• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydın canım ben varım ama çıkmam lasım topiğe bi bakim dedim.
sende görünmüosun ne zman dır dilaycım.

asnil hadi inşallaaah gögüslerin sütle doluodurr canum :D:D:D:D

inşallah canımcım , çok heyecanlıyım dün akıntının içinde biraz sızıntı şeklinde kan vardı pembemsi yani biraz canım sıkıldı sonra aman hayırlısı olsun dedim beklemedeyim halen. hafif hafif karımda oynamalar var adet olurkende aynısı oluyor bende bilmiyorumki canım dediginiz gibi tüm ilk belirtiler adetlen aynı anlayamıyorumki:) birde biliyormusun canım işlerimde öyle bir yogunki at gibi koşturuyorum belediyenin içinde:)

evet canım koşuşturmaca işte sadece sabahları erkenden girebiliyorum. sana kolay gelsin çiçeğim...

Asnil bencede bir kaç gün daha bekle. gögüslerinin etrafında renk değişimi varsa gözünaydın derim çünkü benim her hamileliğimde etrafındaki çizgilerde koyulaşma başlamıştı....ama emin olmak için biraz daha beklemelisin seni heyecanlandırmak istemem. bu en erken belirtisiydi benim ...birde aşırı hassasiyetle birlikte. umarım güzel haberler verirsin kaç gün geçti ayy ben sizden heyecanlıyım baksana....

akşam eve gidince bakarım:) valla bende çok heyecanlıyım canım 23ünde olcaktım daha olmadım ama sitresten geç geliyor olabilir , senin hamileliklerinde akıntınla karışık pembensi akıntın oluyormuydu hiç canımcım

Kızlar adet oluyorum galiba , karın agrım başladı biraz birde hafif hafif kanamam gelmeye başladı:( ne yapalım kısmet değilmiş artık hedefler önümüzdeki aya

asnilcim canım benim, sakın benim gibi bozma moralini salakmışım.geliosa gelsin.
valla adet olmakta çok güsel artık öle düşünüorum.gecikincede çk daha kötü oluo.allah korusun direk kist falan gelio akla.hayırlısı canım.öpüorum çuk çuk

arkadaşlar merhaba.sayfayı baştan okuyamadım ama başlık tekrarlayan düşükler olunca dikkatimi çekti.ilgilenen arkadaşlara birkaç tavsiye yazmak istiyorum.ilk aylarda sonlanan gebeliklerin büyük çoğunluğu genetik.size tavsiyem düşük metaryaliniz varsa genetik incelemeye göndermeniz yada sizden ve eşinizden alınacak kan ile genetik test yaptırmanız.bu testi genetik labaratuvarlarında ücretli yada fakültelerde ücretsiz yaptırabilirsiniz.genetik problemle mücadele eden birisi olarak sizlerede söylemek istedim.sağlıcakla kalın...

asnilcim canım benim, sakın benim gibi bozma moralini salakmışım.geliosa gelsin.
valla adet olmakta çok güsel artık öle düşünüorum.gecikincede çk daha kötü oluo.allah korusun direk kist falan gelio akla.hayırlısı canım.öpüorum çuk çuk

benimde aklıma kist falan geldi önceleri kahverengi akıntı gibi gelmeden direk adet oluyordum şimdi birgün falan kahverengi geldi son iki aydır yani sonrası normal adet gibi yani kist falan değildir demi adetim 4gün falan gecikti sadece , kist olsa adet çokmu geç olur acaba ay şimdi birde bundan korkmaya başladım.

desteginiz için sagolun arkadaşlar kısmet değilmiş hayırlısı olsun artık , herşeyde vardır bir hayır :) önümüzdeki aya artık

haklısın ciçekçim adet olmakta güzel birde gelmedi diye onu beklemek var.

