• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Benımde hıÇ bulantım olmadı ılk hamılelıĞımde bır ara bır hafta kadar sabah bulantıları oldu sonra durdu meĞer bebek yokmuŞ kese ıÇınde sonuncusunda herkes tmm dıyordu bu sefer kesın kucaĞına alıcaksın karnım bıle ÇıkmıŞtı hep dınlenıyordum 5.hafta koyu renkı akıntım oldu hemen doktora gıttık 10 gÜnlÜk rapor yazdı kalmadan yat dedı ılaÇ vs. 10 gÜn sonra doktora gıttım bayaĞı bÜyÜmÜŞtÜ kese ama o kesede hıÇ bebek gÖremek kalp atıŞı duymak naıp olmadı hatta sıze ılk hamılelıĞımde bı anımı anlatayım 10 haftaydı kontrole gıttım 15 gÜnde hıÇ gıtmemıŞtım Öncesınde yanı ılk defa o gÜn kalp tıŞı duyacaktım Çok heyecanlıydım neyse sıra ban geldı gırdım ıÇerı daha acıl bır hasta geldı gÖrseneız hamıle ama ayakta duramıyor serum felan fayda etmemıŞ ultrasonda onun bebıŞını ınceledıdoktor tuhaf tuhaf sesler duymaya baŞladım sankı kurbaĞa baĞırıyor meĞer kalp atıŞıymıŞ dedım Şımdı bende duyucam ne gÜzel duygu felan dıyordum ama bebeĞın olmadıĞını kesenın boŞ olduĞunu ÖĞrendım ÜÇÜncÜde Çok yıkıldım sınır krızı geÇırdım hastanede bunları anlattıkÇa daha ıı anlıyorum hala hazır deĞılım yenı bebeĞe

HıÇ kolay deĞıl yaŞadıklarımız ÇıÇeĞım bızım yaptıĞımızı yapma lÜtfen stres yapma ÇÜnkÜ en bÜyÜk dÜŞmanımız sen hep ıı dÜŞÜn bazede acaba tekrarlayan dÜŞÜkler psıkolojıkmı dıye dÜŞÜnmeden edemıyorum ÇÜnkÜ stres sıkıntı kaybetme korkusu derken bı bakıyoruz gıdıyor bunu nasıl aŞıcaz kızlar bunu bır yolu olmalı

nazlıcım canım benim bende senin gibi diodum ama
kaybettikçe daha çok istio insan son kez die bi daha yola çıktık
çünkü biz tüp bebek merkezinede gittik sağlıklı embriyo istioduk
ama doktorlar kabul etmedi
her bebek aynı olcak die bişi yok dediler
bi daha denedik işte allaha sığındık beklioruz

bi yolu varmı bilmiorum gerçekten
çokta olduğunu sanmıorum
sadece düşünüorum eğer her bebek aynı değilse neden hep aynı şey oluo

az öncede karnımın içinde gaz sancısı gibi ağrı başladı
gezio.
ona taktım şimdide
eeeee napalım böle delirmemek eldemi

önemli olan 3 lü dedi yaa
eğer yapmazsa başka yerde gerekirse özel yaptırırım
bencede önemli

canım ikiside önemli ama bazı doktorlar 3 lü yapıyor 2liyi yapmadan önemli olan 2li testte down riskini belirlemek bana doktorum öyle demişti. o zaman her ikisinide yaptır bence..

canım ikiside önemli ama bazı doktorlar 3 lü yapıyor 2liyi yapmadan önemli olan 2li testte down riskini belirlemek bana doktorum öyle demişti. o zaman her ikisinide yaptır bence..

tabiki canım şu an 2 li ye takmış durumdayım
3 lü ye daha varya pek düşünmüorum onu

bi yolu varmı bilmiorum gerçekten
çokta olduğunu sanmıorum
sadece düşünüorum eğer her bebek aynı değilse neden hep aynı şey oluo

az öncede karnımın içinde gaz sancısı gibi ağrı başladı
gezio.
ona taktım şimdide
eeeee napalım böle delirmemek eldemi
SEN EN İYİSİ AÇ TV Yİ BİRAZ FİLM SEYRET UZAK DUR BİRAZ UNUT MESELA KENDİNE MISIR PATLAT SONRA GEÇ TVNİN KARŞISINA AÇ BİR KOMAEDİ HEM NEŞEN YERİNE GELİR HEMDE KAFAN DAĞILIR BİRAZ guclubacismilesositososito

