• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım nazlım benim
bu sefer çok ümitliydik
ama kısmet

pgt= tüp bebek yaptırırken embriyo oluşuo ya
oluşan embriyoları inceliolar canım
sağlıklı olanları yerleştiriolar
sonuçta bebeklerimizin kalbi sağlıksız olduğu için duruyo yada hiç kalbi atmıos

çok sağol canım bilgi verdiğin için.yani sende o zaman pıhtılaşma yok.ben daha onu ile bilmiyorum.her gittiğim dr.1.de araştırmıyoruz diyor.deli oluyorum.herşeyin hayırlısı

:1no2:kızllaaaaaaaaaaaaaaaar ya nerdesin hemen gelin arkadaşımızın bize ihtiyacı var bırakın işi gücü kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

canım çook üzüldüm geçmiş olsun.bende bebeğimi aynı şekilde kaybettim.topiği takip ediyorum.gerçekten büyük umut olmuştun bize.2.defa aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama pes etmek yok.inşallah Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder.vardır bir vakti zamanı ne diyebilirizki verende Allah alanda.elimizden hiç birşey gelmiyorki.sağlığını düşün fazla üzme kendini.herşeyin hayırlısı.hayat işte....

ooo kimler gelmiş nassılsın ablacım .
valla bu kızlar süper.dayanışmanıza bayılıyorumopuyorumnanaktan

çiçeğimmmm ya bende seninle aynıydım yaaaaaa nasıl cesaret edicem şimdi yapmaya ahhhhhhhh bu doktorlar kime güvenicez artık biz kime eeeeeeeeeeohaoldumsmile

merhaba herkese..ben yenı uye oldum.sizlerin yazdıklarınızı sureklı okuyorum ve bu sıtenın ne kadar yararlı oldugunu sızler de benım gıbı anlamıssınızdır. yasadıklarımda tek olmadıgımı bılıyorum ve bundan sonrasının ıyı sonuclandıgı pek cok arkadas var .bu bana umut verıyor. eger bugun burada sızlerle paylaşmasaydım yıkımım daha buyuk olurdu. tahmın edersınız yasadıklarımı ama kendımı anlatmam gerekırse ... ılk hamılelıgım ıkızdı ve 2,5 aylıkken sona erdı ve kurtaj oldum. aradan 1 ay gectıgınde 2,kez hamıleydım tektı bu kez hersey yolunda gıdıyordum 4 aylıkken oda son buldu buda kurtaj ve sorunun kan pıhtılaşması oldugu soylendı. bugun doktora gıttım ve dostınex ılacını verdı . bunu kullannalarıda okudum ve ben haftada tam doz ıkı tane kullanacagım . hayat devam edıyor bılıyorum ama yasadıklarım ...

merhaba herkese..ben yenı uye oldum.sizlerin yazdıklarınızı sureklı okuyorum ve bu sıtenın ne kadar yararlı oldugunu sızler de benım gıbı anlamıssınızdır. yasadıklarımda tek olmadıgımı bılıyorum ve bundan sonrasının ıyı sonuclandıgı pek cok arkadas var .bu bana umut verıyor. eger bugun burada sızlerle paylaşmasaydım yıkımım daha buyuk olurdu. tahmın edersınız yasadıklarımı ama kendımı anlatmam gerekırse ... ılk hamılelıgım ıkızdı ve 2,5 aylıkken sona erdı ve kurtaj oldum. aradan 1 ay gectıgınde 2,kez hamıleydım tektı bu kez hersey yolunda gıdıyordum 4 aylıkken oda son buldu buda kurtaj ve sorunun kan pıhtılaşması oldugu soylendı. bugun doktora gıttım ve dostınex ılacını verdı . bunu kullannalarıda okudum ve ben haftada tam doz ıkı tane kullanacagım . hayat devam edıyor bılıyorum ama yasadıklarım ...
cnm çokkk büyük geçmiş olsun acaba kan pıhtılaşması sonucunu yazabilirmisin cnm mthfr ler faktör v ler feln

canım sanada geçmiş olsun.hepimizin derdi aynı bir evlat.inşallah en kısa zamanda dileklerimizi gerçekleştirir Rabbim

çiçeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim inanki gözyaşlarımı silemiyorum herkes başıma toplandı ne oldu diye senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

çiçek bitanem , kıyamam ben sana ne desem boş bu durumda biliyorum ben bile bu kadar kötü olmuşken seni düşünemiyorum bile

ilk bu siteye girdigimde tek arkadaşım çiçekti , ilk onla arkadaşlık kurdum onunla paylaştım derdimi, onun acılarıyla acılarımızı harmanladık bir yola koyduk gelecegimizi, bir insanın bir insanı candan sevmesi için illaki onu yüz yüze tanıması gerekmiyormuş onunla ögrendim bunu, hamilelik haberiyle içimin gülen yüzü tekrardan gülmeye başladı , onunla gün saydım kendime sayar gibi...

içim acıyor , yüregime birşey oturdu sanki, bogazım yanıyor...

Asnİl yaaaaaa Şİmdİ umudumuzda kalmadı nasıl cesaret edİpte yapıcaz yaaa

bilmiyorum nazlım bilmiyorumm, bogazımda dügümlenen şey geçmiyor bir türlü tüm ceseratimde gitti birden adetime gün sayarken öyle kötü olduki bu durum
ne yapacagımı ne düşünecegimi hiç bilemiyorum

Back