• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım şu sıralar nerde rahatsan orda yaşa.
arada bir bizide durumundan haberdar et amaaaayerimseniben
kıs yoksa doğurupta bize sürprizemi gelicen :CüvCüv:

:roflol:
ayyyy keşke ablacım ya
1 haftada doğurup dönsem bebişle
9 ay ne kadarda uzun bi süre aslında kaydirigubbakcemile3
yarın sabah gidicem allahın izniyle bi süre haberdar edememde sora yine kavuşuruz :D
değişiklik iyi gelir die düşünüorumboshayallersmile

herkese iy bir hafta diliorum kızlar
ben akşam ğitmeye karar verdim
nerelerdesiniz kızlaaaar
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Herkese iyi akşamlar diyim bari günaydına yetişemedim :) işlerim bu aralar çok yogun ondan yetişemiyorum buraya biraz bu aralar beni idare edin arkadaşlar ama günlük olarak bakarım sizlere öpüldünüz aaaa dostlarrrrrrrr

Herkese iyi akşamlar diyim bari günaydına yetişemedim :) işlerim bu aralar çok yogun ondan yetişemiyorum buraya biraz bu aralar beni idare edin arkadaşlar ama günlük olarak bakarım sizlere öpüldünüz aaaa dostlarrrrrrrr

sanada iyi akşamlar canım.
şükür bugünde akşam oldu,hem işlerim yolunda gitti
çok şükür.yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

günaydınlar herkese bugun çok yogun bir gün olmasada rahat rahat atlatsak olmazmı ya:) nazlı nerelerdesin sen bakem gelde bir ses et canımcım

sanada günaydın iyi çalışmalar ablacımmm

GÜnaydın kızlar sormayın ya bır yoĞunumkı malum devrı ıŞlemlerı hepınızı ÖpÜyorum ara ara gırerım muckkkkkkkkkkkk

günaydınlar herkese bugun çok yogun bir gün olmasada rahat rahat atlatsak olmazmı ya:) nazlı nerelerdesin sen bakem gelde bir ses et canımcım

sanada günaydın iyi çalışmalar ablacımmm
günaydın canım.boşver ablacım iş olayıncada sıkılıyoruz ama.
asnilcim ben fazla dağılırsam zor olur.girdiğim başka yerlerde var.nasılsa sizleri görüyorum
burda.işlerde yoğun,açsam bile zor yazıyorum bazen.yerimseniben

GÜnaydın kızlar sormayın ya bİr yoĞunumkİ malum devrİ İŞlemlerİ hepİnİzİ ÖpÜyorum ara ara gİrerİm muckkkkkkkkkkkk

kolaygelsin canım ,allah iş kaygısı versin.ben yoğunluğu sevenlerdenim.
başka şey düşünecek zaman kalmıyor ozaman :kahve:

GÜnaydın kızlar sormayın ya bİr yoĞunumkİ malum devrİ İŞlemlerİ hepİnİzİ ÖpÜyorum ara ara gİrerİm muckkkkkkkkkkkk

aynı durumdayız canım bende çok yogunum bende girip bir not gibi yazıyorum sizlere o kadar baharlan birlikte işlerde açıldı:)

günaydın canım.boşver ablacım iş olayıncada sıkılıyoruz ama.
asnilcim ben fazla dağılırsam zor olur.girdiğim başka yerlerde var.nasılsa sizleri görüyorum
burda.işlerde yoğun,açsam bile zor yazıyorum bazen.yerimseniben
kolaygelsin canım ,allah iş kaygısı versin.ben yoğunluğu sevenlerdenim.
başka şey düşünecek zaman kalmıyor ozaman :kahve:

valla abla sana dedim ama bende bek giremiyorum aslında fırsatım olmuyor belediyede iler yogun oraya buraya koş yoruluyorum burayada gelince anca evrak işlerini yapıyorum..
ben daha önce 3 sene karşıyaka tedaşta çalıştım biliyormusun tüm günün senin memleketinde geçiyordu yani:)))) öglenleri bir saat molada çarşıyı geziyorduk akşam çıkışlarında sahilde oturuyorduk ahhhh ne güzeldi :)

aynı durumdayız canım bende çok yogunum bende girip bir not gibi yazıyorum sizlere o kadar baharlan birlikte işlerde açıldı:)

valla abla sana dedim ama bende bek giremiyorum aslında fırsatım olmuyor belediyede iler yogun oraya buraya koş yoruluyorum burayada gelince anca evrak işlerini yapıyorum..
ben daha önce 3 sene karşıyaka tedaşta çalıştım biliyormusun tüm günün senin memleketinde geçiyordu yani:)))) öglenleri bir saat molada çarşıyı geziyorduk akşam çıkışlarında sahilde oturuyorduk ahhhh ne güzeldi :)

