Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

ayrıca sonsuuuuuuuuuuuuz desteğim sana arkadaşım opuyorumnanaktan
koskoca topik bizede kaldıııııı ya :D:D
yasemin haalaa yok

ilahi sanaaa kaydirigubbakcemile2
tesadüfe bak yaaa benimde boş günüm :D:D:D
aslında bugün doluydu ama dün şaştıııı benim durum.kaçamadım mecbureen dün dolduuu :roflol:

hahhahaa ya valla bu durumdan en memnun olanda bizim kocalar :) şimdi keyfini çıkaralım diyorlar hamile kalınca korkudan yanaştırmazsınız falan :)))) sositososito

evet bize kaldı burası , yeseminde yakında girer nete izne çıktı galiba ondan yazmıyordur.
sardunyada girmiyor bayagıdır nete. opuyorumnanaktan

ayyy tatlım bebişler sağlıkla gelsinde yanaşmasınlarr mümkünsee :D:D:D:D

şimdi toptan memnun ediosss iştee :hulya:

ayyy tatlım bebişler sağlıkla gelsinde yanaşmasınlarr mümkünsee :D:D:D:D

şimdi toptan memnun ediosss iştee :hulya:

günaydın canım nasılsın , iyimisin keyfin alemin nasıl ?

valla dedigin gibi olacak eger bebiş olursa korkudan yanaştırmam bile kendimekaydirigubbakcemile3

artık onlarda bunun bilincinde tatıdı çıkarsınlarkaydirigubbakcemile3 takma kafana valla ben artık dedigim gibi takmıcam bu ay olmazsa önumüzdeki ay olsun canım yeterki saglıklı bir hamilelik yaşayalım, yeterki sağlıklı bebeklerimiz olsun .
hava biraz soguk burda orda havalar nasıl ( konudan konuya atlar gibi oluyorum ama aklıma geleni yazıyorum işte)

iyiyim canımcııım.burdada hava çok güzel bahar havası resmennn.

tatlım takmıcam dioruuum.hıııııh umrumda değil dioruuuum.
bakalım nereye kadar
eşim geçen bi torba test almışş.hadi yap belki çıkar dio yaaaaa :D
daha 10-11 gün var belli olmasına.ama içim parçalandııı :((

iyiyim canımcııım.burdada hava çok güzel bahar havası resmennn.

tatlım takmıcam dioruuum.hıııııh umrumda değil dioruuuum.
bakalım nereye kadar
eşim geçen bi torba test almışş.hadi yap belki çıkar dio yaaaaa :D
daha 10-11 gün var belli olmasına.ama içim parçalandııı :((

ayyyyyy kıyamam ya valla benim eşimde çok istiyor gecen ay her hafta tutturdu alalık test cihazı yapalım bakalım belki vardır diye ama bende izin vermedim , iyikide izin vermemişim adet oldum çünkü boşuna üzülcektik sonuçta daha erken bakma canım sitres yaparsın istemesende bekle daha nerdeyse 10gün var. zaten hamile kalırsan iştahında bir değişiklik olur anlarsın , benim öyle oluyor mesela iştahımda bir artma oluyor hemen uzun süre aç kalamıyorum :) Allahın izniyle sende 10 gün bekle sonra yaparsın burdanda bana bagırırsın güzel haberi:lepi: hadi sana iyi geceler tatlım bugunude akşam ettik benim mesaim bitiyoropuyorumnanaktan

selam kızlar...döndüm izinden misafirlerim gitti bugünde pazaresiden itibaren dönüyorum arnıza öpüldünüz....

ayyyyyy kıyamam ya valla benim eşimde çok istiyor gecen ay her hafta tutturdu alalık test cihazı yapalım bakalım belki vardır diye ama bende izin vermedim , iyikide izin vermemişim adet oldum çünkü boşuna üzülcektik sonuçta daha erken bakma canım sitres yaparsın istemesende bekle daha nerdeyse 10gün var. zaten hamile kalırsan iştahında bir değişiklik olur anlarsın , benim öyle oluyor mesela iştahımda bir artma oluyor hemen uzun süre aç kalamıyorum :) Allahın izniyle sende 10 gün bekle sonra yaparsın burdanda bana bagırırsın güzel haberi:lepi: hadi sana iyi geceler tatlım bugunude akşam ettik benim mesaim bitiyoropuyorumnanaktan

inşallaaah sırayla o güzel haberi veririiz canım yaaaa

evet canım cumartesileride saat 3e kadar çalışıyoruz az kaldı işte birazdan eve gidicem bende evim yakın 15 dakkalık bir mesefade Allahtan canım yoksa daha zor olurdu.

