Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım benim ben 7 kalkıorum kocişi gönderiorum.kahve içer ilk önce.sandwich hazırlıorum. o gittii mi bende kahveyle siteeye takılıorum.sora evi topluorum böleeeeee :D:D:D:D

2 gün kaçasıyla bişicik olmas merak etme canımcım.
benim bittiiii wallaaa :D:D
ama çok hesap yaptık doğaçlama olmadı yaa.bebek için yapılınca kasılıosun.diğer 3 hamileliimde hiç böle hesaplar yapmadık kendiliğinden ilk seferde geliodu.bu sefer benim pek umudum yok gibiii :(

çok takıorum kafayaaa.sadece kasığım ağrıdııı okadar belirti filan da yok 5 gün kaldı bakalım canım

aynen dedigin gibi benimde diger seferlerde kendiliginden olmuştu böyle gün sayma falan olmamıştı , şimdi böyle olunca ister istemez kasılıyor insan sitres yapıyor ama sen yapmamaya çalış bak benimde tam yumurtlama olması gereken günde 2 gün pas geçtik geçmek zorunda kaldık yani, ama takmıyorum valla olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı buymuş derim. sende aynısını yap hayatım boşver.

kız sen ne kadar erken kalkıyormuşsun fabrikada çalışıyor gibisin he:) bende çalışmazken erken kalkıp kahvaltıdan sonra yatıyordum :) şimdi yine sabah erken kalkıyorum evde kahvaltı hazırlıyorum , oda yatakalrı topluyor bu sırada birlikte evden çıkıyoruz beni işe bırakıp işe gidiyor işte:) bir saatim kaldı sonra eve gidicem bende canım. opuyorumnanaktan

asnilcim umursamıorum diorum hatta geziorum bu aralar kafam dağılsın dieee.ama kafamın bi köşesinde var.ahhh başarabilsemmmm :(:(:(

ben sabah kalktıktan sonra tekrar yatamıorum canım.yatanlarada çok özeniorum valaaa

benim ayın 23ünde olmam lazım canımcım , pek istikrarlı çalışamadık bu ay ama hayırlısı artık:)

çiçekcim erkenden test yapma demedimmi sana ben kızarım ama sitres yapıyorsun boş yere çarşanba günü yaparsın birdaha o zaman belli olur erkenden test cihazları saglıklı göstermezler şimdiden moralini bozma bakalım.

tatlım yaaaaa ben bugün altüst oldum.
diğer topikte ark.ın 4 gün kala silik çıktı 2. çizgi bende çıkar die sabah yaptım.nnasıl üzüldüm varya evirdim çevirdim.güneşe ttutttum ama yok.
çarşambaya da çıkmazsa

tatlım yaaaaa ben bugün altüst oldum.
diğer topikte ark.ın 4 gün kala silik çıktı 2. çizgi bende çıkar die sabah yaptım.nnasıl üzüldüm varya evirdim çevirdim.güneşe ttutttum ama yok.
çarşambaya da çıkmazsa

kıyamam ben sana bitanem takma bu kadar kafana sitres yapma bak ben gecen ay senin yaptıgını yaptım valla bu ay hiç beklemiyorum bile olursa olur olmazs diger aya diyorum sende aynısını yap canımcım , erkendende test falan yapma birdaha bekle herkezinki aynı olmaz hem üzlme hemen , aynı zamanda her test cihazıda aynı oranda hassas olmaz , benim ilk hamileligimde test cihazı aldım adetimin üzerinden bir hafta geçmişti hiçbirşey çıkmadı ama sonrasında iştahım flan arttı işte öylesine test yaptım bir hafta sonra birde baktım hamileyim bende şaşırmıştım yani canım, ama işte kan pıltılaşması yüzünden yaşamadı bebegim . üzülme olurmu canım kimseylede kendini kıyaslama sakın .

bak burda öyle bir yagmur yagıyorki tahmin bile edemezsin :) sel kıyamet götürüyor heryanı. izmirde böyle işte hep yagmur:) soguk yok ama yagmuru çok. 3e kadarda işteyim üstelik içimden hiç iş yapmak gelmiyor:) sende evde aç güzel bir program izle ama sakın hamilelik yada bebeklerle ilgili birşey olmasın canım . komedi falan aç olurmu:)
kanal d de geniş aile diye bir dizi var onu izle çok komikler:) kafanı dagıt mizah dergileri falan al penguen yada leman dergisi çok komik mesela oyala kendini canımcım üzülürsen bende üzülürüm unutma

hadi kocaman öptüm arkadaşımı opuyorumnanaktan sevgililer günün şimdiden kutlu olsuna.s.

nasıl bi arkadaşalık oluo burda.şu cümlelerini okuyunca rahatlıorum.nasılda anlıoruz birbirimiziii.çok teşekkür edrim çooook.sizleri gerçekten seviorum.
çevremde kimse bu piskolojimi bilmio.hatta herkes korunduğumuzu sanıor.çünkü kimse anlamıor.hep aynı şeyleri duyuyorum.daha gençsiniz olur.
arkadaşlarımızın çocuklar var.görüştüğümüzde hep çocuklarının maceralarıını dinleyip gülüoruz.ama biz gülerken içimiz kan ağlıoor.kendimi daha şimdiden çok yorgun issediorum ama bu bizim sınanma şeklimizmiş.herşey allahtan.
çok teşekkür ederim asnilcim

günaydın canlarım...asnilciğim ve çiçeğim her ikinizin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canlarım...günün geçmeden test yapmak yok bu benim felsefem :)) çiçeğim herkes herşeyi bilmek zorunda değil iyi yapıyosun tatlım söylememekle....

ben şimdiye kadar hiç böle bişi yapmamıştım.bu sefer kendimi çok hırpaladım canım.olacağı varsada olmıcak belkide.

ben şimdiye kadar hiç böle bişi yapmamıştım.bu sefer kendimi çok hırpaladım canım.olacağı varsada olmıcak belkide.