valla ablacım benim için izmir karşıyakadan
ibaret :) gerçi izmirimizin heryeri güzel ama
karşıyaka bir başkaa yerimseniben
biz her hafta sonu önce biraz sahil yürüyüşü yaparız
daha sonrada güzel bir çay molası veririz :kahve:
karşıyakanın güzelliğini gören biraz zor kopar buralardan.
keşke karşıyaka belediyesinde olsaydın a.s

valla ablacım benim için izmir karşıyakadan
ibaret :) gerçi izmirimizin heryeri güzel ama
karşıyaka bir başkaa yerimseniben
biz her hafta sonu önce biraz sahil yürüyüşü yaparız
daha sonrada güzel bir çay molası veririz :kahve:
karşıyakanın güzelliğini gören biraz zor kopar buralardan.
keşke karşıyaka belediyesinde olsaydın a.s

güzel olurdu valla , benimde orda güzel zamanlarım geçti 3 sene esot sokagında çalıştım:))) çarşının göbegi zaten orası sahile gidiyorduk akşamları , öglenleri ohhhh mis gibi , şimdi bucadayım burayada bayagı alıştım burdada güzel yerler var ama bir sahil yok mesela burda daha çok piknik alanları var birde sulak bir yer dersen buca gölet var:)) buranın en büyük avantajı evime yakın olması

opuyorumnanaktanGÜNAYDIN ARKADAŞLARIM CANLARIMMM ıZMıRLıLER AMAN DıKKAT ASNıLıM O NE ÖYLE YAAA CıNAYET ÜSTÜNE CıNAYET AMAN DıKKAT EDıN LÜTFEN guclubacismile

YA KIZLAR KAFAMA DÜN AKAŞM BıŞı TAKILDI MADEMKı BıZDE PIHTILAŞMA VAR GENELDE ıHEPıMıZıNDE GENELıNDE DÜŞÜK DÜZEYLı KAN PIHTILAŞMASI BULUNDU PEKı MADEMKı DÜŞÜK DÜZEYLı NEDEN HıÇ BEBEK OLUŞMUYOR BENıM HEP BOŞ GEBELıK OLDU NEDEN KALP ATIŞI ALAMIYORUZ BEBEĞE AZDA OLSA KAN GıTMESı LAZIM DÜŞÜK DÜZEYDE VARSA KENDı DURUMUMA GÖRE PIHTI DÜZEYı YÜKSEK OLUCAKKı HıÇ BEBEĞE KAN GıTMESıN OLUŞAMASIN ÖLE DEĞıLMı ÇOK KAFA KARIŞTIRICIkafamçokkarıştı

YA KIZLAR KAFAMA DÜN AKAŞM BİŞİ TAKILDI MADEMKİ BİZDE PIHTILAŞMA VAR GENELDE İHEPİMİZİNDE GENELİNDE DÜŞÜK DÜZEYLİ KAN PIHTILAŞMASI BULUNDU PEKİ MADEMKİ DÜŞÜK DÜZEYLİ NEDEN HİÇ BEBEK OLUŞMUYOR BENİM HEP BOŞ GEBELİK OLDU NEDEN KALP ATIŞI ALAMIYORUZ BEBEĞE AZDA OLSA KAN GİTMESİ LAZIM DÜŞÜK DÜZEYDE VARSA KENDİ DURUMUMA GÖRE PIHTI DÜZEYİ YÜKSEK OLUCAKKİ HİÇ BEBEĞE KAN GİTMESİN OLUŞAMASIN ÖLE DEĞİLMİ ÇOK KAFA KARIŞTIRICIkafamçokkarıştı

günaydın canıııım.az önce nette okudum sanırım yakalanmış .
allah nasıl biliyorsa öyle yapsın,hiçbir sebep adam öldürmek için
gerekçe olamaz.:kızgın:

opuyorumnanaktanGÜNAYDIN ARKADAŞLARIM CANLARIMMM İZMİRLİLER AMAN DİKKAT ASNİLİM O NE ÖYLE YAAA CİNAYET ÜSTÜNE CİNAYET AMAN DİKKAT EDİN LÜTFEN guclubacismile

Sagol canım dikkat ediyoruz valla hepimiz korktuk bayagı ama yakalanmış aynısını odana yapsınlar inşallah...

sen nasılsın takma kafana canım , şimdiden kendini öyle üzme helebi hamile kal tedavine başla canım daha çok zamanın var hem senin yorma kendini bu düşüncelerle... işlerin nasıl ne durumda

Sagol canım dikkat ediyoruz valla hepimiz korktuk bayagı ama yakalanmış aynısını odana yapsınlar inşallah...

