Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şimdiye kadar hiç böle bişi yapmamıştım.bu sefer kendimi çok hırpaladım canım.olacağı varsada olmıcak belkide.
valla haklısın canım bende söylemicem karnım belli olana kadar , zaten kendi korkularımız bize yeter birde başkalarının endişe dolu soruları , yapmacık tavırlarına gerek yok :)
yalnız bu aralar biraz korkuyorum ben akıntımda fazlalık oldu şimdi yine enfeksiyon falan kaptıysam işin yoksa onla ugraş ıyyy
daha öncedende böyle akıntım fazla oldugunda enfeksiyon demişlerdi. hastanelere gitmeyi hiç sevmiyorum yaaaaaaa
çiçekcim kendini hiç şartlandırma bu bütün hormonlarını etkiliyor diğer arkadaşların dediği gibi zamana bırakmalısın. vücut zaten kendini toparladığında kendiliğinden hamile kalıyorsun ama bizim gibi düşük yapanlar ister istemez çok kafaya takıyor hep olumsuz olay yaşadığı için seni çok iyi anlıyorum. ben hep şunu düşünüyordum kürtaj oluyosun aman hamile kalabilecek miyim zamanı gelmeden testlerle kafayı yiyosun bu sefer hamile kalınca aman düşecek mi ,kalbi duracak mı?her an tetikte bekliyorsun hep bir soru işareti ile yaşamak zorunda kalıyordum ama bu gebeliğim de kısmet olursa ...eşimle karar aldık sizin gibi bizde ilk 3 ay kimseye söylemek yok tabi siz hariç kızlar :)
GÜNAYDIN KIZLAR.
sabah sabah size güzel bi haber vermek isterdim ama malasef
bugün 1 günüm geçti.sabah kalkar kalkmaz bi test yaptım tek çizgiyi görmüş bulunuorum
belirsizlik sonuçlandığı için belkide bilmiorum ama rahatlamış gibiyim.adetim gelirse çok daha iyi olcak kızlar.
bana bişiler oldu ama anlamıorum.geçen ayda gecikti.hiç böle şeyler yaşamazdım.allahtan hayırlısı
merhaba arkadaşlar ben hamileyimmmmm biliyomusunuz herşeyin çözümü psikolojik miş olursa olura bıraktım ve adet gördüğümün 2. ayı tekrar hamile kaldım ama içimde yine korkularım var acaba mı diye bi tarafımda hayır bu sefer herşey güzel olacak diyorum allahım isteyen herkese versin maceralı bi süreç başlıyo benim için paylaşmak istedim sevgilerimle darısı başınıza :emir_bebek
bak Nisanda bende denemelere başlayacağım...
Kızlar günaydııın benimde araştırma için testlerim başladı çarşamba günü simit testinin sonucunu alıcaz adetin üçüncü günü hormon testleri yapılacak adet bitiminde de rahim filmi çekilecek çok korkuyorum meğer ne kadar zormuş beklemek allah hepimizin yardımcısı olsun