çok taktın çiçeğim bu ay farkındayım canım...inan psikoloji okadar etkiliki ben her gebeliğimi çok çalışmadığımız ve ummmadığım aylarda ögrendim...takma canım benim uğraşılar bul kendine evde oturdukça daha çok takarsın...

merhaba çiçekcim , yasemincim nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz canlarımopuyorumnanaktan

nasıl bi arkadaşalık oluo burda.şu cümlelerini okuyunca rahatlıorum.nasılda anlıoruz birbirimiziii.çok teşekkür edrim çooook.sizleri gerçekten seviorum.
çevremde kimse bu piskolojimi bilmio.hatta herkes korunduğumuzu sanıor.çünkü kimse anlamıor.hep aynı şeyleri duyuyorum.daha gençsiniz olur.
arkadaşlarımızın çocuklar var.görüştüğümüzde hep çocuklarının maceralarıını dinleyip gülüoruz.ama biz gülerken içimiz kan ağlıoor.kendimi daha şimdiden çok yorgun issediorum ama bu bizim sınanma şeklimizmiş.herşey allahtan.
çok teşekkür ederim asnilcim

sıkma canını canım arkadaşım , inanırmısın bende bana cocuk soranlara korunuyoruz şimdi diyorum daha hazır değiliz diyorum acelemiz yok, biraz daha kendimizi toparlayalım o zaman düşünücez diyorum bilinçli bir hamilelik yaşamak istiyorum diyorum :) ne yapayım yoksa herkes başka birşey dicek yok olmuyor falan gibisinden , böylece kendimi koruyorum laftan sözden canlarım , üstelik hemen hamile kalıncada söylemicem biliyorsunuz bizlerin hamileligi riskli , sonrasında Allah korusun düşse falan birde insanlara meram anlat işin yoksa. sadece size söylücem kızlar :) bende sizde öyle yapın cevrenize hemen yaymayın haberi bebek kendini k urtarında işte ne bileyim en az 3 aylık -3,5 aylık olunca söyleyin ben öyle yapcam , diger hamileliklerimde eşim heyecandan hemen söylemişti sonrasında en zoruda insalara dert anlatmak oldu , üzüntümün üstüne birde onların sözde geçmiş olsunu altında laf sokmaları oldu.
bu kes tedbirli davranalım kızlar . burda birbirimizle paylaşıyoruz nasıl olsa :1hug:

aynen asnilcimi
bizde öle düşünüoruz 4-5 aylık olsun öle sölicem.o aylardan sonra karnım büyümese doğana kadar bile sölemem vallaa

merhab kızalr bend emalesef toplamda 3 kere düşük yaptım ve şimdi tekrra geb kalmk istiyorum am olmuyor yine düşüer diyed çok korkuyorum yin eaynı acıları folik aist içiyorum çok doktora gitim sorun yok diyor en sonunda hocayda giitim sen doktorlık değilsin dedi hamile kalır klaımz gel yanıma dedi ben zaten innırım böyle şeyler ve benim komşumda o hocaya gitmişti şimdi doğum yaptı sorunsuz onunda 4 düşüpü vardı gitmediyi doktor kalmamıştı am sağlıklı bi şekilde doğurdu işlalh tez z amnda hepimiz geb kalırızda doğuruuzz

geçmiş olsun canım .
şimdi hamile mi kalamıosun.olmuyor demişsin de.
testlerini yaptırdın mı canım.benimde 3 düşüğüm var.şimdi tekrar düşünüoruz.
hoca dua yazıo galiba canım bende çok inanırım faydası olur mutlaka

aynen asnilcimi
bizde öle düşünüoruz 4-5 aylık olsun öle sölicem.o aylardan sonra karnım büyümese doğana kadar bile sölemem vallaa

valla haklısın canım bende söylemicem karnım belli olana kadar , zaten kendi korkularımız bize yeter birde başkalarının endişe dolu soruları , yapmacık tavırlarına gerek yok :)

yalnız bu aralar biraz korkuyorum ben akıntımda fazlalık oldu şimdi yine enfeksiyon falan kaptıysam işin yoksa onla ugraş ıyyy
daha öncedende böyle akıntım fazla oldugunda enfeksiyon demişlerdi. hastanelere gitmeyi hiç sevmiyorum yaaaaaaa

merhab kızalr bend emalesef toplamda 3 kere düşük yaptım ve şimdi tekrra geb kalmk istiyorum am olmuyor yine düşüer diyed çok korkuyorum yin eaynı acıları folik aist içiyorum çok doktora gitim sorun yok diyor en sonunda hocayda giitim sen doktorlık değilsin dedi hamile kalır klaımz gel yanıma dedi ben zaten innırım böyle şeyler ve benim komşumda o hocaya gitmişti şimdi doğum yaptı sorunsuz onunda 4 düşüpü vardı gitmediyi doktor kalmamıştı am sağlıklı bi şekilde doğurdu işlalh tez z amnda hepimiz geb kalırızda doğuruuzz

çok geçmiş olsun canım, inşallah dileklerin gercek olurda saglıklı bir bebek dünyaya getirisin. ama tıptan uzak kalma derim yinede ben .

Back