• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

asnil yarın bizim piknikvar kemalpaşada
sende gel hihoyyyt
istanbul yakın olsa nazlıyıda çağırıcam ama kaydirigubbakcemile4
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
banane babane bende gelicem yahuuuuu aaaa sıkıldım hep istanbul istanbul değişiklik olur izmir gibi güzel memleket missssssss temiz hava deniz kum sahilsositosositoyerimseniben bahane yumurtalıklar şahaneeeeee:lepi:lülülülülülü

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU AKıDE ŞEKERLERıM NERDESıNıZZZZZZZZZkaydirigubbakcemile4HERSEZ TATıLEMı GıTTı NE ÇıÇEK GıTTı HADı ONU ANLADIK ANAM SıZE NıRDESıNıZ kaydirigubbakcemileıNŞ SıZDE HAMıŞ KALIRSINIZDA BÖEL GEZMELERE GıDEMEZSıNıZ :Saruboceq:

ŞenizÇıÇEKKKKKKıM ÇOK ÖZLEDıM KIZ SENı :sm_cool::CüvCüv:YAPIYO YıĞEN BUALANTILAR NASIL AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY KIS GEL ARTIK ANACIIIIIM:asigim:

asnil yarın bizim piknikvar kemalpaşada
sende gel hihoyyyt
istanbul yakın olsa nazlıyıda çağırıcam ama kaydirigubbakcemile4
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim ablacım teklifin için , benim kuzenimin nişanı var evde olacak gerci ama yinede ona yardıma gitmem lazım sen bol bol eglennnnn havada çok güzel valla tadinı çıkarmaya bak ablacım bir dahaki sefere inşallah birlikte gideriz
halen işlerim hafiflemedi kafamı kaşıyacak vaktim yok:)

:asigim:a.s.a.s.a.s.:asigim::nazar::1hug::dance: BİRİ BENİ DURDURSUN

durdurcam seni şimdi aaaaakaydirigubbakcemile3 durma kız oyna valla keşke sende burda olsaydın izmirin havasıda ortamıda çok güzel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ŞenizAYYYY VARYA ıZMıRDE OLSAYDIM NE GÜZEL ORTAK BıR YERDE 3 ÇÜMÜZDE BULUŞURDUK GEZMELERE GıDERDıK kaydirigubbakcemileDAHA YAKIN OLURDUK TÜÜÜÜÜHHHHH ACEBA ŞıRKET KAPANINCA ıZMıREMı TAŞINSAM SAMSUN YERıNE olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim ablacım teklifin için , benim kuzenimin nişanı var evde olacak gerci ama yinede ona yardıma gitmem lazım sen bol bol eglennnnn havada çok güzel valla tadinı çıkarmaya bak ablacım bir dahaki sefere inşallah birlikte gideriz
halen işlerim hafiflemedi kafamı kaşıyacak vaktim yok:)

durdurcam seni şimdi aaaaakaydirigubbakcemile3 durma kız oyna valla keşke sende burda olsaydın izmirin havasıda ortamıda çok güzel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım kuzenini allah sonuna erdirsin.bayanssulusmile

sanada kolay gelsin ,bende bugün bomboşum gezdim biraz,
birazda alışveriş yapıp geldim şimdi.kaydirigubbakcemile4

banane babane bende gelicem yahuuuuu aaaa sıkıldım hep istanbul istanbul değişiklik olur izmir gibi güzel memleket missssssss temiz hava deniz kum sahilsositosositoyerimseniben bahane yumurtalıklar şahaneeeeee:lepi:lülülülülülü

gel ablacım gel ,ama denize değil pikniğe gidicez biz.
olmadı seni bi denize bırakırız geçerken kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile4ıSTANBULDA GÜZELDıR SıZDE BURAYA GıLEN O ZMN YAAAAAAAAAAAAAAA HELEKı AKŞAMLARI O BOĞAZ MANZARASINA DOYAMAZSINIZopuyorumnanaktan

bilmiyorumkismileYAHU KIZLAR BU SıTEDE BıZDEN BAŞKA PIHTILAŞMA SORUNA YAŞAYAN YOK HERHALDE BAKSANIZA KıMSE YAZMIYOR HEO BıZ BıZEYıZ DAHA GÜZEL TABıKıDE :emir_bebek:

kaydirigubbakcemile4İSTANBULDA GÜZELDİR SİZDE BURAYA GİLEN O ZMN YAAAAAAAAAAAAAAA HELEKİ AKŞAMLARI O BOĞAZ MANZARASINA DOYAMAZSINIZopuyorumnanaktan

nazlıcım türkiyenin heryerini gezdim neredeyse
ama istanbul nasip olmadı,nedense tercihte etmedim.
ben kalabalıktan korkuyorum herhalde.yani geldim ama gezmedim.
ama birgün gezmeyede gelirim inşallah.

ŞenizAYYYY VARYA İZMİRDE OLSAYDIM NE GÜZEL ORTAK BİR YERDE 3 ÇÜMÜZDE BULUŞURDUK GEZMELERE GİDERDİK kaydirigubbakcemileDAHA YAKIN OLURDUK TÜÜÜÜÜHHHHH ACEBA ŞİRKET KAPANINCA İZMİREMİ TAŞINSAM SAMSUN YERİNE olumunekankayizsmile

gel kıs çok seviniriz hihoyyyt

BENCEDE MÜMKÜN DEĞıL CNM AMA OLSUUUUUUUUUUUUUN BU ARADA SEN NASILSIN NE DURUMDASIN VARMI BıŞıLER:ecrin_bebek:eyvahedigeldismile

varya birdaha arabaya spor ayakkabı koyucam.ağlamak üzereyim:1no2:

topuklularla çarşımı gezilir kaydirigubbakcemile4
oooofff ayaklarım çok acıyor.sanırım erkenden eve kaçıcam.
senağlama

Back