Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

oh oh ne güzel herkes beklemede demek umarım iyi haberler verirsiniz bize bende sizden sonra arkanızdan takip ederim artık... ne güzel olur hepimiz aynı dönemlerde kalabilsek sorunlarımızı şimdiki gibi paylaşırız insan paylaştıkça rahatlıyor. bakalım bende cumartesi günü başka bir kadın doğumcuya gideceğim kafamdaki herşeyi sorup ona göre mart nisan ne zaman olursa artık gebeliği düşüneceğim...

İNŞALLAH CANIM EN KISA ZAMANDA S ENDE BAŞLARSIN.
doktordan sonra bize anlat neler olduğunuuu

günaydın canlarım...asnilciğim kendini çok yorma canım...çiçeğim sen nasılsın ?

bende iyiyim yasemincim.çok şükür.bekliorum

canım ben snden bişi isticem.bi arkadaşım var ona rahim filmi hakkında bilgi verirmisin.
hamilelik belirtilerinde topik açtı.adı mirage1983 rahmi filmi için yardım topiği

inşallah güzel haberler alacağız bu ay canım sizlerden...tabiki yardımcı olurum çiçeğim bakayım hemen...

çiçeğim baktım canım...ne kusuru aşk olsun burdan yardımcı olabiliyorsak birbirimize ne mutlu :))

en güzelini yaparsın canım , git aklındaki herşeyi sor , kafana takılan acaba dedigin herşeyi sor çünkü öncelikle kafanın rahat olması lazım ki ilerde sitres yapmayasın canım, İnşallah yakın dönemlerde hamile kalırızda dedigin gibi sorunlarımızı paylaşırız canım hatta inşallah sadece heyecanlarımızı paylaşırızda sorunsuz bir hamilelik geçiririz bu kadarını hakettik demi ama arkadaşlar :)

herkese günaydınlar ,

iş arkadaşım iki gündür izinli bugun songunu o sebepten çok yogunum arkadaşlar kendimi yormamaya çalışıyorum ama olmuyor bugunlerde, hayır burda yorulmaktan evde çalışamıyorum akşam kafamı koydugum gibi yatmışımkaydirigubbakcemile3

evet valla çok rahatlıcam yarın tek başına çekilmiyor , gerçi işyerimiz kalabalık ama odada iki kişiydik şimdi tek olunca iş yogunluguda oldu ondan sıkıldım. oda hayırlı bir nedenle gelmiyor işe ev aldı kendine taşınma işleri sürüyor , rabbim olmayanlarada nasip etsin kira zor valla kızlar , bak konuyu nerelere getirdim ben:) kafanız dagılsın azcık .

valla yasemincim inanki yorgunluk gercekten insanın cinsel hayatını etkiliyormuş , o kadar çok bebek istedigim halde dün yorgunluktan uyuyup kalmışım :) ama bu akşam artık birşekilde telafi etcez :)

sende şimdiden iyi beslenmeye başla bir sonraki ay ihtiyacın olacak canımcımkaydirigubbakcemile3

sonra benimgibi uyuyakalırsın :)

günaydın canımmmm , kız sen ne kadar erken kalkıyorsun böyle yoksa kalkıp eşine kahvaltımı hazırlıyorsun , bende sabah 9 gibi iş başı yapıyorum kendi kendime evde olsam şimdi ne güzel yatmıştım diyorum ama bakıyorumda evdekilerde erkenci :))))

dün misafirlerim vardı çokgeç yattım 2mine yine çalışma olmadı valla tamda yumurtlama zamanım iki günü pas geçtim artık ne yapayım Allahtan hayırlısı diyorum canım . senin bitti demi çalışmalar yoksa devammı canım:)

canım benim ben 7 kalkıorum kocişi gönderiorum.kahve içer ilk önce.sandwich hazırlıorum. o gittii mi bende kahveyle siteeye takılıorum.sora evi topluorum böleeeeee

2 gün kaçasıyla bişicik olmas merak etme canımcım.
benim bittiiii wallaaa
ama çok hesap yaptık doğaçlama olmadı yaa.bebek için yapılınca kasılıosun.diğer 3 hamileliimde hiç böle hesaplar yapmadık kendiliğinden ilk seferde geliodu.bu sefer benim pek umudum yok gibiii

çok takıorum kafayaaa.sadece kasığım ağrıdııı okadar belirti filan da yok 5 gün kaldı bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…