Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydın kızlar...tatil dönüşü zor oldu işe gelmek ,hala açılamadım gece uyuyamadım çünkü...tekrar aranızda olmak güzel.27 sinde adet oldum şükür şaşmadı günüm histeroskopi sonrası...şimdi bir dahaki adeti bekliyoruz sonra özgürüz...sizler nasılsınız canlarım....

günaydın canım.
gününde adet olduğuna çok sevindimm canım.
hepberaber gün sayıyoruz canım.bu ay korunmayı bıraktık ya çalışmalarıda yaptık.
1 haftaaya kadar da belli olur sanırımm.benden sonrada asnil belli olcakk.
allahtan hayırlısııı canımcım

günaydın canım nasılsın bakalım, iyi dinlendin hadi :) özlemiştik seni opuyorumnanaktanşimdi işe başlamak zor gelir tabi bende de öyle oluyor . zamanında adet olmanada çok sevindim canım bir ayın kalmış fazla kalmamış beklemek için hadi hayırlısı olsun canım . benimde gecen ay tutmadı işte, bu ay yine korunmuyorum ama çatlatma ignesi gibi birşeyde olmadım sogal yollardan denicem kasıkalrımı çok agrıtmıştı gecen ay , artık olmadı diger aya ne yapalım canımcım. hayırlısı olsun şimdi çaktırmadan çiçegin adet tarihini bekliyoruz , sonraki haftada çaktırmadan benimkini beklicez. galiba bir sonraki ayda seninkini belicez:) gecen sefer çok sitres yapmıştım valla bu ay takmıyorum canım. hepimiz için hayırlısı olsun.

senin durumda ne denir bilmiyorum canım, şimdi hemetolojide sana tavsiyede bulunanda doktor, jinekologlarda doktor. çözüm bulamadkları için düşük dozda kullanmak istiyorlar biryerde okumuştum bazen hamileliklerde önceden olmadıgı halde pıltılaşma problemleri olabiliyormuş ondan kadın dogumcular demek istiyorlar bence canım. öncelikle kafanı dinç tut sitres yapma bu ay kendini hazır hissetmiyorsan önümüzdeki ay dene canım . bende senin gibi korkular yaşıyorum acaba yine aynımı olacak diye , bende pıltılaşma vardı şimdi aspirin kullanıyorum birde folbiol ama yinede korkuyorum. inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz.

inşallah bu ay güzel haberler alırız bu topikte...bencede stres yok asnilciğim boş ver yumurta takibini falan sen doğal yoldan hamile kalabiliyosun canım...

hiiiiiiiiiiiiiç çaktırmıos asnilciim hiiiiiiçç
ölcem vallaaaa heycandan.öncekilerde böle değildim.iğne kullancas ya bi an önce olsun diioruuuum.

kıslar sağ kasığım ağrıdııı 2 gün
ama kimileri adet belirtisi dio kimi de hamilelik anamadım nee oldğunuuu
şimdide ara sıraa ağrııo

canım pıhtılaşma testini önceden özelde yaptırmıştım şimdi 10 gün önce tekrarlamamı istedi hematolog onda da pıhtılaşma çıkmadı 0.4 yüksek biliyorum ama 2 tane kadın doğumcu prof. 0.4 dozu verdi yine başka kadın doğumcu doç. 0.2, hematolog hiç gerek yok dedi üffff ne yapacağım kime güveneceğim bilmiyorum.ileride gebelikte yan etki yapıp kanama geçirirsem hepsini düşündükçe erteliyorum çıkmazdayım anlayacağın...

canım bu demek oluo ki ortasını yani uygulucaksın.yani 0,2 lik en iyisiii.hem iğne kullanmış olcan hemde düşük doz.en mantıklısı bu gbi

kıslar sağ kasığım ağrıdııı 2 gün
ama kimileri adet belirtisi dio kimi de hamilelik anamadım nee oldğunuuu
şimdide ara sıraa ağrııo

hamile olabilirsin canım adetine 4 gün kala test yap hassas olanlardan.. benim bu son gebeliğimde 2. çizgi 15 dk sonra çıkmıştı geçersiz diye düşünme ben öyle düşünmüştüm ama sonraki günlerde net çıkmıştı. hafifte çıksa gebelik vardır. iyi şanslar...

sğol canım.bu hassas testler .ne die satılıo .erken gebelik testi die bişi duydum
ama o mu kiii

inşallah canım senin var mı şuan için gebelik oluşma durumu?

inşallah canım senin var mı şuan için gebelik oluşma durumu?

valla canım biz şimdi çalışmalar içindeyiz hayırlıysla olursa eger ayın en geç 28inde belli olacak :) ama olmazsada artık ne yapalım önümüzdeki maçlara bakacagız:roflol: valla canım sitres yapmamak için böyle arsızlıga vuruyoruz durumu :) sende sonkez kadındogum doktorlarınla konuş canım hemetologun dediginide söyle sana bu söylenenlere göre bir acıklama yapsın eger seni ikna ederse kullan igneleri canım. ama sitres yapma şimdiden .

çiçek arkadaşım acele etme öyle araştırmalara girme şimdiden sitres yaparsın sadece daha senin günün var erken daha , başka şeylerle ugraş içinden daha 3 hafta var de abart biraz :) ki bekleme süresine girmeyesin. erkenden yaparsın hormon seviyeleri yüksek çıkar üzülürsün yanlış anlaşılma olmasın canım sen bekle iyisimi canım , çaktırma kendine birşey kızarım bak :)

herşey güzel olacak sitres yokkkkkkkkkkk
neymiş efendimmmm sitres yokmuş , unutma tamammı

öpüldün canım iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…