arkadaşlar merhaba.sayfayı baştan okuyamadım ama başlık tekrarlayan düşükler olunca dikkatimi çekti.ilgilenen arkadaşlara birkaç tavsiye yazmak istiyorum.ilk aylarda sonlanan gebeliklerin büyük çoğunluğu genetik.size tavsiyem düşük metaryaliniz varsa genetik incelemeye göndermeniz yada sizden ve eşinizden alınacak kan ile genetik test yaptırmanız.bu testi genetik labaratuvarlarında ücretli yada fakültelerde ücretsiz yaptırabilirsiniz.genetik problemle mücadele eden birisi olarak sizlerede söylemek istedim.sağlıcakla kalın...

tavsiyelerin için çok sagol canım , genelimiz genetik sest yaptırdı , pıltılaşma var genelimizde hamile kalmayı bekliyoruz ama sitres yaptıgımızdan mı ne hamile kalamadık 2 aydır

arkadaşlar bende iki tane düşük yaptım 1.5 senelik evliyim sebebi bulunamadı düşüklerimin genetik olabilir dediler.7 aydır korunuyordum şimdi tekrar hamileyim ve çok korkuyorum bunada bişey olacak diye düşüklerimin ikiside 6 haftalık düştü şimdide beşinci haftadayım dua edinnn....

arkadaşlar bende iki tane düşük yaptım 1.5 senelik evliyim sebebi bulunamadı düşüklerimin genetik olabilir dediler.7 aydır korunuyordum şimdi tekrar hamileyim ve çok korkuyorum bunada bişey olacak diye düşüklerimin ikiside 6 haftalık düştü şimdide beşinci haftadayım dua edinnn....

Allah kucagına almayıda nasip etsin canım , kötü şeyler düşünme ama doktor kontrolunde ol herzaman .inşallah saglıklı bir hamilelik geçirirsin canım:Saruboceq:

benimde aklıma kist falan geldi önceleri kahverengi akıntı gibi gelmeden direk adet oluyordum şimdi birgün falan kahverengi geldi son iki aydır yani sonrası normal adet gibi yani kist falan değildir demi adetim 4gün falan gecikti sadece , kist olsa adet çokmu geç olur acaba ay şimdi birde bundan korkmaya başladım.

desteginiz için sagolun arkadaşlar kısmet değilmiş hayırlısı olsun artık , herşeyde vardır bir hayır :) önümüzdeki aya artık

haklısın ciçekçim adet olmakta güzel birde gelmedi diye onu beklemek var.

asnil canım benim,bende bu ayhamile kalamadım ve adetlerim gecikio biliosun bunları canım.
kshverengi lekeyle başladı aynı şekilde.
bende direk kist die düşündüm.3.günü gittiğimde temiz dedi.
ama bence büyükte olmasa küçk kistlerden vardı canım.ve adetle attıım onları.çünkü bu yaşadıklarımı ilk defa yaşıorum.
aslında her kadında kist oluo ama adetle atılıo bunlar.çokta kötü değil yani.eğer atılmazsa büyüyolar biliosun.ama gebeliği önlüo.

ben kendi adıma söleyim.bu ay hamile kalamdığıma göre yumurtlama gelişimi yarıda kladı kiste dönüşüo sonra onlarda atıldı iişte.

tabi en önemlisi bu nie oldu STRESTEN canım.
sende de böle bi bağlantı kurdum canım.ama nasıl yapcas nasıl aklımızdan atcaz onu gerçekten bilmiorum caım.emin ol tek çözüm bu.
doktor bana dedi.stresten yumurtalar gelişmiomuş.bak neleri etkilioruz.sonra tutuştuk bu ay hamile kalmadım dieee.
en azından dediğim gibi mis gibi hastaladın.bırak gelsin canım.sıkmayalım canımızıııııııı

valla haklısın canım benim de ilk kez böyle olmuştu zaten bende şaştım kaldım, 26ında adet oldum demiştim ya hani sizlere ogunlerde günde biriki damla geldi asıl şimdi başladı gelmeye ilkkez böyle oluyor artık hayırlısı diyelim hiç takmıcam artık olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım.

