günaydın kızlar...tatil dönüşü zor oldu işe gelmek ,hala açılamadım gece uyuyamadım çünkü...tekrar aranızda olmak güzel.27 sinde adet oldum şükür şaşmadı günüm histeroskopi sonrası...şimdi bir dahaki adeti bekliyoruz sonra özgürüz...sizler nasılsınız canlarım....
günaydın kızlar...tatil dönüşü zor oldu işe gelmek ,hala açılamadım gece uyuyamadım çünkü...tekrar aranızda olmak güzel.27 sinde adet oldum şükür şaşmadı günüm histeroskopi sonrası...şimdi bir dahaki adeti bekliyoruz sonra özgürüz...sizler nasılsınız canlarım....
evet kızlar bir ara giremedim malum doktor doktor gezdim işte şu Ca125 biraz yüksek çıktığı için endişe duyuyordum fakat bu değerin bazı insanlarda yüksek çıkabileceğini söyledi son gittiğim doktorum. şimdilik içim rahatladı aslında bu ay denemeyi düşünüyordum fakat korkularımı bir türlü yenemediğim için kararım değişmezse nisana erteledim gebeliği. bir de son gittiğim hematolog gebelik durumunda iğne kullanmamam gerektiğini söyledi bu iğnenin mide kanaması , burun kanaması ve beyin kanaması yapabileceğini söyledi çok korktum. kadın doğumcular ise kullanmam gerektiğini kafam karışık ne yapacağım ,karar veremiyorum pıhtılaşma olmadığı için.sizlerde durum nasıl kızzzzlaaaar? güzel haber verebilecek olan var mı????
günaydın canım nasılsın bakalım, iyi dinlendin hadi :) özlemiştik seni opuyorumnanaktanşimdi işe başlamak zor gelir tabi bende de öyle oluyor . zamanında adet olmanada çok sevindim canım bir ayın kalmış fazla kalmamış beklemek için hadi hayırlısı olsun canım . benimde gecen ay tutmadı işte, bu ay yine korunmuyorum ama çatlatma ignesi gibi birşeyde olmadım sogal yollardan denicem kasıkalrımı çok agrıtmıştı gecen ay , artık olmadı diger aya ne yapalım canımcım. hayırlısı olsun şimdi çaktırmadan çiçegin adet tarihini bekliyoruz , sonraki haftada çaktırmadan benimkini beklicez. galiba bir sonraki ayda seninkini belicez:) gecen sefer çok sitres yapmıştım valla bu ay takmıyorum canım. hepimiz için hayırlısı olsun.
ben hematoloğa hiç gitmedim canım.
benim pıhtılaşma çok düşük olduğu için düşük dozlarda kullanılacak.
sende pıht. olmadığı halde 0,4 yüksek bi doz bence.
bana 0,2 yada 0,3 kullanılacak.bece sende doğru dozda kullanırsan bişi olmaz.
bi kaç doktora gittim.bi tanesi kullanmaya gerek yok dedi.zararı da yok aama gerekte yok dedii.(düşük pıht. olduğu için)
ama diğerleri zararı yok zaten kullanalım dedi.kesin kullancam
canım pıhtılaşma testini önceden özelde yaptırmıştım şimdi 10 gün önce tekrarlamamı istedi hematolog onda da pıhtılaşma çıkmadı 0.4 yüksek biliyorum ama 2 tane kadın doğumcu prof. 0.4 dozu verdi yine başka kadın doğumcu doç. 0.2, hematolog hiç gerek yok dedi üffff ne yapacağım kime güveneceğim bilmiyorum.ileride gebelikte yan etki yapıp kanama geçirirsem hepsini düşündükçe erteliyorum çıkmazdayım anlayacağın...
kıslar sağ kasığım ağrıdııı 2 gün
ama kimileri adet belirtisi dio kimi de hamilelik anamadım nee oldğunuuu
şimdide ara sıraa ağrııo
canım bu demek oluo ki ortasını yani uygulucaksın.yani 0,2 lik en iyisiii.hem iğne kullanmış olcan hemde düşük doz.en mantıklısı bu gbi
evet bakalım doktorumu ikna edebilirsem..
senin durumda ne denir bilmiyorum canım, şimdi hemetolojide sana tavsiyede bulunanda doktor, jinekologlarda doktor. çözüm bulamadkları için düşük dozda kullanmak istiyorlar biryerde okumuştum bazen hamileliklerde önceden olmadıgı halde pıltılaşma problemleri olabiliyormuş ondan kadın dogumcular demek istiyorlar bence canım. öncelikle kafanı dinç tut sitres yapma bu ay kendini hazır hissetmiyorsan önümüzdeki ay dene canım . bende senin gibi korkular yaşıyorum acaba yine aynımı olacak diye , bende pıltılaşma vardı şimdi aspirin kullanıyorum birde folbiol ama yinede korkuyorum. inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz.
sğol canım.bu hassas testler .ne die satılıo .erken gebelik testi die bişi duydum
ama o mu kiii
inşallah canım senin var mı şuan için gebelik oluşma durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?