• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

yerimsenibenASNİL CNM HADİ SIRA SENDE ARTIK
BEKLİYORUZ ARTIK KIRMIZILARI GÖRDÜNMÜ BAK DEKİ SENİ İSTEMİYORUM SAKIN GELME NE BÖREK YAPARIM NEDE KEKkaydirigubbakcemile3 MİSAFİR AĞIRLIYAMAM DEsempatiksalakcinniÇALIŞIYORUZ AYOL ŞURDA DEEEEE:hulya:

daha gelmedi canım , ama hamişimde diyemem belki geç gelir erkenden havaya girmek istemiyorum bu haftada beklicem eger gelmezse test yapacagım , midem agrıyor birde yanlış anlamayın bulantı falan değil:) bildiginiz mide agrısı

asıl benim hamile kalınca başlıcak zorluklar igneye ne zaman başlıcaz , doktor koşuşturması kalp atımını alacakmıyızzzzzz offfffff kine offfffff
ama maşşallah nazar degmesin cicegime herşey yolunda:nazar:

nasılsın nazlım gerçi şükür keyfin yerinde gibi allah daim etsin.

artık asnil den sonrada seni bekleriz yani opuyorumnanaktan

merhaba ablacım nasılsın , piknigi nerde yaptınız abla kemalpaşa tarafında bizim komşularda gitmişler:)) biz amcamlardaydık kuzenin nişanı yüzünden aman nişanladık bitti onuda sitres yaptı bende yok sorun çıkar falan diye hepimiz diken üstündeydik :)) atlatık ama mideme vurdu benim bugun midem agrıyor delincek gibi

kız nazlı aşagıda adını gördüm topikte sandım seni ama baktım gitmişsin bile öptüm seni kendine iyi bak canım

çiçegim sende arada ugramayı unutma buraya seni burdan daha rahat takip edebiliyorum diger topicte tüm sayfaları okuyamadıgımdan zor oluyor, cuma günüde hayırlı haberlerle gel bize kuzu

hafta sonu nişanda herkez ne zaman bebek yapacaksın diye diye bunalttılar beni ya söylememişim aklıma geldi:)

bende kimyasal gebelik yaşadım şubatta çok kanamam oldu ve 1 nisanda hastalandım ama şu ana 3 gün geçti inşallah hamileyimdir.............

merhaba ablacım nasılsın , piknigi nerde yaptınız abla kemalpaşa tarafında bizim komşularda gitmişler:)) biz amcamlardaydık kuzenin nişanı yüzünden aman nişanladık bitti onuda sitres yaptı bende yok sorun çıkar falan diye hepimiz diken üstündeydik :)) atlatık ama mideme vurdu benim bugun midem agrıyor delincek gibi

kemalpaşa merkezde bizim zeytinliğimizvar.içinde tavuklar, hindiler,ördekler.2 kangal 2 de alman kurdu.çok güzelde manzara.herşey var su, çardak,
bolca masa sandalye yani öyle uğraşılacak bir
piknik değildi.öteki türlü sevmiyorum yoruyor insanı.
çok geçmişolsun canım.

takma herkes nederse desin ,alışkanlık olmuş her şeye
karışmak bazılarında,kırılır üzülür diyen yok. duyma boş ver ablacım sen yerimseniben

bende kimyasal gebelik yaşadım şubatta çok kanamam oldu ve 1 nisanda hastalandım ama şu ana 3 gün geçti inşallah hamileyimdir.............

Döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam etmemesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilebilmesi sonucu kadınlar bu düşüğü algılayamamaktadır genelde adet gecikmesi sanmaktadırlar.

Fakat aslında düşük yapmaktadırlar. Kimyasal gebelik sessiz düşük olarak da isimlendirilmektedir.

