• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

nazlım geçen hafta kahverengi akıntım oldu
hastalancam sandım
ama bi kaç gün oldu geçti sora bende anlamadım ama doktorada gitmedim canım

:ecrin_bebek: MRB KIZLAR BEN 22 YAŞINDA 1 YILLIK EVLİYİM 2 AYLIK EVLİYKEN HAMİLE KALDIM DÜNYALAR BENİM OLDU AMA 10 HAFTADA BOŞ GEBELİK DİYE ALINDI benneyaptımki SONRA 3 AY KORUNUP TEKRAR KALDIM BU SEFERDE BİR CUMA SABAHI KALKTIĞIMDA HİÇ BELİRTİ YOKTU SANKİ BEBEĞİM GİTMİŞTİ HEMEN DOKTORA GİTTİK KESE GÖRÜNMEDİ HCG 1,500 ÇIKTI DOKTOR DIŞ OLABİLİR DEDİ O KADAR KORKTUMKİ HİÇ UMURSAMADIM HALIDA KALDIRDIM İŞTE YAPTIM TEKRAR 5 GÜN SONRA TEKRAR GİTTİĞİMDE KESE GENE YOKTU HCG 584 E DÜŞMÜŞTÜ DEDİM TMM GİDİYO MELEĞİM BENİ TERK EDİYO ETESİ GÜN KANAMAM BAŞLADI KENDİ KENDİNE DÜŞTÜ GİTTİ MİNİĞİM :1no2: AMA FAZLA ÜZÜLMEDİM DIŞTAN ÇOK KORKMUŞTUM 19 AĞUSTOSTA DÜŞTÜ ŞUAN 2 ADETİ BEKLİYORUM SİZLERE SORUM TEKRAR NASIL KALDINIZ NE GİBİ TESTLERE TABİ KALDINIZ BENDEKİ SORUN SİZCE NEYDEN KAYNAKLIDIR HADİ KIZLAR GELİN YARDIM EDELİM BİRBİRİMİZE :teselli: :1hug:

canım çok geçmiş olsun benim ilk hamileliğimde 6 ay düşük tehdidi yaşadım sürekli kanamalar sancılar..rabbime şükürler olsun kucağıma aldım yavrumu şuan 4 yaşında ama ondan sonra 2 düşük yaptım tabi tedaviyle hamile kalabiliyorum bide o var.sonolarak 4 ay önce yine çocuk için tedaviye başladık geçtiğimiz ay adetim gecikti test yaptım (+) çıktı tabi çok sevindim ama dış gebelikmiş meğer ilaçla erittiler şuan hcg takibi yaptırıyotum psikolojim iyiyce bozuldu

ABLACIM İİYİM İNAN HEP AKLIMDASIN YAAA İŞTEN GÜÇTEN ARTIK GİREMEZ OLDUM O KADAR ÖZLEDİMKİ SİZİ ANLATAMAM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM ABLAM RABBİM BETERİNDEN SAKINSIN KORUSUN İNŞ HALİMİZE ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN ABLAM NASIL OLDUN NE DURUMDASIN Bİ DEĞİŞİKLİK VARMI :hulya:

günaydın bebebğim canım iyi ol geriis hikaye bende yoğunum kardeşim gelid almanyadan küçük kardeşi evelndiriyoruz u ayy düğün yapıcaz telaşlıyım hayatım bende hiç değişiklik yok galiba rabbim nasip etmeyecek anneliğibilmiuyorumm canım böyle yaşamı saldım çayıra hesabı giidyorum balımkaydirigubbakcemile2

günaydın bebebğim canım iyi ol geriis hikaye bende yoğunum kardeşim gelid almanyadan küçük kardeşi evelndiriyoruz u ayy düğün yapıcaz telaşlıyım hayatım bende hiç değişiklik yok galiba rabbim nasip etmeyecek anneliğibilmiuyorumm canım böyle yaşamı saldım çayıra hesabı giidyorum balımkaydirigubbakcemile2
ablacımmmm gözünaydın ne güzel kardeşin gelmişşşş hşgelmiş senin konuna gelince ablamm artık hayatımızdaki kötü düşünceleri siliyoruz ve yerini güzel olumlu düşüncelere bırakıyoruz kötüyle sevinmeyi öğreniyoruz ablam artık tüpe gitme zamanı gelmedimi tatlım ni gitsen görüşsen ben normal yolla olacağına inanıyorum ama yinede imkanın varsa beklemesen gitsen görüşsen bi başlasan olmazmı ablam sn gerçi iiyisini bilirsin ama

Son düzenleme:
ÇıÇeĞım akıntı adet bıttıkten sonrada devam etmıyorsa korkmam sadece sÖkÜlemedıĞı yada rahım kendını temızledıĞı ıÇın oluyordur benımkı adetten Önce baŞalayıp adet bıtıncede devam edıyordu gerÇı hala devam edıyor ama eskısı gıbı yoĞun deĞıl ben bugÜn soĞan kÜrÜne baŞladım bakalım geÇırıcekmı bıde geÇen ay papatya Çayı ıÇmıŞtım adetım zamanında geldı aklında bulunsun cnm ..........