HİÇ kolay deĞİl yaŞadıklarımız ÇİÇeĞİm bİzİm yaptıĞımızı yapma lÜtfen stres yapma ÇÜnkÜ en bÜyÜk dÜŞmanımız sen hep İİ dÜŞÜn bazede acaba tekrarlayan dÜŞÜkler psİkolojİkmİ dİye dÜŞÜnmeden edemİyorum ÇÜnkÜ stres sıkıntı kaybetme korkusu derken bİ bakıyoruz gİdİyor bunu nasıl aŞıcaz kızlar bunu bİr yolu olmalı

nazlıcım çok önemli bir noktaya değindin ... ben kafama çok takıtığımdan rahatlamak için psikologa gittim durumumu anlattım sürekli kafama taktığımı rüyalarımda gördüğümü sürekli kanama var mı diye çamaşırımı kontrol ettiğimi falan söyledim o da bana düşüklerin sebepleri bulundu mu dedi hayır dedim. o da bana sizinki tamamen psikoljik nedenlerden dolayı beynini yanlış düşüncelere yönlendiriyorsunuz dedi ...mesela limon diyince ortada limon yok ama ağzın sulanıyor değil mi? beynini ona şartlandırıyorsun dedi ve sonra düşündüm gerçeklten doğru dedikleri ne düşünürsen o oluyor bir şekilde o yüzden bunun çözümünü beraber aramaya başlyacağız o zmaan size de söylerim. ben bulursam.:)))

nazlıcım çok önemli bir noktaya değindin ... ben kafama çok takıtığımdan rahatlamak için psikologa gittim durumumu anlattım sürekli kafama taktığımı rüyalarımda gördüğümü sürekli kanama var mı diye çamaşırımı kontrol ettiğimi falan söyledim o da bana düşüklerin sebepleri bulundu mu dedi hayır dedim. o da bana sizinki tamamen psikoljik nedenlerden dolayı beynini yanlış düşüncelere yönlendiriyorsunuz dedi ...mesela limon diyince ortada limon yok ama ağzın sulanıyor değil mi? beynini ona şartlandırıyorsun dedi ve sonra düşündüm gerçeklten doğru dedikleri ne düşünürsen o oluyor bir şekilde o yüzden bunun çözümünü beraber aramaya başlyacağız o zmaan size de söylerim. ben bulursam.:)))
CNM ÇOK İİ OLUR BU KONUDA PROFESYONEL BİR DESTEK ŞART BENCEDE SEN GİT MUTLAKA VE GELİŞMELERİDE BİZE ANLAT Kİ ÇİÇEKÇİK VE BENDE BUNU AŞALIM VE BİZİM GİBİ OLAN ARLADAŞLARIMIZADA YARDIM EDELİM ÇOK İİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BENİMDE TESTLERİMİ YAPTIRDIM SONUÇLARINI BEKLERKEN HEP DEDİM KAN PIHTILAŞMASI ÇIKSA EN AZINDAN ÇÖZÜMÜ KOLAY FELAN BAŞINDAN BERİ HEP ÖLE DÜŞÜNDÜM VE ÖELE OLDU ÇOK İLGİN DİMİ :bbo:

SEN EN İYİSİ AÇ TV Yİ BİRAZ FİLM SEYRET UZAK DUR BİRAZ UNUT MESELA KENDİNE MISIR PATLAT SONRA GEÇ TVNİN KARŞISINA AÇ BİR KOMAEDİ HEM NEŞEN YERİNE GELİR HEMDE KAFAN DAĞILIR BİRAZ guclubacismilesositososito

bu tavsiyelerini ancak kafam rahatken yapıorum canım :D
ne tuhaf dimi
hiç tv bile açmıorum akşama kadarkociş gelince acıo :D

dilaycım arada şu piskologun tavsiyelerini bizede anlatsana
işe yarar belki
peki iyi düşünelimde nasıl :D
ayyyyy hep aynı noktaya gelios.
2 ucu ....... dolu kaydirigubbakcemile3

BENCE BUNLARI BÖLE ZAMANLARDA YAP ÖNCELıKLE AKALINA BÖEL ŞEYLER GELDıĞıNDE HEMEN SENı KENDıNı HıSSETTıRıCEK BıRıNı ARA SONRA O SENı RAHATLATINCADA AÇ MÜZıĞı SEVDıĞıN YADA DUYDUĞUNDA OYMAK ıSTEDıĞıN ŞARKILARI AÇ ıNAN ÇOK ıı GELıYO SAKIN HÜZÜNLÜ ŞEYLER AÇMA SONRADA AÇ TVNı DıZı OLUR FıLM OLUR ıZLE EN KÖTÜ ıHTıMAL BAKTIN HıÇBıRı ıŞE YARAMIYOR O ZMNDA ÇIK BALKONA GÜNEŞ ALAN BıR YERE AL PORTAKAL SUYUNU OTUR HEM DIŞARIYI SEYRET HEMDE VıTAMıN DEPOLA ıNAN AÇIK HAVA ıı GELıCEK HELEKı YÜRÜŞÜŞ STRESE BıREBıR
guclubacismile

