merhaba arkadaşlar bende 29 yaşındayım 4 senelik evliyim 4 tane düşük yaptım 2sinin kalbi durdu kürtaj oldum 2side kendi düştü.kan pıhtolaşması çıktı cleaxsan 04lük iğne kullanmama rağmen geçtiğimiz pazar günü yine bebeğimi kaybettim.rabbim mübarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerr nasip etsin inşallah ......
AMİN CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN OLSUN HOŞGELDİN ARAMIZAAA
çiçek8182 çok saol canım sanada çok geçmiş olsun allah hepimizin yardımcısı olsun cevabın için saol inş sağlıklı bebekler nasip eder rabbim hepimize. eşime siperm analizi yapıldı genler araştırılırken canım problem yok dediler. bugün sabah reglime 2 var evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı 9 regli günü o geüne kadar bekleyeyimmi
AYYYYYYYYYYY CNM HAMİLESİN NE GÜZEL RABBİM ŞU MÜBAREK AYLARDA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞ SENİN İÇİN SAĞLIKLI HAYIRLIRLI BİR BEBEK OLSUN ADET GÜNÜN BİRKAÇ GEÇSİN ÖLE GİT DOKA ÇÜNKÜ ŞUAN GİTSENDE KESEYİ GÖREMEZSİN AMA SAĞLIKLI GEBELİK OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN 2 GÜNDE BİR BETA HCG Yİ ÖLÇTÜREBİLİRSİN CNM 2 GÜNDE 2 KATINA KATLAMASI LAZIM VE BETA HCG 1500 LERE ULAŞMADAN USG DE GÖRÜNMEZ CNM ÇOK MİNİK OLDUĞU İÇİN ....... a.s.