Kimyasal gebelik şüphesi tespit edildiği zaman bazen dış gebelik de sanılmaktadır. Fakat takip sonucunda B HCG oranlarında hızlı bir düşüş görülmektedir. Diğer gebelik sorunlarında olduğu gibi kürtaj veya takip gerektirmez.

allah hakkında hayırlısını versin ablacım.
belliki bunu bile bilmeye çoğu kadın yaşıyormuş.
geçmişolsun normal bir doğum dilerim birdahaki hamileliğinde opuyorumnanaktan

inşallah her şeyin hayırlısı bende pko da var ve şuan korkuyorum umarım polikistik olmamıştır 3 gün gecikmem yada umarım hamile kalmışımdır

inşallah her şeyin hayırlısı bende pko da var ve şuan korkuyorum umarım polikistik olmamıştır 3 gün gecikmem yada umarım hamile kalmışımdır

öncelikle hayırlısı olsun canım.allah gönlüne göre versin.
allah layıkıyla annelik ,babalık yapabilecek herkese evlat nasip etsin.opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım nasılsın bakalım, özledim seni cadı yerin nasıl belli oluyor valla meraktan öldüm :) bebeşimiz iyi demekki keyfi orda yerinde kuzunun:)) sitres yapma sakın olurmu bitanem bak zaman ne çabul geçiyor tatlım 11 haftalık olmuş kuzu yakında kuzuluktan çıkar valla senin bebiş :))) koca kuzu olur:sm_cool:

canım benim yaaaa yirim ben seni emiiiiiiiii
nilgün inanamıorum gerçekten ilk defa bu hafataya kadar geldik
cuma günüde iyi haberle gelirsem daha da rahatlıcam
tabi sonuna kadar hiç bir şeyin garantisi yok ama bizim için mucize
allahım yaşatsın tüm isiyenlere
ilk defa hamile kalmışım gibi gururlu ve mutluyum özellikle bu hafta
umarım yarım kalmaz

nazlım sanada teşkkür ederim canuuuuuuuuuuuuuuum
inşlalaaaah sizlerdende en güzel haberleri alırız
allhım nasip etsin tez zmanda

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum.opuyorumnanaktan
hayat güzeldir yaşamasını bilene ,bardağın yalnız dolu yada yalnız boş tarafını görmeyin.
boştarafı doldurmaya çalışın .hadi bu gününüz hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

Benİm hala kahverengİ akıntılarım devam edİyoryaaaaa offffffff neden bÖle oluyo bİ anlasam

nazlı noldu gene ablacım yaaa :olmaz:
dr a gittinmi canım bununla alakalı .gitmediysen git hemen
anlat böyle böyle diye.mutlaka bir sebebi vede çözümü vardır.
sıkma canını herşey düzelecek birgün mutlaka opuyorumnanaktan

eyvahedigeldismileNM ABLAM YA MARTTA GıTTıM ıALÇA VERDı GEÇTı SONRA ADETTEN ÖNCE YıNE BAŞLADI ADETıM BıTTı BUGÜN OLDU HALA DAM LA DAMLA GELıYO HıÇ BÖLE OLMAZDI BU NEYıN NESı ANLAMADIM MARTTA GıTTıĞıMDE ÇOK ŞÜKÜR RABBıME KıST FELAN YOKTU RAHıM NORMALDı VAJıNıT DEDı ıLAÇ VERDı KESıLDı 10 SONRA 2 GÜNLÜK KANAMAM OLDU OLUCAK DEMıŞTı NORMAL DEMıŞTı ŞıMDı BU DAMLA DAMLA AKINTI NEDıR ANLMADIM CANIMI SIKIYOR YAAA ÇAMAŞIR DEĞıŞTıRMEKTEN FENALIK GELDı akannehir OLMADI CUMA GÜNÜ TEKRAR GıDıCEM YAA ÜFFF ARTIK BıR YIL DOKTOR GÖRMEK ıSTEMıYORUM O KDAR ÇOM GıTTıMKı kaydirigubbakcemile

Back