BENCE BUNLARI BÖLE ZAMANLARDA YAP ÖNCELİKLE AKALINA BÖEL ŞEYLER GELDİĞİNDE HEMEN SENİ KENDİNİ HİSSETTİRİCEK BİRİNİ ARA SONRA O SENİ RAHATLATINCADA AÇ MÜZİĞİ SEVDİĞİN YADA DUYDUĞUNDA OYMAK İSTEDİĞİN ŞARKILARI AÇ İNAN ÇOK İİ GELİYO SAKIN HÜZÜNLÜ ŞEYLER AÇMA SONRADA AÇ TVNİ DİZİ OLUR FİLM OLUR İZLE EN KÖTÜ İHTİMAL BAKTIN HİÇBİRİ İŞE YARAMIYOR O ZMNDA ÇIK BALKONA GÜNEŞ ALAN BİR YERE AL PORTAKAL SUYUNU OTUR HEM DIŞARIYI SEYRET HEMDE VİTAMİN DEPOLA İNAN AÇIK HAVA İİ GELİCEK HELEKİ YÜRÜŞÜŞ STRESE BİREBİR
guclubacismile

canım ya ne güzel tavsiyeler bunlar
bende kendimce plan yaptım
pzt anneme gidecem
anne şefkati başka oluo bide dediğin gib oda çok sever yürüyüşü
biras onla takılırım
eşime çok ihtiyacım oluo ama akşama kadar işte ona doyamıorum
açığı annemle kapatıp 1 haftayıda orda geçirim diorum

bu arada şimdiden söleyim orda net yok hiç giremem haberiniz olsun

birde bana şunu söyledi sürekli etrafındaki kişilerin ne zmaan düşünüyorsunuz hadi deneyin gibi baskıları kayınvalidem başta olmak üzere sorduğunda kendimi rahatsız hissettiğimi söyledim o da bu baskıların sizin gebeliğinizde ortaya çıkarak beynimizi onu kaybetmemek için yanlış düşüncelere yönlendirdiğimi söyledi doğru aslında sürekli yine düşük yaparsam etraf hep duyacak yine mi düştü diyecekler diye insan ister istemez düşünüyor bunun için hamile kaldığınızda eşinizden başkasına söylemeyin dedi.

çok doğru canım
bizde saklıoruz güya ama ben yattığım için nednese milletin bana gelesi tutuo
mecburen hiç istememediğim bi kaç kişi öğrendi
çünkü ertelesem nereye kadar 1 aydır yatıorum
ve 1 ay daha yatcan dio eşim
mecburu bazıları duyuyo
ama genelde saklamaya ççalışıos

canımaslında bende orda büyük bi boşluk hissetcem ama napalım
biras dayanırım
ben şimdi çıkıorum kızlar hepinizi çok seviyorum bbol dua edin

canımaslında bende orda büyük bi boşluk hissetcem ama napalım
biras dayanırım
ben şimdi çıkıorum kızlar hepinizi çok seviyorum bbol dua edin

canım şu sıralar nerde rahatsan orda yaşa.
arada bir bizide durumundan haberdar et amaaaayerimseniben
kıs yoksa doğurupta bize sürprizemi gelicen :CüvCüv:

birde bu seferki gebelik benim için çok zor olacak rahimağzına dikiş atılacak heparin iğne kullanılacak bilmiyorum endişelenmemek için galiba olumlu bir neden yok gibi gözüküyor...

merhaba canım nasılsın iyimisin, bak sana ne anlatcam benim kuzenimin eşide bizim kadar düşük yaptı , onada en sonunda rahim agzına dikiş tavsiye etiler ve hamileliginin erken evrelerinde tam hatırlamıyorum 3 aydan sonramı yaklaşık o zamanlarmı ne dikiş attılar canım ve o gebeligi bebekle sonlandı naz adanında çok tatlı bir kızı var ve biliyormusun şimdi 6 aylık hamile yine , yine dikiş atıldı ve hemileliginde bir sorun yok canım , sende dikiş konusunu merak etme hissetmiyormuş bile basit ve kolay bir işlemmiş ama bebegin rahim içinde kalmasına ve suyu koruyormuş canım. bu konuda için rahat olsun olurmu:1hug:

bu arada herkese günaydınlar kızlarrrrr

çiçegim sen git dinlen sonra dingin bir şekilde yanımıza gel seni daha pozitiv olarak bekliyorum ona göre canım

nazlıııı sanada günaydınnnnnnnnn

Back