• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

osman yiyim ben sizi dur sen zemuszemus

ayyy çok sevindim canım bende kasmıom bakalım kaydirigubbakcemile4

ne alemdesin canım , neler yapıyorsun
ben bugunlerde çok yogunum birde eşimde işten ayrıldı , bazı nedenlerden dolayı şimdi işyeri acıcak bilgisayar üzerine , açılış verdi işte ufak bir dükkan tuttuk onun sitresinden bebegi unuttum:) bir telaştır gidiyoruz kızlar dua edin bizim için:Saruboceq:

asnilcim şuan bir kan aldılar ama genetikmi bilmiyorum faktor 5 yazıyordu birinde diğerini okuyamadım oda m ile başlıyordu malum doktor yazıları ben cerrahpaşada yaptırıyorum teslerimi oranın tıbbı biyolojı diye bir laboratuarına götürdük beide aç karnıma bir kan aldılar biri parmaktan diğerindede pıhtılaşma zamanı kanama zamanı yazıyordu cnm bunlar genetikmi oluyor

asnil canım, bende bildiğin gibi gelen giden hiç bişi yok.yarın bi daha test yapıp.kan testine gidecem.ama yarın işlerim var halledebilirsem.cys yemekli misafirlerim var.oooy oyyy hiç misafir modunda değilim aslında.
eşinin işleri inşallaah iyi gider canım.allah yardımcınız olsun.bebişi unutturması iyi olmuş canm ya

banada yardımcı olurmusunuz arkadaşlar 1 kürtajım var kan aldılar ama ben pıhtılaşma tahlili istedim bu tahlilleri yaptılar yukarda yazılanı okudum faktor 5 değil protein c,ANTI TROMBIN 3 ANTIJENI. PROTEIN S Vitamin B12
FOLATD-DIMER (KANTITATIF)
Protrombin Zamanı PTR Protrombin Zamanı INR FIBRINOJEN

cnm benimde yeni başladı testlerim ama ben yazılanları okuyamadım doktorun yazısı arapça gibiydi ben faktor v ve adını okuyamadadığım test için ayrı bir kan verdim sonrada ertesi gün aç karınla pıhtılaşma zamanı ve kanama zamanı diye bir tes için kan aldılar ilk önce smear testi yapıldı haftaya sonucunu alıcam sonra adetin 3 günü hormon testlerim var adet bitimindede rahim filmi çekilecek bu testlerin hepsi düşük sebebini araştırmak için cnm ama malesefki %50 kadarını bulabiliyorlar doktorlar umarım diğer%50 lilik kısıma girmeyiz yolumuz açık olsun cnm

çok sevindim canım hayırlı olsun, Allahım kucagına almayıda nasip etsin bende sesin solıgun çıkmadı merak ettim . ama bu kadar açıklama yeterli değil bak:)

kaç haftalık oldu şimdi , tedaviye nasıl devam edeceksin neler yapıyorsun hepsini yaz canım bizi merakta bırakma bak bir umut oldu bu haberin bizlerede

tekrardan hayırlı olsun canım çok sevindim gercekten :nazar:

çok saol ya nasıl korkuyorum bi bilsen nazar değcek diye kimseyle paylaşamadım daha içim içimi yiyo ben erken tespit ettim 17 ocak son adetim ben 15 şubatta test yaptım pozitif çıktı sonra doktoruma gittim 2 gün sonra tekrar beta hcg istedi artışa bakcakmış folik asite başladım kan sulandırıcı hap işte kalp atışını inş aldığımızdada heparine başlıycaz yani çok küçük henüz kese bile görünmedi tabii bakalım durum böyle şimdilik ya ben çok rahattım ama olsada olur olmasada ondan sanırım pek bilimsel değil biliyorum ama düşünce gücü arkadaşlar gerçekten beklemeyin oluruna bırakın ben bu kadar çabuk olacağını ummuyordum ama çok şükür allahıma ilk denemede başarılı olduk allahım sonuna kadar hayırlısı olsun nazarlardan korusun bebeğimi tedavimizi olucaz elimizden geleni yapıcaz takdir allahın artık kendinize iyi bakın:CüvCüv:

günaydın kızlar!

