canım benim ben 7 kalkıorum kocişi gönderiorum.kahve içer ilk önce.sandwich hazırlıorum. o gittii mi bende kahveyle siteeye takılıorum.sora evi topluorum böleeeeee
2 gün kaçasıyla bişicik olmas merak etme canımcım.
benim bittiiii wallaaa
ama çok hesap yaptık doğaçlama olmadı yaa.bebek için yapılınca kasılıosun.diğer 3 hamileliimde hiç böle hesaplar yapmadık kendiliğinden ilk seferde geliodu.bu sefer benim pek umudum yok gibiii
çok takıorum kafayaaa.sadece kasığım ağrıdııı okadar belirti filan da yok 5 gün kaldı bakalım canım
tatlım yaaaaa ben bugün altüst oldum.
diğer topikte ark.ın 4 gün kala silik çıktı 2. çizgi bende çıkar die sabah yaptım.nnasıl üzüldüm varya evirdim çevirdim.güneşe ttutttum ama yok.
çarşambaya da çıkmazsa
ben şimdiye kadar hiç böle bişi yapmamıştım.bu sefer kendimi çok hırpaladım canım.olacağı varsada olmıcak belkide.
nasıl bi arkadaşalık oluo burda.şu cümlelerini okuyunca rahatlıorum.nasılda anlıoruz birbirimiziii.çok teşekkür edrim çooook.sizleri gerçekten seviorum.
çevremde kimse bu piskolojimi bilmio.hatta herkes korunduğumuzu sanıor.çünkü kimse anlamıor.hep aynı şeyleri duyuyorum.daha gençsiniz olur.
arkadaşlarımızın çocuklar var.görüştüğümüzde hep çocuklarının maceralarıını dinleyip gülüoruz.ama biz gülerken içimiz kan ağlıoor.kendimi daha şimdiden çok yorgun issediorum ama bu bizim sınanma şeklimizmiş.herşey allahtan.
çok teşekkür ederim asnilcim
aynen asnilcimi
bizde öle düşünüoruz 4-5 aylık olsun öle sölicem.o aylardan sonra karnım büyümese doğana kadar bile sölemem vallaa
merhab kızalr bend emalesef toplamda 3 kere düşük yaptım ve şimdi tekrra geb kalmk istiyorum am olmuyor yine düşüer diyed çok korkuyorum yin eaynı acıları folik aist içiyorum çok doktora gitim sorun yok diyor en sonunda hocayda giitim sen doktorlık değilsin dedi hamile kalır klaımz gel yanıma dedi ben zaten innırım böyle şeyler ve benim komşumda o hocaya gitmişti şimdi doğum yaptı sorunsuz onunda 4 düşüpü vardı gitmediyi doktor kalmamıştı am sağlıklı bi şekilde doğurdu işlalh tez z amnda hepimiz geb kalırızda doğuruuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?