Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asnİl burdan baŞka hangİ topİĞe gİrİyorsunuz
GÜNAYDINALR BUGÜN ÇOK YOĞUNUM GİREMİYORUM KISSSLAR ASNİLİM BEBİŞİM ÇOK SAOL AZ ÖNCE BAKTRIM AMA BEN ANNE DEĞİLİM YA O YÜZDEN GİRMESEM DAHA İİ SONUÇTA UZUN SÜREDE DÜŞÜNMÜYORUM HANİ ORTAK KONUŞACAĞIMIZ PEK Bİ KONU YOK SONRA HEMEN YAPASIM GELİYO AMA CESARETİM YOKlmaz:
dilaycım,
benim pıhtılaşmam heterozigot olduğu için düşük dozda verdi iğneyi
ben hamile kalmadan 3 ay önceden günde bir coraspin içiodum ve folik asit
iğneye başladıktan sonrada coraspine devam ediorum doktor tavsiyesi diil ama alıorum canım
nasıl olsa iğne dozu düşük
bi süre kullancam sora sadece iğneye devam
asnil ben sana not bırakmıştım ama geçmişe bamadın die
göremedin galiba canım
duramıorum çok fazla
akıntım bitti kızlar.umarım tekrar başlamaz ama bulantılarım başladı
dün gece ilk defa çıkarıdm.
hep yatıyorum.uyuyorum.
iştahım okadar iyiydiy ki 2 gündür bişe yiyemiorum
portakal suyu ve muzla ayaktayım
annem zorla yedirmeye çalışıo ama yiyemiorum
kolumu bile kaldıramıorum.
sizinde içinizi kararttım ama bende durum böle
ara ara haber veririm canlarım.beni merak etmeyin
herkese merhaba kızlar hepinizi özledim walla.... birkaç gündür giremiyordum ama okudum yazdıklarınızı benim durumumu sorarsanız çok şükür şimdilik bir sağlık sorunum yok ama bu sefer de eşim hasta grip oldu bir ay sonra denemeye karar verdik... bakalım.
asnil, nazlı, çiçek siz neler yapıyorsunuz?
çiçek bu arada ne zaman kalp atışlarını duymak için doktora gideceksin bak şimdi senden çok heyecanlandım.. çok dikkatli ol dinlen bolca sakın kötü düşünceler gelmesin aklına
ABLAM ÇOK HAKLISIN SAĞLIKLI OLMAK OLMASI İÇİNDE İNSANIN KENDİ DOKTORU OLMASI GEREK SAĞLIKTAN ÖTEYE YOL YOKopuyorumnanaktan günaydın kızlar,
herkese sağlık dolu bir hafta diliyorum.
çiçeğim hadi bize güzel haberler vermeni bekliyorum.
aslında tümünüz güzel haberler verseniz dahabi iyi olur ama
eminim yavaş yavaş buda olacak.kaydirigubbakcemile5
ABLAM ÇOK HAKLISIN SAĞLIKLI OLMAK OLMASI İÇİNDE İNSANIN KENDİ DOKTORU OLMASI GEREK SAĞLIKTAN ÖTEYE YOL YOK![]()
CNM ABLACIM BENİM HAKKIMDA BU KADAR GÜZEL DÜŞÜNMEN BENİ ÇOK GURURLANDIRDI AYRICA GÜZEL İİ DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ASLINDA İÇTEN İÇE O KADAR İSTİYORUM HAMİLE OLMAYI KALP ATIŞLARINI DUYMAYI BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALMAYI AMA MALESEF KORKUM YENİYOR BU DÜŞÜNCELERİMİ SON KÜRTAJIMDAN BERİ HALA KENDİME GELEMEDİM ADETLERİM BİLE ÇOK DÜZENSİZ OLUYORMUYUM OLMUYORMUYUM ANLAYAMIYORUM VÜCUDUMUN DENGESİ BOZULDU EN AZINDAN 1 YILDAN ÖNCE ÇOK ZOR GELİYOR BANA ÇOK İİ SİN ABLACIM YA ÇOK SEVİNDİM BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMENEnazlıcım canım ,aslında sen
çoook akıllı bi kızsın .hani insan görmeden biri
hakkında karar verebilirmi deseler eskiden hayır derdim.
ama yazdıklarını okudum ve bu kız süper ,hem güzel kalpli
hem çok mantıklı dedim.sana benden abla nasihati; önce güzel bi
bedenini ve kafanı dinlendir sonra iyi bir dr kontrolünde emin adımlarla
tekrar dene hatta denemeden öteee sonuca git hayırlısıyla.
insanın başına ne geleceği bilinmiyor allah korusun.oyüzden
fazla uzatmadan bebek sahibi olmak çok doğru olur diye düşünüyorum canım.
haa birde çiçeğin sağsağlim anne olması sanırım hepinize
harika moral olur ,senin onlara verdiğin desteğe ayrıca hayranım.
sende aynı dertle uğraşırken onlara destek olmana bayıldım.opuyorumnanaktan
CNM ABLACIM BENİM HAKKIMDA BU KADAR GÜZEL DÜŞÜNMEN BENİ ÇOK GURURLANDIRDI AYRICA GÜZEL İİ DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ASLINDA İÇTEN İÇE O KADAR İSTİYORUM HAMİLE OLMAYI KALP ATIŞLARINI DUYMAYI BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALMAYI AMA MALESEF KORKUM YENİYOR BU DÜŞÜNCELERİMİ SON KÜRTAJIMDAN BERİ HALA KENDİME GELEMEDİM ADETLERİM BİLE ÇOK DÜZENSİZ OLUYORMUYUM OLMUYORMUYUM ANLAYAMIYORUM VÜCUDUMUN DENGESİ BOZULDU EN AZINDAN 1 YILDAN ÖNCE ÇOK ZOR GELİYOR BANA ÇOK İİ SİN ABLACIM YA ÇOK SEVİNDİM BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMENE
a.s.:asigim: