• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canlarım duktur bey temiz dedi.sen kolaycana hamile kalıodun didi.ama bu gecikmelerlede kafayı takmışsın dedi.herşeyini etkiler dedi.bak gebede kalamazsın dedi.kafanı başka şeylerle meşgul et dedi.piskolojik yani herbişeeeeeeeeeey

asnilcim hemen yapma testini canım hadi hayırlısı olsun bebem.hiç üsmek kafayı takmak yokmuş üle dedi duktur :D

Duktor bey dogru demiş kardeş , itres neyin yapmamak girek, senin beben olur elbet yiterki sen gafayı neyin takmayiver :))))

kız güldürdün beni nerden aklına geldi böyle yazmak
Allah iyiligini versinopuyorumnanaktan

Duktor bey dogru demiş kardeş , itres neyin yapmamak girek, senin beben olur elbet yiterki sen gafayı neyin takmayiver :))))

kız güldürdün beni nerden aklına geldi böyle yazmak
Allah iyiligini versinopuyorumnanaktan

keyfim yerine geldi yaa ondan heralde canımcımmmm :1hug:
bu arada ben soğan suyu içiom 2 gündür .adetle beraber içimde temizlensin iiyice dediiim-tatlicadiarzu-

günaydın kzılar...çiçeğim sevindim adına birşey çıkmamasına..kuzum kurslara falan katıl bence dagıt kafanı...asnilciğim adet olmadın mı canım...

günaydın kzılar...çiçeğim sevindim adına birşey çıkmamasına..kuzum kurslara falan katıl bence dagıt kafanı...asnilciğim adet olmadın mı canım...

günaydın canımcım yok daha olmadım ama olcam galiba , yüzümde bir tane sivilce çıkmış:)))) sen neler yapıyorsun canım

günaydın canımcım yok daha olmadım ama olcam galiba , yüzümde bir tane sivilce çıkmış:)))) sen neler yapıyorsun canım

inşallah olmazsın asnilciğim hayırlısıyla...bendede çıkardı hep sizvilce onu kriter alma bence canım...ne olsun canım iş yeri yoğun ...bol bol çalışıyorum onun dışındada adetin bitmesini bekliyorum...içim kıpır kıpır canım çok pozitif ve mutluyum..her gün incir yemeyi düşünüyorum birde adet sonrası 2 tane kadar...

inşallah olmazsın asnilciğim hayırlısıyla...bendede çıkardı hep sizvilce onu kriter alma bence canım...ne olsun canım iş yeri yoğun ...bol bol çalışıyorum onun dışındada adetin bitmesini bekliyorum...içim kıpır kıpır canım çok pozitif ve mutluyum..her gün incir yemeyi düşünüyorum birde adet sonrası 2 tane kadar...

çok yorma kendini iş yerinde canım, incirde ye canım zararı yok nasılsa faydasıda olur bende. dur bakalım hemen heyecan yapmak istemiyorum gecen ay 22inde başlamıştı akşamı yani, ama yinede bir hafta daha beklicem henüz başka bir belirtide yok:) acaba böyle erken dönemde negibi bir belirti olması lazım bilmiyorumkismile

Kıslar simir testimi aldım sonucu negatif artık sıra pıhtılaşma testlerine geldi bakalım onlarda ne çıkıcak resmen pıhtılaşma çıksın diye dua ediyorum çünkü tedavsi kolay ve sonucu %100 olumlu ya işey çıkmazsa o zmn neden düşüyo diye düşünmekten kafayı yerim yaa o zmn nasıl bir tedavi görücem ki

çok yorma kendini iş yerinde canım, incirde ye canım zararı yok nasılsa faydasıda olur bende. dur bakalım hemen heyecan yapmak istemiyorum gecen ay 22inde başlamıştı akşamı yani, ama yinede bir hafta daha beklicem henüz başka bir belirtide yok:) acaba böyle erken dönemde negibi bir belirti olması lazım bilmiyorumkismile
CNM ERKEN DÖNEMDEKİ BÜTÜN BELİRTİLER ASLINDA ADET BELİRTİLERİYLE AYNI HİÇ KENDİNİ DİNLEME OLURMU O ZMN STRES YAPARSIN İŞTE ASLINDA BELİRTİLER TEST YAPIP ÖĞRENDİKTEN SONRA BAĞLIYOR GENELİNDE PSİKOLOJİKMİDİR NEDİR
lülülülülülü