yasemin ve dilayı burda görmekten çok sevindim , sizler neler yaptınız ne alemdesiniz arkadaşlar merak ettik valla sizleri. böyle burda bizde çiçekle birbirimize destek olmaya çalışıyoruz

en önemlisi sitres yok , can sağlıgı olsun Allah hayırlısını versin

hepinize mutlu hafta sonları arkadaşlar
görüşmek gülüşmek üzere :)

evet kızlar bir ara giremedim malum doktor doktor gezdim işte şu Ca125 biraz yüksek çıktığı için endişe duyuyordum fakat bu değerin bazı insanlarda yüksek çıkabileceğini söyledi son gittiğim doktorum. şimdilik içim rahatladı aslında bu ay denemeyi düşünüyordum fakat korkularımı bir türlü yenemediğim için kararım değişmezse nisana erteledim gebeliği. bir de son gittiğim hematolog gebelik durumunda iğne kullanmamam gerektiğini söyledi bu iğnenin mide kanaması , burun kanaması ve beyin kanaması yapabileceğini söyledi çok korktum. kadın doğumcular ise kullanmam gerektiğini kafam karışık ne yapacağım ,karar veremiyorum pıhtılaşma olmadığı için.sizlerde durum nasıl kızzzzlaaaar? güzel haber verebilecek olan var mı????

canım benim durumum yaklaşık 10 güne kadar belli olcak.
neden iğnelerin öle etkileri oluomuş anlamadııım.
sen pıhtılaşma yokken mi kullanmak istiodun canımmm

canım benim durumum yaklaşık 10 güne kadar belli olcak.
neden iğnelerin öle etkileri oluomuş anlamadııım.
sen pıhtılaşma yokken mi kullanmak istiodun canımmm

hadi bakalım güzel haberlerini merakla bekliyorum canım benim daha önce 3 düşüğüm var fakat sebebi bulunmadı tahlillerimde.... kadın doğumcular 0.4 iğneyi önlem amaçlı tavsiye ettiler düşükleri engelleyebileceğini söylediler fakat gittiğim hematolog ise bu iğnenin riskleri olduğunu ve bende herhangi pıhtılaşma bozukluğu olmadığını söyledi o yüzden kafam karışık biraz..risklerini kabul ediyorsanız kullanın dedi bana ne yapacağım bilmiyorum...kadın doğumculara mı güveneyim hematologa mı?

canım bu iğnelerin zararı olduğunu ilk defa duyuyoruuum.hiç bi zararı olmadığı için koruma amaçl tavsiye ediolar ama anlamadım kii.ilginç.
benimde senin gibi 3 düşüüğüm var.
heterozigot çıktı bende de.tabi bebeklerin kalbinin durmasnın sebebi bu mu değil mi bilinmio.
ilk defa başlıcaz iğnelereee.bakalım hayırlsııııı

çiçekcim ,bakalım bende önlem amaçlı deneyeceğim ama şöyle bir durum var bende pıhtılaşma olmadığı için normal kanı gereğinden fazla sulandıracağı için endişeliyim. pıhtılaşma olsa zaten bu iğneye gerek vardı ama şimdi mecburen deneyeceğim yine riske atmak istemiyorum korkarakta olsa kullanacağım galiba...sana kadın doğumcun mu tavsiye etti? yoksa hematolog mu?

ben hematoloğa hiç gitmedim canım.
benim pıhtılaşma çok düşük olduğu için düşük dozlarda kullanılacak.
sende pıht. olmadığı halde 0,4 yüksek bi doz bence.
bana 0,2 yada 0,3 kullanılacak.bece sende doğru dozda kullanırsan bişi olmaz.
bi kaç doktora gittim.bi tanesi kullanmaya gerek yok dedi.zararı da yok aama gerekte yok dedii.(düşük pıht. olduğu için)
ama diğerleri zararı yok zaten kullanalım dedi.kesin kullancam

Back