• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

ablacığım çok özledik seni...öpüyorum seni...

canııım allaah biliyorya bende özledim sizleri ama işgüç
evdede net kopuktu anca gelebildim.artık uğramaya çalışıcam.
umutla iyi haberler bekliyorum.inşllh tüm dualarımız kabul olur bebişlerinize kavuşursunuz hepiniz.opuyorumnanaktan

ahhh canım etmem mi ederim tabikide
allah korusun bebişiiiiiiiiiiiii

melahat ablacım asnilde bebişde iyi özlettin kendiniii

ciçeğim sen nasılsın ablacım olumunekankayizsmile .asnile çoook sevindim
lm söle benden.allah hepinizin yüzünü güldürsün bitanem.Şeniz

şaşırdım ben seni belediyede falan çalışıordur die düşündüm hep :D
niye bende bilmiorum vala :D:D
özletme kendini

eee madem hemşiresin benim bu kahve akıntılarım ne demek istio sen anlarsın :D

sanırım belediyede çalışan
asnl onunla karıştırdın heralde canım.yerimseniben

kızlar genetik sonuçlarımız çktı... eşimde de ben de de bir sorun yokmuş çok şükür... şimdi kafam karışık^biraz... tüpten vazgeçebiliriz.. bir kez daha normal denebiliriz...bilmiyorum kociş gelince bu akşam karar vericez... hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

yolun açık olsun canım mutlusona ulaşırsın inşllh.:Saruboceq:

kızlar buarada NAZLI nerde göremedim.:uhm:

günaydın kızlar

ablacım iyiyim teşekkür ederim
histereskopiye gidicem bu ay bekliorum heycanla

asnile sölerim başüstüneee
nazlıyı bende çok merak ediorum nerde bu kız

nazlımmmmmmmmmmmmmmm canım nasıslsın kuuzmm seni düşünüyorum ebbeğim sağlığın yerindemii
ve nazlının tüm arkadşları hepiniiz iyi olun canlarımmm

canııım allaah biliyorya bende özledim sizleri ama işgüç
evdede net kopuktu anca gelebildim.artık uğramaya çalışıcam.
umutla iyi haberler bekliyorum.inşllh tüm dualarımız kabul olur bebişlerinize kavuşursunuz hepiniz.opuyorumnanaktan

ciçeğim sen nasılsın ablacım olumunekankayizsmile .asnile çoook sevindim
lm söle benden.allah hepinizin yüzünü güldürsün bitanem.Şeniz

sanırım belediyede çalışan
asnl onunla karıştırdın heralde canım.yerimseniben

yolun açık olsun canım mutlusona ulaşırsın inşllh.:Saruboceq:

kızlar buarada NAZLI nerde göremedim.:uhm:

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... :emir_bebek:

kızlar merhaba herkese... sonundan adet oldum... 2 gündür çok fenaydım yattım bütün gün ağrılar içinde... ancak bu saatte ayaklanabildim ... sanırım bu papatya çayı söktürdü... aklınızda olsun yani...
tualinacım sana şimdiden iyi tatiller canım... bende yarın tatile çıkıyorum... yani ben hep tatilim aslında amakaydirigubbakcemile3
annişle yazlığa gidicez... ramazana kadar yokum kızlar... kociş hafta sonları bilgisayarı getirirse nete girer yazarım size de... okurum neler yaptınız die... özlicem....:2:

tuğçe gidion muuuuuuu

çok uzun bi süre
daha yeni gelmiştin amaaaaaaaa :gitme:
gelişmeleri haberdar etmeyi unutmaaa
sen yazlığa gitmeden önce histereskopi yaptırmıcan mı canımm
adette olmuşsun

hayırlı cumalar kızlar... çiçekcim haftaya cuma gelicem yaptırıcam histeroskopiyi canım... sonra tekrar gidicem... gelişmelerden ara ara girip haber veririm canım... orda internet yok ama eşim hafta sonraları bilgisayarı getirecek... o zaman haberdar ederim sizi...

