• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

ama canım pıhtılaşman yoksa hormonların rahmin falan da normalde ki mutlaka hepsine bakılmıştır boşuna iğne kullanmak da zararlı değil mi??? kanı fazla sulandırırsa ne olacak???o da düşük sebebi çünkü... folik asit,progestan falan da kullanmışmıydın??? dr lara benim hiç güvenim yok aslında çünkü hiç test yapmadan iğne verdiler bana...
yaaa sonuçta ne zaman olacağını Allah biliyor hiç bir sebep yokken de olmayabilir... ama bu iğne olayı bana oturmadı ya... sen hiç tüp düşündün mü???

sende pıhtılaşmaya bakıldı mı

bakıldı tabiii... son hamilelikteiğneleri olduktan sonra düşükten sonra akıl ettiler bakmayı... pıhtılaşma falan da yok yani... boşuna iğne oldum...
hormonlara, rahme hepsi,ne bakıldı... yok yok yok hiç birinde bişey yok... elimizdeki tek bulgu son gebelikteki anomali işte...

canım benim kanamalı olmadı kalbi durduğunu ultrasonda gördük yine
bi daha ki hamilelikteyine kullancam iğneleri
önlem amaçlı veriolar
pıhtılaşma olsada olmasada

tuğçecim sana herşeye bakılıoda kocişler sıyrılmasın
sperm testini atlama lütfen

benim şimdiki umudumda histereskopi
rahimde septum falan vardır belki diorum öle ise düzeltilir
bana yeni bi umut kapısı açılır
ama bişi çıkmazsa bende işin içinden çıkamcam

tuğçecim,bebekte kromozon bozukluğu olması diğerindede aynısı olcak die bişi yok
sonuçta herseferinde farklı sperm ve yumurta birleşio
ama şanssızlığımız düşük sayısı arttıkça yine olma ihtimali baya bi arttı

allah yardımcımız olsun kızlar

bu arada bende progestan folik asit kullandım hamileliklerimde

bide eşime folik asit başladım erkeklerde de sperm kalitesi için çok öenmliymiş
aklınızda bulunsun
3 ay içsin diorum
bende içiorum

günaydın kızlar...hayırlı cumalar hepinize...benim eşimde folikasit ve e vitamini kullanıyor kızlar...

günaydın kızlar hayırlı cumalar... ben eşlerinde folik asit kullandığını bilmiyodum valla... sayenizde öğrendim... bundan sonra o da içsin bari... saolun....
sperm analizini bizde yaptırıcaz karar verdik ona... görüşmeye bi gidelim de... histeroskopide ne çıkcak bende merak ediyorum canım... ben evlenmeden önce pco luydum... 6 ay tedavi gördüm kistler azalmıştı baya...dış gebelik ameliyatında da hepsini temizlediler... şimdi ultrasonda kist falan görülmüyor... ama tabi pco nun hep tekrarlama riski varmış...
genetik analizde de ikimizden birinde taşıyıcılık çıkacak mı bilmiyorum... aslında çıkması daha iyiymiş ona göre ayırabilecekmiş... bide benim eşimin amcasının hiç çocuğu olmamış... bizim tarafta da beyin özrü olan var.. söyledik tabi bunları ikimizden de geliyo olabilir... şu sonuçlar çıksa...

günaydın kızlar
tuğçecim canım sonuç ne olursa olsun çözüm var cnm
çok merakta olduğunu biliorum canım herşeyin hayırlısıııı

kızlar benim kahverengi akıntım başladı
belim ağrıoo
ama çok az gelio
sanırım sökmesi 1 haftayı bulcak
geçen ay öle olmuştu
bünye değiştimi ne oluosa kanmadan önce akınt gelio bisüre poooooooooooooof

merhabalar kızlar.... bende hala tık yok..:((( iki defa test yaptım emin olamadım kan testi de yaptırdım... hamile değilim ama gelmedi bu regl... bugün melissa çayıyla papatya çayına başlıcam artık...göğüslerim öyle şişti ki geceleri yatamıyorum acıdan... hayatta da sırt üstü uyuyamam... stresten geciktikçe gecikti... çiçekcim sen bu gidişle benden önce olacan walla... benimkinin keyfi gelmedi bu ay...:))) bide hafta sonu denize gidicem kesin ozaman olur herkes girer ben bakarım artık...

