinmi ona karar verecek , ve hamile kaldadan başlıcam yanlış anlamadıysam canım . Çok endişeliyim tekrar dan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum , bebek düşüklerinin sebebi şimdi net oalrak anlaşıldı dedi, eger ilaç kullanmazsan tekrardan yüzde yüz düşecekti dedi .bence düşük yaşamışsanız eger bir şekilde genetik testlerini yaptırın arkadaşlar iki düşügünüz varsa eger helede kalp atımı olmadıgı için almışlarsa %90 san pıltılaşmadan olur dedi doktorum.Ona bu konuda çok güveniyorum.çok ilgili sites falan yapma dedi bana , sen bana bırak tedaviyi dedi , yinede dualarınızı eksik etmeyin Allah sizlerinde yardımcısı olsun arkadaşlar .

teşekkür ederim canım bilgilerin için hafta içi dr. gideceğim kürtajdan sonra yapışıklık olmasından korkuyorum.şimdi korunmuyorum peki hamile kalırsam tekrar düşermi acaba peki bu bilgiye nerden ulaştın canım int den çok araştırdım ama hiç bir sonuça ulaşamadım.artık dr.gitmektende bıktım yani....

Aleyna 34 cnm Öncelıkle ben sadece adetın hormona dayalı olduĞu ıÇın dolayısıyla adetınde normalden az olduĞu ıÇın hormonlaında bır olabılır dıyedÜŞÜndÜm hormonlarda sorun varkende kalmazsın artı kalsan bıle dÜŞer prolakt,nde bır hormon ve onun dengesı bozulunca tedavıden sonra kalınıyor hamıle gıbı tmamen mantıĞa dayalıydı Çok geÇmıŞ olsun tekrar baŞtada yazdıĞım gıbı etkılemek ıstemem sadece bıldıklerımı yazdım Üzerıne bırazda yorumum ekledım umarım Önemlı bıŞı yoktur cnm

asnilcim çok geçmiş olsun en azından sorunn ne olduğunu biliyorsun hiç üzülme allah dermansız dert vermesin yeterki herşeyin çözümü vardır tedaviden sonra 100% sağlıklı bebeğin olacağına inanyorum aynı durumu eltimde yaşamıştı 9 ay boyunca iğne yaptı kendine şimdi 3 aylık kızı var tekrar tekrar geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun..inan güzel bir haber sebebi bulunması...benim bebeklerimin kalbi atıyordu canım 8 haftalıkken duruyordu...düşük düzeyde pıhtılaşma var bende...bende iğne kullanacağım bir sonraki hamileliğimde..senin dr un kim canım merak ettim...

tahir özgüder canım, izmirde şirinyerde muhayenesi var, ayrıca buca kadın dogum (ssk) hastanesinde doktor.Birçok test yaptı, egede verdim testlerimin hepsini tek seferde . iç hastalıklar, parazitoloji,genetik, biyokimya, mikrobiyoloji,bir iki tane dahadı hatırlayamadım . Sonuçları aldım Allahtan digerlerinde sorun çıkmadı , simirde yapmıştı .Şimdi adetimin ikinci gününde gitcem işte arkadaşım. Son birşeye daha bakcam dedi sonra orda konuşcaz hem bebek çalışmalarına hemde tedaviye başlıcaz.Öclikle aspirin kalp atımı oluncada heparin demişti ama kesin olarak muyeneden sonra belli olcak canım. Evet haklısın canım en azından sebebi bulundu , umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

asnilciğim çok detaylı araştırma yapmış dr un için rahat olsun canım...inşallah bu sefer herşey yolunda olacak...dualarım seninle...

asnilciğim çok detaylı araştırma yapmış dr un için rahat olsun canım...inşallah bu sefer herşey yolunda olacak...dualarım seninle...

çok teşekkür ederim canım duların için, umarın senin içinde herşey yolunda gider senin içinde dua edicem hep...

günaydın kızlar hayırlı bir hafta diliyorum hepinize...asnilciğim okudum yazını paylaşım için teşekkürler..çok doğru söylemiş bencede alper hocam...ama tedbir amaçlı banada hep başlandı progestron ve aspirin...

aspirinin gerekli durumlarda yani tespit edilmiş bir pıltılaşma oldugu vakit kullanılmalıdır sadece diyor, ama progestan için olacak düşügü engellemez diyorki bunu benim gittgim doktorda dedi sadece bazı doktorlar hastanın içi rahatlasın diye veriyorlar demişti bana , yoksa olası bir düşügü önlemez demişti canım.Helede hap olarak alınanlar hiç etki etmez demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…