günaydın kızlar...hayırlı cumalar hepimize...tuğçeciğim güle güle git canım habersiz bırakma bizi onun dışında bol bol stres at canım...histeroskopide allah yardımcın olsun şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz...
çiçeğim sana kocaman sevgilerimi yolluyorum can arkadaşım :)))

hayırlı cumalar kızlar

nazlıdan haber aldım işleri çok yoğunmuş ondan giremiomuş bi kaç güne kadar gelirim dedi
ozmanada siz gitceksiniz ama nasıl olsa bi şekilde buluşuruz

bende bu aralar yoğunum
pazar günü eşiimin kuzeninin düğünü var telaş bitmiiio
önümüzdeki haftada yazlığa geçcez ama sizlerden komucam sitenin genel interneti var bu sene bağlattılar çok mutluyum o yüzden :1:

tugçecim histerskopide en iyi şekilde sonuçlanır inşallah allah yardımcın olsun

yasemin bitaneciğiiiiiiiiim,
aldım kucak dolusu sevginiiii Şenizöpüorum kocaaaaaaaaaaaaaaaaaman olumunekankayizsmile

nazlımmmmmmmmmmmmmmm canım nasıslsın kuuzmm seni düşünüyorum ebbeğim sağlığın yerindemii
ve nazlının tüm arkadşları hepiniiz iyi olun canlarımmm
ABLACIM İİYİM İNAN HEP AKLIMDASIN YAAA İŞTEN GÜÇTEN ARTIK GİREMEZ OLDUM O KADAR ÖZLEDİMKİ SİZİ ANLATAMAM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM ABLAM RABBİM BETERİNDEN SAKINSIN KORUSUN İNŞ HALİMİZE ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN ABLAM NASIL OLDUN NE DURUMDASIN Bİ DEĞİŞİKLİK VARMI :hulya:

merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum sormak istediğim sorular var fakat nereden soracağımı bilmiyorum henüz siteyi henüz çözemedim.ben 2009 ağustos ayında bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj ile aldırdım doktorlar araştırmaya gerek duymadı.2010 ocak ayına kadar doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 2 ay sonra gebe kaldım ve kese haftasına göre küçük dedi doktorum 2 gün arayla betahcg istedi yükseliş iyi geç döllenme olabilir dedi fakat bebeğimi 9 nisan 2010 kana başladı ve kendiliğinden düştü kürtaja gerek kalmadı genetik analiz eşim ve benim normal sorun yok bende yanlızca mthfr677 ct heterozigot çıktı şu dönemde korunmayı bıraktık doktorum gebelik öncesi coraspin ve folik plus günde 3 tane kullanıyorum gebe kalınca iğneye başlıycaz dedi benim tek korkum gebe kaldığımı anlayaıpta iğneye başlayana kadar geç kalmak adetlerim düzenlidir hemen anlarım gebe olduğumu ama adet tarihi geçinceye kadar beklemek ğneye geç başlamam neden olurmu. çoook zor bi durum allah kimseye yaşatmasın isteyen herkesin kucağını doldursun herkese çok geçmiş olsun çok üzüntüler yaşıyorum bu sebepten uyku uyuyamaz hale geldim...

yeliz hoşgeldin canım
geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın

bende de aynı senin gibi heterozigot çıktı
3 bebeği mi kaybedince ortaya çıktı
ama önemli bi pıhtılaşma diil merak etme
genelde heterozigotlar farkında bile olmazlarmış bebişlerini sağlıkla doğururmuş
yada sadece coraspinle

ben 2. hamileliğimde kullanmıştım coraspin olmadı
3. de heterozigot öğrenince 4. bebğimde iğne ve coraspine başladım ama yinede 10. haftada kalbi durdu
2 ay önce kürtaj oldum malesef
şanssızlık canım

hamile olduğunu öğrendiğinde iğnelere başlıcaksın hiçte olmaz canım merak etme
bazı doktorlar kalp atımını alınca başlatı
bazılarıda önlem olarak öğrenir öğrenmez korkma canım
çok iyi anlıorum neler yaşadığını

burda bi arkadaşımız senin gibi 2 kayıp yaşadı
kalp atımlarını almamıştı hiç
şimdi hamile iğneye başladı kalp atımını gödüler

canım bisdede genetik sorun yok
ama hamile kalmadan önce eşinede sperm analizi yaptırmanı tavsiye ederim

nazlım hoşgeldin