• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım yaaa hep karıştırıom ama 11 olması lazım
2 hafta geriden geliooo ondan yavaş gidio :D
canım yaa günler geçmio dio

tuğçeçiğim keşke birde denemeden önce histeroskopi yaptırsan canım benim daha rahat olur kafan...dualarım yiğit kaanla allah sabır versin anneye ve dayanma gücü...asla umudunu kaybetmesin canım sınavı bu onun allahım yar ve yardımcıları olsun...

histeroskpoi yaptırrıcam canım... adet olabilirsem eğer ilk işim o olacak... kocişe de sperm analizi yaptırıcaz... onlarda da bişey çıkmassa eğer tüpten vazgeçiçez zaten...çiçekcim değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim... heleki demir hamilelikte çok önemli... adetin için de enfeksiyon falan kapmış olabilir misin acaba??? yani daha ibr hafta vardı dimi????

evet cnm ama gelmesi yine bir hafta bulur gibime gelio
geçen ayda 1 hafta önce akıntım gelmişti
nasıl anlıcam enfeksiyon mu değilmi
yine test yaptırmam gerek ama ne testi
poooooooooooof

jinekolojik muayene ile anlarar canım ya... alttan muayene ve ultrasonda falan görürülür... antibiyotikle geçiyo zaten hemen... benimde ilk evlendiğimde olmuştu... balayında havuza grmiştim ordan kaptım büyük ihtimal.... antibiyotikle geçti sonra... sen jinekoloğa git bir de bence... nolur nolmaz...

günaydın kızlar

tuğçecim ben hastalanimde onun içinde sora giderim artık
zaten hormon için gidicem vala nefret eder oldum doktora gitmeye :(

günaydın canlarım...naber nasılsınız kızlar...benden iyilik c.tesi yola çıkacağız inşallah..çok heyecanlıyım..aynen çiçeğim ya bende nefret ettim her gün ilaç içmekten ve dr agitmekten...allah yardımcımız olsun arkadaşım...

günaydın kızlar... allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun... bu kadar zahmet çekiyoruz bebek için inşallah kucaklarımız boş kalmayacak... bizim bebeklerimiz nazlı biraz bekletiyorlar uğraştırıyorlar ama Rabbimin izniyle kucağimıza aldığımız gün bugünlerimizi gülümseyerek hatırlayacağız...allah çaresiz dert vermesin yine de...

yasmin tatile mi çıkıosun canım özlicezz mi seni
gelişmeleri haber ver tamam mı ;)
sen hemşiremisin canım eylemle meslektaşız demişsin bilmiodum

az önce arkadaşımı sağlık ocağına götürdüm kızlar
gitmişken idrar testide yaptırdım
hemen yaptılar orda temizmiş idrarda
her fırsatta değerlendiriorum

nazlıcım adetin ne durumda canım belirti varmı bende bel arısı haricinde bişi yok
akıntıda az az devam edio sinir oldum yaaaa

yasmin tatile mi çıkıosun canım özlicezz mi seni
gelişmeleri haber ver tamam mı ;)
sen hemşiremisin canım eylemle meslektaşız demişsin bilmiodum

evet canım izne çıkacağım cumadan itibaren 2 hafta ara ar uğrarım fırsat buldukça...evet canım hemşireyim :))

şaşırdım ben seni belediyede falan çalışıordur die düşündüm hep :D
niye bende bilmiorum vala :D:D
özletme kendini

eee madem hemşiresin benim bu kahve akıntılarım ne demek istio sen anlarsın :D

şaşırdım ben seni belediyede falan çalışıordur die düşündüm hep :D
niye bende bilmiorum vala :D:D
özletme kendini

eee madem hemşiresin benim bu kahve akıntılarım ne demek istio sen anlarsın :D

belediyemi çok ilginç :)) canım kürtajdan sonra normal böyle olması kötü kokulu ve ağrılı olmadıktan sonra korkma canım....

Back