• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

banada yardımcı olurmusunuz arkadaşlar 1 kürtajım var kan aldılar ama ben pıhtılaşma tahlili istedim bu tahlilleri yaptılar yukarda yazılanı okudum faktor 5 değil protein c,ANTI TROMBIN 3 ANTIJENI. PROTEIN S Vitamin B12
FOLATD-DIMER (KANTITATIF)
Protrombin Zamanı PTR Protrombin Zamanı INR FIBRINOJEN

canım protein c,ANTI TROMBIN 3 ANTIJENI. PROTEIN S ) bunlar pıhtılaşma faktörlerinin içerisinde yer alan tahliller birde bunların vücuttaki eksikliği düşük nedeni olabiliyor.
FOLATD-DIMER ve vit b12 ise vücudundaki folik asitin ve b12 vitaminin değerini ölçmek için istenmiş.
Protrombin Zamanı PTR Protrombin Zamanı INR FIBRINOJEN bu ise bakılması gereken pıhtılaşma faktörleri zaten pıhtılaşma ile ilgili bir sorun varsa bu tahlilde çıkar.
umarım hepsi temiz çıkar geçmiş olsun...

bide bilgi sırf kulaktan duyma ama benim hamile kalmadan önce 2 düşüğümde adetim seninki gibi gecikti bende dayanamayıp kan testi yaptırdım sonucu almadan adet oldum yaşlılar böel kalmadan önceki gecikmelere peşi çocuk derler habercisiymiş böle olması hormonlar toparlanıyormuş gerçektende her ne kadar sonu hüsranda olsa bir sonraki ay kalmıştım hamile

nazlıcım çok çok teşekkür ederim canım sölediklerin gerçekten doğru.yaşlıların adet düzensizliği için sölediklerini ilk defa duydum inşallah öledir canım yaa.kürtaj olduktan 3 ay sonra oldu adet düzensizliğim.kürtajdan hemen sonra bile gününde geldi.2 aydır böle.bende anlamadım.geçen ay geciktiğinde doktora gitmiştim ama test falan yapmadı.ultrasonla rahme baktı bişi yok dedi.inşallah senin dediğin gibiidr.
adet gecikince yumurlamada olmıyabiliomuş galiba.acaba bu ay o yüzden mi hamiile kalamdım diorum.
desteğin tekrar teşekkür ederim canım

Üzülme bitanem, kısmet ümünüzdeki ayamış sen adetten sonra başlarsın yine çalışmalara ama bu sefer sitres yok , beklenti yok tamammı canım. a.s.

aynen canım beklenti yok söz yoooooook :D
ama adetimi bekliorum .gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiio :D

günaydın canım , bir doktora görün derim bende için rahatlar evet anlıyorlar canım

günaydın kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!

asnilcim dün itibariyle hastalandım ama bitince yinede doktora gitcem canımcım.2 aydır gecikio ne var ne yok bi görünüm diooom.adetliyken gitmeme gerek yok galba dimiii

günaydın kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!

asnilcim dün itibariyle hastalandım ama bitince yinede doktora gitcem canımcım.2 aydır gecikio ne var ne yok bi görünüm diooom.adetliyken gitmeme gerek yok galba dimiii

günaydın canım , hadi gözün aydın :) aslında adetinin 3. günü git canım bence , genelde adetin 3. günü çagırıyorlar. hem hormonlarına bakmış olurlar yüksek olan bir hormon varmı işte hamile kalmana engel olabilecek hemde alttanda bakıyor adetliyken canım yumurtalıklara. sen telefon aç doktoruna yarın için bir randevu al bence canımcım.

benimde adet günüm 23 falan yarın yani , ama bende adet düzensizligi vardı geç oluyorum yani o yüzden 28ine kadar beklicem bende, gerci karnımda hafiften kıpraşmalar var gibi adetime 2 gün falan kala genelde böyle hafif bir his uyandırır içimde , olmazsa bende bu ay gider bir doktora görünürüm yine canlarım
sardunya nasıl gidiyor hamileligin kız :)

yasemin sen ne alemdesin , dilay ya sen canım haberlerinizi bekliyorum kızlar

asnil adetliyken hiç gitmedim yaaa.
o dediğinşeyler bittikten sonra yapılmaz mı kiiii

yaseminden ve dilaydan hiç ses yoook

sanada özellikle sormuom canım.allahtan hayırlısı olsun canım.kedimizi yiyip bitirsekte sonuç değişmio sonuçtaaaa.inşallaaah en güsel haberleri verirsin bitanem

asnil adetliyken hiç gitmedim yaaa.
o dediğinşeyler bittikten sonra yapılmaz mı kiiii

yaseminden ve dilaydan hiç ses yoook

canım ben yaptırmıştım aralık ayında inan anlamıyorsun bile iki dakkada nasıl önceden alttan bakıyorsa aynısı oluyor canım. bende endişelenmiştim ama boşa endişelenmişim hemen oldu bitti . korkma canım doktorunu ara bir önce

bende çok yogunum pek giremiyorum nete , sende bugun yoktun gerci:) öptüm canım iyi akşamlar opuyorumnanaktan

geldim canlarım geldim...günaydın hepinize...malum çok yoğunum...bugün adet oldum kızlar...5 gün sonra çalışmalara başlıyoruz allahın izniyle...bu sefer gülecek yüzümüz hepimizin...sizden naber geçmişi okuyamadım öptüm sizleri canlarım....

