inşallah canım benim güzel dileklerin için tesekür ederim çapa falan da yapıyo demi bu testleri neden araştırma hastanelerini seçmedin arkadaşımcanım senin tüm araştırmaların yapıldımı bilmiyorum ben ve eşime genetik analiz, kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlillerim gebe kalmadan önce medicalde yapıldı smear testim, sperm tahlili hepsi 800,00 TL filan tam net rakamları hatırlayamadım ama aşağı yukarı bukadardı. zaten test sonuçları çıktı ben 1 ay sonra gebe kaldım gebe olduktan sonra ki gebelik tahlilleri var detaylı ona 450 tl galiba istediler bende başka hatanede yaptırdım. sonraki 2 li teste 100.00 tl ödedim, şuanda detaylı ultrason istiyor doktorum 350,00 tl prof.giriyormuş kontrole o yüzden pahalıymış bu son bebekle ilgili anomali varmı diye yapacağımız araştırma dedi doktorum fiyatlar böyle canım inşallah sana faydalı olmuşumdur, ama bana sorarsan ben yaşam hastanesinede boş yere çok para harcadım ve tam teşekküllü bi hastane değildi sözde fiyatlar ucuz ama gereksiz çook tahlil veriyolar anlamadıkları için seni çok uğraştıyorlar moral sıfır oluyor ben o hastanede boğuluyordum şuanda medıcale gidince hastaneye girmiş gibi hissetmiyorum kendimi çok ferah biyer ve bir çok araştırma tahillerini yaptırabiliyorsun bizim tahlillerimizi her hastane yapmıyor ben çok araştırmıştım en son medıcale karar verdim zaten medıcal haricinde özel labaratuarlar yapıyodu bu tahliileri yada büyük hastaneler heryerde yok. inşallah rabbim en kısa zamanda sanada bi bebiş nasip etsin hep birlikte sağlıklıca bebeklerimizi doğurup bu sitede konuşalım inşallah.
canım seninde güzel haberlerini duymak dileğiyle inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .
Canım senden nehaber nasıl gidiyo yeni gelişmeler falan varmı?
yok canım ya bekliyorum . korunmayı bıraktık artık bakalım hayırlısı, bebişimin geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum bir taraftan da korkuyorum.
selam kızlar bewn halan olduğuö yerde saymaktayım bir yerlerden dr bakmaktayım..tualina hamiş olduğuna çok sevindim..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.engin oralın muayene ücreti ne kadar biliyormusunuz birde sigortamız yok.randevu için cepten mi arıyoruz.muayeneyi hastanedemi yapıyor...valla bu dr işinden ööööö geldi artık...nazlıcım sen hangi dr gidiyorsun engin beye mi...bir dahaki ay başlamayı dülşünüyorum bende dr..valla şimdiden stres oluyorum gece uykularım kaçıyorrrr aklıma gelince..allah yaşadığımızı kimseye vermesin ..çok zor yaaaa allah bizlere sabır versin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeslere..
günaydın hepinize kızlar...12 kasımda ankarada randevumuz var yine lütfü hocamla...ordanda memlekete geçeceğiz bayram için...uzun bir süre gidemiyeceğimizi düşünerek bu bayram gidelim dedik...çiçeğim nerelerdesin kuzum görünmüyosun yine....
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr hanımlar nasılız bugün
CNM Bİ SAKİN OL ÖNCELİKLE BEN C.TESİ GİDİYORUM ENGİN BEYE 200 TL MUAYENE ÜCRETİ MUAYENELERİ KENDİ MUAYANESİNDE YAPIYOR TESTLERİ AMELİYATLARI FLN İSTERSEN GÖREVLİ OLDUĞU ÖZEL HASTANELERDE İSTERSEN CERRAHPAŞADA YAPIYOR CNM BEN SANA BİLGİ VERİRİM Bİ GİDEYİMDEselam kızlar bewn halan olduğuö yerde saymaktayım bir yerlerden dr bakmaktayım..tualina hamiş olduğuna çok sevindim..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.engin oralın muayene ücreti ne kadar biliyormusunuz birde sigortamız yok.randevu için cepten mi arıyoruz.muayeneyi hastanedemi yapıyor...valla bu dr işinden ööööö geldi artık...nazlıcım sen hangi dr gidiyorsun engin beye mi...bir dahaki ay başlamayı dülşünüyorum bende dr..valla şimdiden stres oluyorum gece uykularım kaçıyorrrr aklıma gelince..allah yaşadığımızı kimseye vermesin ..çok zor yaaaa allah bizlere sabır versin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeslere..
CNM YAAA HADİ HAYIRLISI TABİ DOĞUMDAN ÖNCE Bİ GİT GÖR SONRA ÇOCUKLA ZOR OLUR HAKLISIN CNM YİĞİDİMİZİ GÖRÜCEN YANİ YİNE ANNESİ NE GÜZEL ÖZLEM GİDERİRSİNİZ BOL BOL HEM MEMLEKETTE TEMİZ HAVA FORMONSUZ TAZECİK SEBZE MEYVELER YERSİNgünaydın hepinize kızlar...12 kasımda ankarada randevumuz var yine lütfü hocamla...ordanda memlekete geçeceğiz bayram için...uzun bir süre gidemiyeceğimizi düşünerek bu bayram gidelim dedik...çiçeğim nerelerdesin kuzum görünmüyosun yine....
kızlar bişey sorcan iğneleri nasıl yapıyosunuz kalçadan mı koldan mı benim eşim çok yufka yürekli yapamadı bende kendime kalçadan yapıyorum olabildiğince dik açıyla yapmaya çalışıyorum tam kalça olmuyor gerçi tam arkaya ulaşamıyorum haliyle kimse de bana anlatmadı sadece kas içine yapılacak dedi eczacı koldan veya kalçadan olcakmış... doğru mu yapıyorum sizce????
kalçadan olmaz canım kol bacak ve karından yapman lazım , ben karından yapamıyorum artık iki bacağımdan yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?