canım benim ben 7 kalkıorum kocişi gönderiorum.kahve içer ilk önce.sandwich hazırlıorum. o gittii mi bende kahveyle siteeye takılıorum.sora evi topluorum böleeeeee
2 gün kaçasıyla bişicik olmas merak etme canımcım.
benim bittiiii wallaaa
ama çok hesap yaptık doğaçlama olmadı yaa.bebek için yapılınca kasılıosun.diğer 3 hamileliimde hiç böle hesaplar yapmadık kendiliğinden ilk seferde geliodu.bu sefer benim pek umudum yok gibiii
çok takıorum kafayaaa.sadece kasığım ağrıdııı okadar belirti filan da yok 5 gün kaldı bakalım canım
aynen dedigin gibi benimde diger seferlerde kendiliginden olmuştu böyle gün sayma falan olmamıştı , şimdi böyle olunca ister istemez kasılıyor insan sitres yapıyor ama sen yapmamaya çalış bak benimde tam yumurtlama olması gereken günde 2 gün pas geçtik geçmek zorunda kaldık yani, ama takmıyorum valla olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı buymuş derim. sende aynısını yap hayatım boşver.
kız sen ne kadar erken kalkıyormuşsun fabrikada çalışıyor gibisin he:) bende çalışmazken erken kalkıp kahvaltıdan sonra yatıyordum :) şimdi yine sabah erken kalkıyorum evde kahvaltı hazırlıyorum , oda yatakalrı topluyor bu sırada birlikte evden çıkıyoruz beni işe bırakıp işe gidiyor işte:) bir saatim kaldı sonra eve gidicem bende canım. opuyorumnanaktan