sen nasılsın takma kafana canım , şimdiden kendini öyle üzme helebi hamile kal tedavine başla canım daha çok zamanın var hem senin yorma kendini bu düşüncelerle... işlerin nasıl ne durumda
şuanda beklemede cnm henüz imzalar atılmadı bizde devaö ediyoruz belirsizlik kötü bişey devr olana kadar ne olucak belli değil ama olsun rabbim bi kapıyı kapatırsa öbür kapıyı açar elbet korkmuyorum hayırlısı ne ise o olsun işte hamilelik için aynı düşünemiyorum neredeyse netteki bütün doktorlara sordum jinekologlara bide şimdi hematologları denicem çünkü onların alanı kan daha ii bilirler bence bizim duurmşarımız pek kadın doğumcularla ilgili değil elbette onlarında bizler gibi 100 lerce hastalaı vardır ama her zaman alanında uzman olan daha iisini bilir bence o yüzden bakalım hematologlar ne dicek zaten beni cerrahpaşada aslında hematoloğa sevk etmişlerdi ama ben gitmedim artık yeter sebep belli tedavi belli dedim konuyu kapattım yaşadıklarımız kolay şeyler değil tekrar bıçak altına girmek beni çok ürkütüyor arada bi bakıyorum hamişlerin karnını görünce dahada istiyorum onlar gibi olmayı gururla dolaşmayı kocama bir evlat verebilmeyi çok istiyorum ama yinede rabbim vermeyince elimden ne gelirki hep umudum var ama hep aynı şeyleri yaşadığım için sanki artık hiç anne olamayacakmışım sanki yiğne hüsran olucak gibib geliyor ohaoldumsmile

şuanda beklemede cnm henüz imzalar atılmadı bizde devaö ediyoruz belirsizlik kötü bişey devr olana kadar ne olucak belli değil ama olsun rabbim bi kapıyı kapatırsa öbür kapıyı açar elbet korkmuyorum hayırlısı ne ise o olsun işte hamilelik için aynı düşünemiyorum neredeyse netteki bütün doktorlara sordum jinekologlara bide şimdi hematologları denicem çünkü onların alanı kan daha ii bilirler bence bizim duurmşarımız pek kadın doğumcularla ilgili değil elbette onlarında bizler gibi 100 lerce hastalaı vardır ama her zaman alanında uzman olan daha iisini bilir bence o yüzden bakalım hematologlar ne dicek zaten beni cerrahpaşada aslında hematoloğa sevk etmişlerdi ama ben gitmedim artık yeter sebep belli tedavi belli dedim konuyu kapattım yaşadıklarımız kolay şeyler değil tekrar bıçak altına girmek beni çok ürkütüyor arada bi bakıyorum hamişlerin karnını görünce dahada istiyorum onlar gibi olmayı gururla dolaşmayı kocama bir evlat verebilmeyi çok istiyorum ama yinede rabbim vermeyince elimden ne gelirki hep umudum var ama hep aynı şeyleri yaşadığım için sanki artık hiç anne olamayacakmışım sanki yiğne hüsran olucak gibib geliyor ohaoldumsmile

ooooff nazlı bak yine depresyon halindesin :olmaz:
ya nededim ben, bak bende bir ara tamam dedim
artık evlatlık alalım,eşim hayır bekle allah büyük olursa olur
olmazsa olmaz sıkma canını dedi.evet allahım çok büyük bak
gördün kocaman şey oldular.aaay küçücüksün daha ablacım
gör bak birgün ablam demişti deyip güleceksin bu günlerine.
kendine iyi bak ve asla ümitsiz kalmaopuyorumnanaktan

ooooff nazlı bak yine depresyon halindesin :olmaz:
ya nededim ben, bak bende bir ara tamam dedim
artık evlatlık alalım,eşim hayır bekle allah büyük olursa olur
olmazsa olmaz sıkma canını dedi.evet allahım çok büyük bak
gördün kocaman şey oldular.aaay küçücüksün daha ablacım
gör bak birgün ablam demişti deyip güleceksin bu günlerine.
kendine iyi bak ve asla ümitsiz kalmaopuyorumnanaktan
ABLACIM AMA ÇOK KORKUYORUM YENEMİYORUM BUNU BİR TÜRLÜ NEDEN BÖLE OLUYOR YA İĞNELERDE ÇÖZÜM GELMEZSE TMM ÇİÇEK UMUDUMUZ AMA O ÖNCEDENDE KALP ATIŞI ALMIŞ SONRA DURMUŞ YA BENDE HİÇ ÖLE BİŞİ OLMADI HER ZAMAN KESE BOŞ OLMASINA RAĞMEN KOSKOCA ÜNİ.HASTANESİNDEKİ DOK. BANA KAL GEL DİYOR KALANA KADAR BİŞİ KULLANACAKMIYIM DİYORUM GEREK YOK DİYOR KALP ATIŞLARINI ALINCA İĞNELER BAŞLICAZ DİYOR BURAYA KADAR ÇOK GÜZELDE İŞTE SORUN ZATEN HİÇ OLUŞMAMASI BEBEĞİN O AŞAMAYA KADAR BENCE BİŞİ YAPILMALI MUTLAKA eyvahedigeldismileBENİ KORKUTAN BU akannehir HAKSIZMIYIM ABLAM YAAA

Back