HİÇ ÇalıŞasım yawwwwwwww
ABLACIM AMA ÇOK KORKUYORUM YENEMİYORUM BUNU BİR TÜRLÜ NEDEN BÖLE OLUYOR YA İĞNELERDE ÇÖZÜM GELMEZSE TMM ÇİÇEK UMUDUMUZ AMA O ÖNCEDENDE KALP ATIŞI ALMIŞ SONRA DURMUŞ YA BENDE HİÇ ÖLE BİŞİ OLMADI HER ZAMAN KESE BOŞ OLMASINA RAĞMEN KOSKOCA ÜNİ.HASTANESİNDEKİ DOK. BANA KAL GEL DİYOR KALANA KADAR BİŞİ KULLANACAKMIYIM DİYORUM GEREK YOK DİYOR KALP ATIŞLARINI ALINCA İĞNELER BAŞLICAZ DİYOR BURAYA KADAR ÇOK GÜZELDE İŞTE SORUN ZATEN HİÇ OLUŞMAMASI BEBEĞİN O AŞAMAYA KADAR BENCE BİŞİ YAPILMALI MUTLAKA eyvahedigeldismileBENİ KORKUTAN BU akannehir HAKSIZMIYIM ABLAM YAAA
HİÇ ÇalıŞasım yawwwwwwww
biriciğim demekii bugün ruh modun olumsuz :))) sana yakışmıyor olumsuzluk kalk ayağa bakayım geç aynanın karşısına ben ne kadar güzel bir kızım de daha yaşım çok genç de önüm de uuzn bir yol var kimbilir kaç çocuk doğuracağım de ve veeeeeeeeeeeee şunu de bu halime yıllar sonra güleceğim boşyere nekadr üzmüşüm kendimi deeeeeeeee hadi bebeğim tattalı yanklarından öpüyorummmmmmmm
GÜNAYDIN ABLACIM BUGÜN DAHA İİYİM DÜNE GÖRE EN AZINDAN DÜŞÜNMÜYORUM bilmiyorumkismileARADA Bİ GELİP GİDİYORLAR İŞTEzemuszemus
günaydın kızlar nerdesiniz bakalım.
nazlı nasılsın canım bugün daha iyicesin umarım.
asnilcim sen nasılsın ablacım.
hepinizi öpüyorum.
CNM BANA GEÇEN SENE DOKTORUM BOL BOL GÜNEŞLEN DENİZE GİTTİĞİNDE KARIN BÖLGENİ 2 3 SAAT GÜNEŞE TUT DEMİŞTİ GÜNEŞ YUMURTALIKLARA ÇOK FAYDALIYMIŞ VE BEN AY HAMİŞ OLMUŞTUM BİLGİN OLSUN hihoyyytdelikafaduldengünaydın ablacım iyiyim sen nasılsın , bizim bir mayısda değişecek yönetmeliklerden dolayı yogunlugumuz var ondan pek giremiyorum nete ,
nazlım sen nasılsın biraz daha iyi gibisin yazdıklarını okudumda iyi olmana çok sevindim canım valla benim adet tarihim gecen ay bugundü ama ben hep 4 gün falan sonra oluyorum yani aslıda 4 mayıs gibi olmam lazım benim canım , gerci adet belitrileri başladı yine bende :))) göğüslerim agrımaya başladı bile benim adetten bir hafta önce hep böyle olur canım. şaşmaz yani:)) valla atık takmıyorum kızlar önümüz yaz bol bol gezip keyime bakmayı düşünüyorum canlarım
öpüyorum hepinizi bu aralar fazla giremiyorum kızmayın bana olurmu canlarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktana.s.
ABLA YA HAVA ÇOK GÜZEL HADİ GEK GEZMEYE GİDELİM YAAAAsevindim canım,dahaiyi ol inşllh.
benim oğlanın hocası dün geldiğinde
size güzel bir haberim var hamileyim dedi :CüvCüv:
çok sevindim.allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. :Saruboceq:
CNM BANA GEÇEN SENE DOKTORUM BOL BOL GÜNEŞLEN DENİZE GİTTİĞİNDE KARIN BÖLGENİ 2 3 SAAT GÜNEŞE TUT DEMİŞTİ GÜNEŞ YUMURTALIKLARA ÇOK FAYDALIYMIŞ VE BEN AY HAMİŞ OLMUŞTUM BİLGİN OLSUN hihoyyytdelikafadulden
ABLA YA HAVA ÇOK GÜZEL HADİ GEK GEZMEYE GİDELİM YAAAA
:içelim:cokacimcoooka.s.
tamam o zaman ben haziranda denizdeyimmmmmmmmmm şimdiden planlarımı yapayımbari erkenden gideyim bahanemde olur yumurtalıklar:))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:teytey:
günaydın ablacım iyiyim sen nasılsın , bizim bir mayısda değişecek yönetmeliklerden dolayı yogunlugumuz var ondan pek giremiyorum nete ,
nazlım sen nasılsın biraz daha iyi gibisin yazdıklarını okudumda iyi olmana çok sevindim canım valla benim adet tarihim gecen ay bugundü ama ben hep 4 gün falan sonra oluyorum yani aslıda 4 mayıs gibi olmam lazım benim canım , gerci adet belitrileri başladı yine bende :))) göğüslerim agrımaya başladı bile benim adetten bir hafta önce hep böyle olur canım. şaşmaz yani:)) valla atık takmıyorum kızlar önümüz yaz bol bol gezip keyime bakmayı düşünüyorum canlarım
öpüyorum hepinizi bu aralar fazla giremiyorum kızmayın bana olurmu canlarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?