Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

benimm ilki 2 aylıkken kese bozolmuştu sonra tekkera gbe kaldım ve ikizdi dış gbelişk oldu ameliyat oldum ve ameliyattan 2 ay sonmrad kşimyasal gbelik yaşadım ve 4 yaşındda oğlum var kardeş isiyoruz ona işlalh tez zamanda hepimiz gebe klaırızz

ben şimdiye kadar hiç böle bişi yapmamıştım.bu sefer kendimi çok hırpaladım canım.olacağı varsada olmıcak belkide.

çiçekcim kendini hiç şartlandırma bu bütün hormonlarını etkiliyor diğer arkadaşların dediği gibi zamana bırakmalısın. vücut zaten kendini toparladığında kendiliğinden hamile kalıyorsun ama bizim gibi düşük yapanlar ister istemez çok kafaya takıyor hep olumsuz olay yaşadığı için seni çok iyi anlıyorum. ben hep şunu düşünüyordum kürtaj oluyosun aman hamile kalabilecek miyim zamanı gelmeden testlerle kafayı yiyosun bu sefer hamile kalınca aman düşecek mi ,kalbi duracak mı?her an tetikte bekliyorsun hep bir soru işareti ile yaşamak zorunda kalıyordum ama bu gebeliğim de kısmet olursa ...eşimle karar aldık sizin gibi bizde ilk 3 ay kimseye söylemek yok tabi siz hariç kızlar :)

valla haklısın canım bende söylemicem karnım belli olana kadar , zaten kendi korkularımız bize yeter birde başkalarının endişe dolu soruları , yapmacık tavırlarına gerek yok :)

yalnız bu aralar biraz korkuyorum ben akıntımda fazlalık oldu şimdi yine enfeksiyon falan kaptıysam işin yoksa onla ugraş ıyyy
daha öncedende böyle akıntım fazla oldugunda enfeksiyon demişlerdi. hastanelere gitmeyi hiç sevmiyorum yaaaaaaa

canım yumurtlama günlerinde akıntıda fazlalaşma olur birde gebelik başlangıcında bunlar akıntının iyi yönleri:) eğer enfeksiyon kaptıysan zaten mutlaka akıntı renginde değişiklik hafif sarı yeşil gibi olur kaşıntı koku falan da olabiliyor hemen endişelenme bende senin gibi hemen endişelenip doktora gittim ama doktorum hemen bu soruları sordu sonra kültür falan aldı ama birşey çıkmamıştı.

çiçekcim kendini hiç şartlandırma bu bütün hormonlarını etkiliyor diğer arkadaşların dediği gibi zamana bırakmalısın. vücut zaten kendini toparladığında kendiliğinden hamile kalıyorsun ama bizim gibi düşük yapanlar ister istemez çok kafaya takıyor hep olumsuz olay yaşadığı için seni çok iyi anlıyorum. ben hep şunu düşünüyordum kürtaj oluyosun aman hamile kalabilecek miyim zamanı gelmeden testlerle kafayı yiyosun bu sefer hamile kalınca aman düşecek mi ,kalbi duracak mı?her an tetikte bekliyorsun hep bir soru işareti ile yaşamak zorunda kalıyordum ama bu gebeliğim de kısmet olursa ...eşimle karar aldık sizin gibi bizde ilk 3 ay kimseye söylemek yok tabi siz hariç kızlar :)

ewet canı bu piskoloji nasıl önemli anladım vallaa.bence geçen ay asnilde bu yüsden hamile kalamdı.sonunda söledi kafaya takmıcam die çok haklı canım.ben 10 gün kala başladım.test yapsak mı demeye.ilişkiye girerken sırf bebek için yapmak kasıo insanı.ikimizde birbirimize sölemioduk ama açıldık sonunda.eşim böle yapma litfen dedi.daha yeni bıraktık korunmayı,diğerleri ilk denmede olunca bu ayda oolmazsa(ki olmıcak gibi)bu seferde bi sorun var mı die kafaya takmamak için kendimle savaş veriorum.b

arkadaşlar ben bu olayı çok büyüttüm..sırf iğne kullancaz die bu kadar heycan vallaa.ama şu an itibariyle ben öenüne geçmeye çalışıorum.destekleriniz için teşekkür ederim

iyi akşamlar kızlar bugun çok yorundum hiç giremedim iş iş iş :)

çiçekçim kızarım bak sana :olmaz: sitres yapmak yok üzülmek yok artık , önümüzdeki aya bakıcaz artık saglıklı olsunda bir ay geç olsun demi ama

öptüm şekerler sizleriiiiii opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben hamileyimmmmm biliyomusunuz herşeyin çözümü psikolojik miş olursa olura bıraktım ve adet gördüğümün 2. ayı tekrar hamile kaldım ama içimde yine korkularım var acaba mı diye bi tarafımda hayır bu sefer herşey güzel olacak diyorum allahım isteyen herkese versin maceralı bi süreç başlıyo benim için paylaşmak istedim sevgilerimle darısı başınıza :emir_bebek

