Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

inşallah canım benim güzel dileklerin için tesekür ederim çapa falan da yapıyo demi bu testleri neden araştırma hastanelerini seçmedin arkadaşım

yok canım ya bekliyorum . korunmayı bıraktık artık bakalım hayırlısı, bebişimin geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum bir taraftan da korkuyorum.

Hayırlısı olur işallah,hiç korkma, demesi kolay biliyorum ama bu defa hep iyi düşün ben hep kötü düşünürdüm sonuda kötü olurdu sen iyi düşün canım benim işallah hamiş kalırsın tez zamanda hayırlısıyla bu defa sağsalim yavrunu kucana alırsın işallah(hepimiz)

selam kızlar bewn halan olduğuö yerde saymaktayım bir yerlerden dr bakmaktayım..tualina hamiş olduğuna çok sevindim..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.engin oralın muayene ücreti ne kadar biliyormusunuz birde sigortamız yok.randevu için cepten mi arıyoruz.muayeneyi hastanedemi yapıyor...valla bu dr işinden ööööö geldi artık...nazlıcım sen hangi dr gidiyorsun engin beye mi...bir dahaki ay başlamayı dülşünüyorum bende dr..valla şimdiden stres oluyorum gece uykularım kaçıyorrrr aklıma gelince..allah yaşadığımızı kimseye vermesin ..çok zor yaaaa allah bizlere sabır versin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeslere..

elifciğim sağol canım darısı başına ve buradaki tüm arkadaşlarıma...malesef dr agitmeden olmuyor canım engin beye nazlım başlıyacak bu ay... allah yardımcın olsun arkadaşım çok ama çok iyi anlıyorum seni...sabretmek ve mücadele etmekten başla bişey gelmiyor elimizden...

günaydın hepinize kızlar...12 kasımda ankarada randevumuz var yine lütfü hocamla...ordanda memlekete geçeceğiz bayram için...uzun bir süre gidemiyeceğimizi düşünerek bu bayram gidelim dedik...çiçeğim nerelerdesin kuzum görünmüyosun yine....

günaydın hanımlar.... yasemincim önceki sayfada kalmış canım bişey sorduydum sana gördün mü???

iyi yaparsınız canım hasret giderirsiniz hem...çiçeği bende merak ediyorum gelmedi bir kaç gündür iyidir inşallah...

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr hanımlar nasılız bugün

sanada günaydın nazlım... benden iyilik çok şükür... sen nasılsın canım???

Son düzenleme:
CNM Bİ SAKİN OL ÖNCELİKLE BEN C.TESİ GİDİYORUM ENGİN BEYE 200 TL MUAYENE ÜCRETİ MUAYENELERİ KENDİ MUAYANESİNDE YAPIYOR TESTLERİ AMELİYATLARI FLN İSTERSEN GÖREVLİ OLDUĞU ÖZEL HASTANELERDE İSTERSEN CERRAHPAŞADA YAPIYOR CNM BEN SANA BİLGİ VERİRİM Bİ GİDEYİMDE
CNM YAAA HADİ HAYIRLISI TABİ DOĞUMDAN ÖNCE Bİ GİT GÖR SONRA ÇOCUKLA ZOR OLUR HAKLISIN CNM YİĞİDİMİZİ GÖRÜCEN YANİ YİNE ANNESİ NE GÜZEL ÖZLEM GİDERİRSİNİZ BOL BOL HEM MEMLEKETTE TEMİZ HAVA FORMONSUZ TAZECİK SEBZE MEYVELER YERSİN EWET ÇİÇEKCİİİİİİİM NERELERDESİN KUŞUM

kalçadan olmaz canım kol bacak ve karından yapman lazım , ben karından yapamıyorum artık iki bacağımdan yapıyorum...

kalçadan olmaz canım kol bacak ve karından yapman lazım , ben karından yapamıyorum artık iki bacağımdan yapıyorum...

hadi yaaa hay allam ya hastaneden de adam gibi anlatmadı kimse neyse benim de tam kalça olmadı zaten bacağın üst yan kısmı oldu kalçaya ulaşamadığım için o zaman erken dönemde göbekten yapmak daha mantıklı bak sen şimdi yapamıyomussun ben de göbektene geçeyim o zaman... sağol datlum... son bir soru daha sorcam dik açıyla mı vuruyon yoksa eğik mi... kutu üzerinde resim var dik gibi gösteriyor ama ben dik vuramıyorum... bu sorumu da cevaplarsan cok bahtiyar olacağım....
kızlar kahvaltıya etmeye gidiyorum ben yine gelirim sonra öptüm sizi çok kocaman....

seni bahtiyar etmek adına cevaplıyorum canım...bacağımın üst ön kısmında kasık hizasında yapıyorum , karındanda göbek deliğinin 3-4 parmak ilerisinden sağlı sollu yapıyorum...canım dr umun dediği bana eger yağ tabakası fazla ise dik açıyla, yağ tabakası azsa eğik açıyla yap dedi...karından dik yapabilirsin canım ama bacaktan biraz eğik yapıyorum ben..tuğçeciğim iki parmak arasına alınca hissedersin zaten yağ dokunu ...en fazla kasa gider canım ve emilimi biraz geç olur yapa yapa alışırsın..başta çok morarmıştı benimkiler ama artık okadar morarmıyor alışıyor vücut galiba...birde ilacı yavaş ver canım ve sadeec bastır ovma iğne yerini...şimdilik bu kadar aklına takılırsa sor emi...:)))

herkese günaydın kızlar, tualina canım sana hayırlı yolculuklar bebişinin hareketlerini seyret mutlu ol inş.
tugcal canım ben hamileliğime başladığımdan beri göbekten yapıyorum tam dik yapmıyorum bende, göbek gerilene kadar böyle devam edicem sonrasında sanırım bacaktan vurucam çünkü kolumdan kendim yapamam eşimde yapamıyor zaten ben vururken bile bakamıyor, sana neden hastanede ilk iğneyi göstermediler anlamadım kalçadan ilk defa duyuyorum ben internette en ideali göbek ve kol diye yazıyor zaten sen göbekten başla canım. herşey yolundamı başladımı bulantı filan şuan kaç haftalıksın canım.

günaydın kızlar

ayyyyyyyyyy arkidişlerimde merak edermiş beni yirim ben sizi

herkes çok iyi sevindim. benimde işlerim vardı kızlar girememdim

tuğçecim kalçadan olmas.kol,bacak,göbekten yapcan canım
hangisi kolayına gelirse
göbekten; göbek deliğinin 2-3 parmak ilerisine yanlara
koldan; omuzdan 4 parmak aşağı dirsekten 4 parmak yukarı ortaya denk gelio
bacak;yine koldaki gibi 4 parmak hesbı ,hafif yana

dik şekilde vurmak önerilio ayrıca iğneyi çıkarınca ovalamak yok.

nazlım histeroskopi verdiğin en doğru karar görcen kuzu
şikayetlerin geçecek.
korkulcak hiç bişi yok
narkoz alıosun hiç bişi anlamıosun
sorasında az sancı olabilir ama ağrı kesici verilio turp gibi oluosun kuzuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…