Benımde hıÇ bulantım olmadı ılk hamılelıĞımde bır ara bır hafta kadar sabah bulantıları oldu sonra durdu meĞer bebek yokmuŞ kese ıÇınde sonuncusunda herkes tmm dıyordu bu sefer kesın kucaĞına alıcaksın karnım bıle ÇıkmıŞtı hep dınlenıyordum 5.hafta koyu renkı akıntım oldu hemen doktora gıttık 10 gÜnlÜk rapor yazdı kalmadan yat dedı ılaÇ vs. 10 gÜn sonra doktora gıttım bayaĞı bÜyÜmÜŞtÜ kese ama o kesede hıÇ bebek gÖremek kalp atıŞı duymak naıp olmadı hatta sıze ılk hamılelıĞımde bı anımı anlatayım 10 haftaydı kontrole gıttım 15 gÜnde hıÇ gıtmemıŞtım Öncesınde yanı ılk defa o gÜn kalp tıŞı duyacaktım Çok heyecanlıydım neyse sıra ban geldı gırdım ıÇerı daha acıl bır hasta geldı gÖrseneız hamıle ama ayakta duramıyor serum felan fayda etmemıŞ ultrasonda onun bebıŞını ınceledıdoktor tuhaf tuhaf sesler duymaya baŞladım sankı kurbaĞa baĞırıyor meĞer kalp atıŞıymıŞ dedım Şımdı bende duyucam ne gÜzel duygu felan dıyordum ama bebeĞın olmadıĞını kesenın boŞ olduĞunu ÖĞrendım ÜÇÜncÜde Çok yıkıldım sınır krızı geÇırdım hastanede bunları anlattıkÇa daha ıı anlıyorum hala hazır deĞılım yenı bebeĞe