Kıslar simir testimi aldım sonucu negatif artık sıra pıhtılaşma testlerine geldi bakalım onlarda ne çıkıcak resmen pıhtılaşma çıksın diye dua ediyorum çünkü tedavsi kolay ve sonucu %100 olumlu ya işey çıkmazsa o zmn neden düşüyo diye düşünmekten kafayı yerim yaa o zmn nasıl bir tedavi görücem ki

hadi hayırlısı canım , inşallah tedavisi kolay olur canım, gerci burdakilerin nerdeyse hepsinde pıltılaşma çıktı, pıltılaşma kardeşi olduk yani :)

bende kedimi dinlememeye çalışıyorum ama arasıra aklıma geliyor işte , yinede beklemekten yanayım cünkü adet düzensizligide vardı bende belkide normal olarak geç olur diye düşünüyorum. aman birkaç güne kadar belli olur zaten

senin sonuçlar çıkınca hemen bizede yaz canım opuyorumnanaktan

asnil canım benim nazlının dediği gibi gerçekten adet belirtileri ile aynı oluo.belirtilere hiç takılma tatlım.ben yapamadım onu sonuç ortada.allahtan hayırlısı bugün mübarek gün bol bol dua edelim canım.kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüorum

HEPİMİZİN MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARIM çok mübarek bir gece ii değerlendirmek lazım rabbimizin kullarından dua beklediği gece hepimizin amacı aynı hayırlı ve sağlıklı birer evlat sabihi olabilmek

günaydın kızlar...hepinizin mevlüt kandilini kutluyorum canlarım...şu mübarek gecede rabbime açılan ellerimiz bol çevrilmez inşallah...

asnil canım benim nazlının dediği gibi gerçekten adet belirtileri ile aynı oluo.belirtilere hiç takılma tatlım.ben yapamadım onu sonuç ortada.allahtan hayırlısı bugün mübarek gün bol bol dua edelim canım.kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüorum

Haklısın canım , Allah dualarımızı kabul etsin ,hepimize saglıklı hayırlı birer evlat nasip etsin:Saruboceq:

aslında kendimi heveslendirmek istemiyorum ama gögüslerimde agrı var hafiften gerci bu adet dönemindede böyle oluyor :) dur hafta sonuda geçsin o zaman test yaparım eşimde o zaman istanbuldan gelmiş olur ( egitime gittide) . hakkımızda hayırlısı , iş hamile kalmakla bitmiyorki biliyorsunuz hepimizin sorunu aynı birde kalp atımı alcakmıyız acaba diye beklemek var eyvahedigeldismile

Allahım yardımcımız olsun hepimiz için dua edicem :Saruboceq:

saol cnm benim biliyormusun allah böle başkaları içinde ii düşünen dua eden ii niyetli kullarına daha çok yardım eder rabbim daima yar ve yarenin olsun cnm hayırlı kandiller :Saruboceq:

amin canım, inşallah seninde yüzünü güldürür canım acılarını sana verecegi saglıklı bir evlatla unutturur.

günaydın canım ben varım ama çıkmam lasım topiğe bi bakim dedim.
sende görünmüosun ne zman dır dilaycım.

asnil hadi inşallaaah gögüslerin sütle doluodurr canum :D:D:D:D

günaydın canım ben varım ama çıkmam lasım topiğe bi bakim dedim.
sende görünmüosun ne zman dır dilaycım.

asnil hadi inşallaaah gögüslerin sütle doluodurr canum :D:D:D:D

evet canım koşuşturmaca işte sadece sabahları erkenden girebiliyorum. sana kolay gelsin çiçeğim...

Asnil bencede bir kaç gün daha bekle. gögüslerinin etrafında renk değişimi varsa gözünaydın derim çünkü benim her hamileliğimde etrafındaki çizgilerde koyulaşma başlamıştı....ama emin olmak için biraz daha beklemelisin seni heyecanlandırmak istemem. bu en erken belirtisiydi benim ...birde aşırı hassasiyetle birlikte. umarım güzel haberler verirsin kaç gün geçti ayy ben sizden heyecanlıyım baksana....

Back