GÜNAYDIN KIZLAR.
sabah sabah size güzel bi haber vermek isterdim ama malasef
bugün 1 günüm geçti.sabah kalkar kalkmaz bi test yaptım tek çizgiyi görmüş bulunuorum
belirsizlik sonuçlandığı için belkide bilmiorum ama rahatlamış gibiyim.adetim gelirse çok daha iyi olcak kızlar.
bana bişiler oldu ama anlamıorum.geçen ayda gecikti.hiç böle şeyler yaşamazdım.allahtan hayırlısı

GÜNAYDIN KIZLAR.
sabah sabah size güzel bi haber vermek isterdim ama malasef
bugün 1 günüm geçti.sabah kalkar kalkmaz bi test yaptım tek çizgiyi görmüş bulunuorum
belirsizlik sonuçlandığı için belkide bilmiorum ama rahatlamış gibiyim.adetim gelirse çok daha iyi olcak kızlar.
bana bişiler oldu ama anlamıorum.geçen ayda gecikti.hiç böle şeyler yaşamazdım.allahtan hayırlısı

günaydın çiçek ...bazen hormonlardaki değişikliğe bağlı olarak ,mevsimsel değişikliğe ve stresse bağlı günü değişiyor insanın.. adetin gelmeden moralini bozma bu ay olmazsa bir sonraki ay olur tabii birde geç döllenmede olabiliyor adetin geçikiyor ama testtede çıkmıyor 10-15 güne kadar adetin gelmezse bu durum olabilir..

bilmiorum ki canım yaaa.şimdi bide geç döllenme için ümitlenmek istemiorum.ama allahtan hayırlısı yinede.garip olan test bi kaç saat sonra silik 2. çizgi belirio ama baya silik.tabi onun doğruluk payı yokta yinede kafa karıştırıo.

allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar ben hamileyimmmmm biliyomusunuz herşeyin çözümü psikolojik miş olursa olura bıraktım ve adet gördüğümün 2. ayı tekrar hamile kaldım ama içimde yine korkularım var acaba mı diye bi tarafımda hayır bu sefer herşey güzel olacak diyorum allahım isteyen herkese versin maceralı bi süreç başlıyo benim için paylaşmak istedim sevgilerimle darısı başınıza :emir_bebek

çok sevindim canım hayırlı olsun, Allahım kucagına almayıda nasip etsin bende sesin solıgun çıkmadı merak ettim . ama bu kadar açıklama yeterli değil bak:)

kaç haftalık oldu şimdi , tedaviye nasıl devam edeceksin neler yapıyorsun hepsini yaz canım bizi merakta bırakma bak bir umut oldu bu haberin bizlerede

tekrardan hayırlı olsun canım çok sevindim gercekten :nazar:

bak Nisanda bende denemelere başlayacağım...

şimdiden hayırlı olsun bu kadarın arkadaşım , korularımızı yenmemizin zamanı geldikaydirigubbakcemile5

çiçekcim canımcım sende yeter kafana takma olurmu bitanem bırak oldugu gibi

beklersin bir hafta daha sonra olmadı doktoruna görünürsün bir , sitrestende olabilir geç gelmesi dilayın dedigi gibi mevsimdende olabilir. benimde döllenme zamanım çoktan geçti bende de tık yok , amannn ne yapayım şimdi , önümüzdeki aya bakacagız artık:) yılmak yok yola devammmm:))))))

asnil bi dur canım senin için daha erken ümitsizlik yok inşallaah.

ben iyiyim artık canım merak etme.sizide yidiiiim kendimle beraber :D:D:D:D

kıyamam ben sana ne demek sizide yedim , aşk olsun aramızda bir yemenin lafımı olur

yebizi canım bizde kalçri yokkaydirigubbakcemile3

gecen ay çok agrım sızım olmuştu ondan bu ay ne bir agrı ne bir sızı rahatım onu demek istemiştim , neydi o çatlatma ignesinden sonraki agrılar , kasıklar bir yandan belim bir yandan adetim bile çokçok agrılı geçmiştiki ben hiö agrı nedir bilmezdim ama bu ay ayın 17 si oldu çok rahatım:) diger türlü kasmıyorum valla sende kasma canımcım

Kızlar günaydııın benimde araştırma için testlerim başladı çarşamba günü simit testinin sonucunu alıcaz adetin üçüncü günü hormon testleri yapılacak adet bitiminde de rahim filmi çekilecek çok korkuyorum meğer ne kadar zormuş beklemek allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ne güsel testlerini yaptırıosun korkma sonra için ohhhhhhhhhh ne güzel rahat edecek
senin düşük varmıydı

Kızlar günaydııın benimde araştırma için testlerim başladı çarşamba günü simit testinin sonucunu alıcaz adetin üçüncü günü hormon testleri yapılacak adet bitiminde de rahim filmi çekilecek çok korkuyorum meğer ne kadar zormuş beklemek allah hepimizin yardımcısı olsun

nazlı canım tekrardan çok geçmiş olsun, testlerinin hepsini yaptır canım özelliklede genetik testlerini yaptır. kan alıp yapıyorlar genetik testini tekrar eden düşüklerde genellikle kan pıltılaşması sorunu oluyor , kan pıltılaştıgı için gelişmemeden dolayı boş gebelikte oluyor. özellikle o testide iste canım için rahat olur böyllece.

Back