kızlar genetik sonuçlarımız çktı... eşimde de ben de de bir sorun yokmuş çok şükür... şimdi kafam karışık^biraz... tüpten vazgeçebiliriz.. bir kez daha normal denebiliriz...bilmiyorum kociş gelince bu akşam karar vericez... hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

canım gözünaydın hakkında hayırlısı olsun
ben içime de öle doğuyodu zaten
senin adına çok sevindim
adetini kafaya takıosun canım ondan olmuodur
benimde daha akıntı canım kimbilir ne zman söker hiç belli olmaz

günaydın kızlar .hepinizi çoook özledim.
çok yoğunum geçmişi okuyamadım.bebeğimiz nasıl.
geçmişten bi özet geçerseniz merakımı yenerim.

birara girip okuyayım bugün.kendinize iyi bakın hepinizi çoook öpüyorum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar genetik sonuçlarımız çktı... eşimde de ben de de bir sorun yokmuş çok şükür... şimdi kafam karışık^biraz... tüpten vazgeçebiliriz.. bir kez daha normal denebiliriz...bilmiyorum kociş gelince bu akşam karar vericez... hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

canım çok sevindim adınıza genetik en önemlisi...hadi gözünüz aydın olsun..hakkınızda ne hayırlı ise onu nasip etsin rabbim...

günaydın kızlar .hepinizi çoook özledim.
çok yoğunum geçmişi okuyamadım.bebeğimiz nasıl.
geçmişten bi özet geçerseniz merakımı yenerim.

birara girip okuyayım bugün.kendinize iyi bakın hepinizi çoook öpüyorum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ablacığım çok özledik seni...öpüyorum seni...

kızlar günaydın.. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... biz tüpten vazgeçiyoruz... rahim filmi de iyi çıkarsa bir kaç ay daha bekleyip bir kez daha denicez... bakalım nasip belki bu sefer olur... tualinacım sen naptın canım ya bir gelişme varmı??? çiçekcim seni tüp bebek yolunda yalnız bırakıcam ama dualarım hep seninle... hepinizle...
bu arada sizden bişey rica edicem arkadaşlarım... benim çok yakın bir arkadaşım sizden iyi olmasın 24 haftalık hamile ama bebeğinde sorun var... bebeğin eşinde ödem varmış ve bebekten ziyade eşi besleniyormuş şuanda...amniyosentez de yaptıramıyor hem bebeğe zararı olurmuş... doktorlar kesin ölecek alalım diyorlar ama şuan canlı olduğundan arkadaşım istemiyor tabiii... 1 ay iğne olması lazım akciğer gelişimi tamamlansın diye...1 ay daha yaşayabilirse eğer erken doğumla alacaklar 6 buçuk aydan itibaren yaşama şansı varmış... bu akşam bir dua da Burcu arkadaşım ve bebeğimiz Yiğit Kaan için eder misiniz???
sizi çok seviyorum kızlarr... Allah'ım bizleri anne olma şerefine nail etsin inşallah....:Saruboceq:

ahhh canım etmem mi ederim tabikide
allah korusun bebişiiiiiiiiiiiii

melahat ablacım asnilde bebişde iyi özlettin kendiniii

tuğçe sorun diil canım herşey yolunda gitsinde canım hiç öenmli diiil

kızlar ben şeker, kolestrol, kan sayımı,tsh,t3 ,t4
tahlilleri yaptırdım ya
ankaraya gittiğimde doktora taze snuçlar götürüm die
adet olunca diğer hormonları yaptırcam
ama akıntı arttı ve iyice siyahlaştı
anlamadım hasta oldum mu olmadıım mı
3 günü yaptırmam lazım ama sökülmedi gibi şaştım vala

buarada sonuçlar iyi hatta fazladan demirim varmış
ço zayıfım ve üşürüm hep şaşırdım bu sonuca :1:

tuğçeçiğim keşke birde denemeden önce histeroskopi yaptırsan canım benim daha rahat olur kafan...dualarım yiğit kaanla allah sabır versin anneye ve dayanma gücü...asla umudunu kaybetmesin canım sınavı bu onun allahım yar ve yardımcıları olsun...

Back