canım çok geçmiş olsun benim ilk hamileliğimde 6 ay düşük tehdidi yaşadım sürekli kanamalar sancılar..rabbime şükürler olsun kucağıma aldım yavrumu şuan 4 yaşında ama ondan sonra 2 düşük yaptım tabi tedaviyle hamile kalabiliyorum bide o var.sonolarak 4 ay önce yine çocuk için tedaviye başladık geçtiğimiz ay adetim gecikti test yaptım (+) çıktı tabi çok sevindim ama dış gebelikmiş meğer ilaçla erittiler şuan hcg takibi yaptırıyotum psikolojim iyiyce bozuldu
çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inş benim tabiii 2 kiyle kalmadı 3 de gitti araştırma sonucu kan pıhtılaşması çıktı cnm seni çok ii anlıyorum ama başa gelen çekilir elden ne gelirki sabretmekten ve dua edip beklemekten başka yinede bence şükretmelisin çünkü tüpünde alınabilirdi dış gebelik çok zor bir durum cnm sana tavsiyem komple dış gebelikten kurtulduktan sonta bir rahim filmi çektir sanırım tüpünde yapışıklık varki dış oldu rahim filminde verdikleri ilaç hafif yapışıklar varsa açıyor temizliyor tüpleri ve genelde uzun süre hamile kalamayıp rahim filmi çektirdikten 1 2 ay sonra hamile kalanlar oldukça fazla olumunekankayizsmile

yeliz cnm geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın inş şu mübarek aylarda rabbim dualarımızı kabul eder bizleri boynu bükük kucakları boş bırakmaz.... amin...

nazlım topiği 2. sayfada görünce üzülüom yasmin de gelsin kavulşalım hepberaber

canım yaaa geçen ay beniim adetim bitti temizlendim
1 hafta sora falan başladı akıntılar
sora kesildi
biraz kafa karıştırcı bi durum yani

papatya çayını nasıl içtin canım
aktardan mı aldın yaptın
yoksa hazır sallama mı

anlatırsan sevinirim günde kaç kere

nazlım topiği 2. sayfada görünce üzülüom yasmin de gelsin kavulşalım hepberaber

canım yaaa geçen ay beniim adetim bitti temizlendim
1 hafta sora falan başladı akıntılar
sora kesildi
biraz kafa karıştırcı bi durum yani

papatya çayını nasıl içtin canım
aktardan mı aldın yaptın
yoksa hazır sallama mı

anlatırsan sevinirim günde kaç kere
cnm ya benim kahverengi akıntılar geçmedi dün ilişki sonrası yine başladı ama papatya çayı içerken geçmişti sonra ilişkiye girince yine başlamıştı sadece papatya çayı düzene soktu galiba çünkü geçen ayla aynı günde oldum bugün soğan kürüne başladım başlar başlamaz akıntılarım çogaldı sanırım ii gelicek bence sende başla tatlım 15 gün kullanalım beraber oda işe yaramazsa doktora gideriz

bir orta boy soğanı 4 e böl kımızı ve mor olmasın beyaz olucak önceden kaynayan 2 bardak klorsuz suya ekle 5 kaynat ılıyınca iç öğlen ve akşam yemeklerden 15 dk önce iç cnm her öğünü taza hazırla ağrılar ve akıntı artıyormuş ama işe yarıyormuş haberin olsun çok yararlı bir bitki zararıda yok ilaç kullanmaktan daha iiyidir tatlım yaa 15 uygulayıp adeti bekliyoruz sonra diğer adetten sonra adete 7 gün kala içip bitiriyoruz kürü çok işe yarıyormuş cnm

şimdi yok ama
dediğin gibi ozmanda ilişkiden sonra başladı
benim bu hafta sonuna kadarda hastalanmam lazım
bende mi yapsem aceba
adetimi etkiler mi

canım yaa soğana mı geç diosun
sen doktora gittiğinde enfeksion demedimi
ilaç verdi nie geçmedi anlamadım

şimdi soğana başlarsam adetide söker mi
kafam karıştı vala

o yüzden en iisi bitkisel çözüm benim için şuan soğana geçtim cnm sen bence civan perçemi al bi iç önce o adeti söküyo senin büyük ihtimalle adetin sökülemiyor geçen ayda böylemi oldu

yok canım geçen ay sökülme sorunu olmadıda
adetten önce akıntı gelmişti sora adet olmuştum
ama daha geçmediki adet günüm

kıs kafamı karıştırdın soğan mı civanperçemimi
akıntım
2 adet ortsasında oldu geçti
ben ona kafa yoruom
normal diil çünkü

sana alttan mı baktı doktor enfeksiyon için akıntı testi yapmıomu canım

Back