asnilcim,yasmin çok giremiosunuz galiba özlettiniz kendinizi.
sardunyam canım sölediklerine katılıorum.hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaah

ne alemdesin canım , neler yapıyorsun
ben bugunlerde çok yogunum birde eşimde işten ayrıldı , bazı nedenlerden dolayı şimdi işyeri acıcak bilgisayar üzerine , açılış verdi işte ufak bir dükkan tuttuk onun sitresinden bebegi unuttum:) bir telaştır gidiyoruz kızlar dua edin bizim için:Saruboceq:

canım üzüldüm eşinin iş olayına hakkınızda hayırlısı olsun asnilciğim...hayırlı işler bol kazançlar olur inşallah...bebğiniz uğur getirsin canım yeni iş yerinize:)) unutmuşken bu arada gelir inşallah bebiş :)))

kızlar kafam rahatlasın die kan testi yaptırdım kesin sonuç negatif
haber verim didim
Olsun cnm üzülme sakın hayırlısı böyleymiş demekki bu ay hemen kalıp aynı şeyleri yaşayacağına yavaş olsun temiz olsun cnm hep böle düşün eşinle birlikte olurken çocuk olsun diye değil düşünmediğiniz zamanlarda nasıl olursan öle ol anladın sen onu psikoloji çok önemli sıf bu yüzden bir tanıdğımın 3 yıl olmadı ne zaman kafasından sildi çocuğu artık korunmamak ona normal bir olaymış gibi geliyordu tıpkı korunuyormuş gibi işte o zaman hemen kaldıkaydirigubbakcemile5yılmak yok arkadaşım yola devam unutma

bide bilgi sırf kulaktan duyma ama benim hamile kalmadan önce 2 düşüğümde adetim seninki gibi gecikti bende dayanamayıp kan testi yaptırdım sonucu almadan adet oldum yaşlılar böel kalmadan önceki gecikmelere peşi çocuk derler habercisiymiş böle olması hormonlar toparlanıyormuş gerçektende her ne kadar sonu hüsranda olsa bir sonraki ay kalmıştım hamile

kızlar kafam rahatlasın die kan testi yaptırdım kesin sonuç negatif
haber verim didim

Üzülme bitanem, kısmet ümünüzdeki ayamış sen adetten sonra başlarsın yine çalışmalara ama bu sefer sitres yok , beklenti yok tamammı canım. a.s.

asnilcim şuan bir kan aldılar ama genetikmi bilmiyorum faktor 5 yazıyordu birinde diğerini okuyamadım oda m ile başlıyordu malum doktor yazıları ben cerrahpaşada yaptırıyorum teslerimi oranın tıbbı biyolojı diye bir laboratuarına götürdük beide aç karnıma bir kan aldılar biri parmaktan diğerindede pıhtılaşma zamanı kanama zamanı yazıyordu cnm bunlar genetikmi oluyor

tamam canım dedigim testleri yapmışlar sana pıltılaşma testleri , şimdi yaptırman iyi olmuş. ne zaman alacaksın sonuçları canım

yasemin-66 canım üzüldüm eşinin iş olayına hakkınızda hayırlısı olsun asnilciğim...hayırlı işler bol kazançlar olur inşallah...bebğiniz uğur getirsin canım yeni iş yerinize:)) unutmuşken bu arada gelir inşallah bebiş :)))

duların için teşekkür ederim canım, inşallah dedigin gibi olur :)

çiçek ; canım, bende bildiğin gibi gelen giden hiç bişi yok.yarın bi daha test yapıp.kan testine gidecem.ama yarın işlerim var halledebilirsem.cys yemekli misafirlerim var.oooy oyyy hiç misafir modunda değilim aslında.
eşinin işleri inşallaah iyi gider canım.allah yardımcınız olsun.bebişi unutturması iyi olmuş canm ya

kolay gelsin sana şimdiden canım, sen güzel yemekler yaparsın şimdi :) iyi dileklerin içinde çok teşşekür ederim canımcım

bugunlerde çok yogunum ondan pek giremiyorum canım

tamam canım dedigim testleri yapmışlar sana pıltılaşma testleri , şimdi yaptırman iyi olmuş. ne zaman alacaksın sonuçları canım
CNM 10 GÜN SONRA PIHTILAŞMA ZAMANI VE KANAMA ZAMANI SONUÇLARINI 20 GÜN SONRADA FACTOR V VE DİĞERİNİ ÇARŞAM GÜNÜDE SMEAR TESTİNİN SONUÇLARINI ALICAM KORKUYORUM YAA ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN kaydirigubbakcemile5

CNM 10 GÜN SONRA PIHTILAŞMA ZAMANI VE KANAMA ZAMANI SONUÇLARINI 20 GÜN SONRADA FACTOR V VE DİĞERİNİ ÇARŞAM GÜNÜDE SMEAR TESTİNİN SONUÇLARINI ALICAM KORKUYORUM YAA ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN kaydirigubbakcemile5

Amin canım, inşallah sonuçların temiz çıkar canım . hem böylece içinde rahat olur canım 20 gün beklicen artık ama en azından tedavine başlıcaksın sonrasında.

Back