günaydın canlarım...malum işler yoğun ancak gelebildim aranıza...asnilciğim hayırlısı olsun tatlım hakkınızda...bir dahaki aya çiçek sen ben hamiş oluruz inşallah...:)))

valla haklısın canım benim de ilk kez böyle olmuştu zaten bende şaştım kaldım, 26ında adet oldum demiştim ya hani sizlere ogunlerde günde biriki damla geldi asıl şimdi başladı gelmeye ilkkez böyle oluyor artık hayırlısı diyelim hiç takmıcam artık olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım.

merhaba ya okuyorum yazdıklarınızı ne diyim üzüldüm ama hep söylüyorum ya psikoloji çok önemli die lütfen çok önemli bende hala riskteyim gebelik var ama düşük tehlikesi var yine kese var ama çok küçükmüş olması gerekenden beklemedeyiz ya ne şansım varmış benimde nasıl strese girdim anlatamam beklemek çok zor embriyo oluşcakmı kalbi atcakmı hamile kalana kadar bi dert kaldıktan sonra başka dertler anlayacağınız inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam allahım kimseye yaşatmasın ne olur kızlar dua edin bizim için şimdi çok ihtiyacım var kendinize iyi bakın:CüvCüv:

günaydın canlarım...malum işler yoğun ancak gelebildim aranıza...asnilciğim hayırlısı olsun tatlım hakkınızda...bir dahaki aya çiçek sen ben hamiş oluruz inşallah...:)))

inşallah canım Allah dualarını kabul eylesin canımcım, en azından adet oldum:) çok geçkalmadı biraz agrılarım var ama idare etcez artık. kısmet canım ne yapalım

merhaba ya okuyorum yazdıklarınızı ne diyim üzüldüm ama hep söylüyorum ya psikoloji çok önemli die lütfen çok önemli bende hala riskteyim gebelik var ama düşük tehlikesi var yine kese var ama çok küçükmüş olması gerekenden beklemedeyiz ya ne şansım varmış benimde nasıl strese girdim anlatamam beklemek çok zor embriyo oluşcakmı kalbi atcakmı hamile kalana kadar bi dert kaldıktan sonra başka dertler anlayacağınız inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam allahım kimseye yaşatmasın ne olur kızlar dua edin bizim için şimdi çok ihtiyacım var kendinize iyi bakın:CüvCüv:

senin için dua ettim canım , umarım bebişin gelişir ve sana en kısa zamanda kalp atımını duyurur. seni çok iyi anlıyorum bende iki kere aynı şeyleri yaşadım Allahım sana yaşatmasın evet beklemek çok zor ama sen sabredeceksin en önemlisi hep güzel şeyler düşün kendine iyi bak sen elinden geleni yap olurmu canım, Allah yüzüne gülsün canım :Saruboceq:

GÜNAYDIN yasemin nasılsın canım , nasıl gidiyor başladınız demi siz çalışmalara benimde adetim daha yeni bitti. biraz ara ara duraksamalı bir adet oldu bu sefer ondan biraz zamanı uzun sürdü:) ama bugun bitti artık kısmet önümüzdeki aya canım:) işler yogun bu aralar hiç fırsat bulamıyorum fazla giremiyorum o yüzden çiçekte buraya ugramıyor artık:(

Kızlar lÜtfen yardım edın ben adet oldum bugÜn 3 gÜn ama sankı adet deĞıl mıktarı Çok az damla damla koyu kahverengı ve Çok katı mıktarda gelıyo gÜnde en fazla 10 damla sıze kÜrtajdan sonrakı adetlerınızde bÖle oldumu neden bÖle lÜtfen yaaa yardım edın yoksa rahmım zararmı gÖrdÜ yaa

kızlar lütfen yardım edin ben adet oldum bugün 3 gün ama sanki adet değil miktarı çok az damla damla koyu kahverengi ve çok katı miktarda geliyo günde en fazla 10 damla size kürtajdan sonraki adetlerinizde böle oldumu neden böle lütfen yaaa yardım edin yoksa rahmim zararmı gördü yaa

korkma canm benimde öyle olmuştu ,bir sonraki aya düzelir canım

Back