hoşgeldin yasemincim.bak canım ne cabuk geçti zaman hadi hayırlısı olsun canım.
bende adet oldum 3. güünümdeyim.bugün doktora gidicem 11 de randevu aldım.geç geldi ya bi baktırcam.
çalışmalara beraber devam edeces tatlım :D

GÜNAYDIN KIZLAR bu ara biraz yoğunluk var o yüzden çok giremiyorum çiçekcim bencede git bir doktora bakalım neden gecikiyor adetin önemli bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede git çünkü gebeliği düşünüyorsun. sonucunu mutlaka yaz ama...
Asnil sen neler yapıyorsun?
Yasemin senin adına sevindim çalışmalara başlayın bakalım ben de size nisanda katılacağım... umarım hepimiz isteğimize ulaşırız ...
kızlar ben hamile kalınca heparin iğnesine başlayacağım sizden de kimler heparin iğnesine başlayacak? dozu kaç olarak belirlendi. herkese kolay gelsin.

GÜNAYDIN KIZLAR bu ara biraz yoğunluk var o yüzden çok giremiyorum çiçekcim bencede git bir doktora bakalım neden gecikiyor adetin önemli bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede git çünkü gebeliği düşünüyorsun. sonucunu mutlaka yaz ama...
Asnil sen neler yapıyorsun?
Yasemin senin adına sevindim çalışmalara başlayın bakalım ben de size nisanda katılacağım... umarım hepimiz isteğimize ulaşırız ...
kızlar ben hamile kalınca heparin iğnesine başlayacağım sizden de kimler heparin iğnesine başlayacak? dozu kaç olarak belirlendi. herkese kolay gelsin.

günaydın canım , valla bende çok yogunum bu günlerde ondan pek giremiyorum bende adetimi bekliyorum işte bugun olmam geriyordu daha olmadım ama erkenden test yapmıcam varsın üzerinden bir hafta geçsin öyle yapıcam , doktorum eger hamile kalırsan kalp atımlarını aldıktan sonra heparine başlıcaz dedi ama bilmiyorum kaçlık falan hiç konuşmadık canım. şimdi ekopirin kullanıyorum canım günde bir tane 150mmlik . ama adet olacakmışım gibi karnımda gurultular geliyor:) sitres yok olmadı diger aya artık. umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım sendende haberlerini bekliyorum canım öptüm

hoşgeldin yasemincim.bak canım ne cabuk geçti zaman hadi hayırlısı olsun canım.
bende adet oldum 3. güünümdeyim.bugün doktora gidicem 11 de randevu aldım.geç geldi ya bi baktırcam.
çalışmalara beraber devam edeces tatlım :D

hadi hayırlısı çiçekcim doktor gelişi hemen bizede yaz merak ederim bilirsin canımcım :))))

geldim canlarım geldim...günaydın hepinize...malum çok yoğunum...bugün adet oldum kızlar...5 gün sonra çalışmalara başlıyoruz allahın izniyle...bu sefer gülecek yüzümüz hepimizin...sizden naber geçmişi okuyamadım öptüm sizleri canlarım....

günaydın canım , hadi bakalım şimdiden iyi çalışmalar sana canım:nazar:

inşallah canım dediğin gibi bu sefer yüzlerimiz gülecek canım , bende adet olmayı bekliyorum bugun olmam gerekiyor normalde ama beklicem bir hafta falan daha sitres hava değişimi falan geç olmuş olabilir birde öncedende bende adet düzensizligi vardı ondan da olabilir diyorum , erkenden heyecan yapmak istemiyorum şimdi :)
ara ara durumunu yaz merak ederim ben:)

canlarım duktur bey temiz dedi.sen kolaycana hamile kalıodun didi.ama bu gecikmelerlede kafayı takmışsın dedi.herşeyini etkiler dedi.bak gebede kalamazsın dedi.kafanı başka şeylerle meşgul et dedi.piskolojik yani herbişeeeeeeeeeey

asnilcim hemen yapma testini canım hadi hayırlısı olsun bebem.hiç üsmek kafayı takmak yokmuş üle dedi duktur :D

Back