Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

banada doktor heyet raporu çıkarmıştı
normal fiyatı 30 tl civarı ama ssk lıyım bende. o parayı ödemiosun ki
yasmin sende sigortalısın nie okadar ödedin anlamadım
her kutuda 2 tane vardı
kutu başına 3-4 lira bişi ödemiştik

tuğçecim progestana uyuşturucu diyorum ben

canım clexsan kutuda 20 tane var , ve 30 lira verdik kurum hepsini karşılamıyormuş katkı payı canım o para , malum her an bişey değişiyor kuzum...bende devlet memuruyum ama ladıkları para bu...

Arkadaşlarım sizden bişey istiyorum yardım ederseniz sevinirim amtcdm arkadasım bana bi dr önerdi allah razı olsun ona gitmeyi düşünüyorum ama eşimin sgk problemi yüzünden kasım ortasına kadar zamanım var şu anda dr arstırıyorum bide sizlere soriyim dedim çünkü bu gebeliğimde(olursa işallah)çok dikkatli olmak istiyorum biliyorsunuz bizim gebeliğimiz öyle rahat ve kolay bi gebelik deil onun için dr çok önemli yeliz ve nazlı ve istanbuldaki diğer arkadaşlarım canlar siz hangi dr gidiyosunuz memnunmusunuz yazarsanız beniçokmutlu adeceksiniz sağolun:kedi:

cnm ben türkiye hastanesi ayşe dumana gidiyorum çokta memnunum çok biligili bir bayan tavsiye ederim

Canım sendende ALLAH razı olsun amin işallah bizde yasarız senin yasadığın güzellikleri rüyada deilsin çok şükür ne mutlu ALLAH seni ve bebeğini korusun kendine ve yiğitimize iyi bak annesiopuyorumnanaktan

elacım ben istanbulda olmadığım için bilemicem
ama ankaraya git gel yapıyorum.
tualina ve ben
hacettepenin prof u lütfü onderoğlu nun takibindeyiz

ahhh çiçeğim sorma yaaa resmen uyuşturucu çünkü demin yattım ya resmen elim ayağım uyuşuyordu... yattığım gibi sızmışım zaten....önceki hamileliğimde crione jel kullanmıştım o bu kadar yan etki yapmadı ama onu da kullanması zor kendim kullanamıyodum zaten eşimden yardım alıyodumkaydirigubbakcemile3 neyse napalım artık biraz katlanıcaz.... bende ssk lıyım heralde bende sizin gibi öderim... gerçi çok öenmli değil bebeme faydası olsun da öenmli olan o....

ya canım ben anlamadım bu ilaç farkını neden bu kadar ödüyorlar arkadaşlar ben 9 kutu aldım yani 90 adet iğne aldım şurup aldım 4 tl fark ödedim sadece....

canım ben medical park suat erşahin'e gidiyorum menmunum bi sorun yok çok şükür şimdiye kadar herşey iyidi hepde öyle olur inşallah... muayene 55,00 tl herkes pahalı bir hastane diyor ama, bi çok hsatane 20 tl fark alıyor ahır gibi burda herşey çok hijyen tertemiz ilgi süper muayene olduğun yer tertemiz aletler teknolojisi süper bu paraya değer... evt dahliller filan diğer hastanelere göre pahalı ama, ben orada başladım orada güzel haberler aldım ve devam ettim doktorumu değişmeseydim yaşam hast.gitseydim kadın bana kesenin şekli bozuk dedi iğnemi vermeyecekti ben ısrarla aldım evraklarımı bulamadıkları içinde tartışıp çıktım medıcale gittim iyiki gitmişim....

canım clexsan kutuda 20 tane var , ve 30 lira verdik kurum hepsini karşılamıyormuş katkı payı canım o para , malum her an bişey değişiyor kuzum...bende devlet memuruyum ama ladıkları para bu...

düzeltiyorum kızlar yanlış hatırlamışım 3 kutusuna 30 lira vermişiz ve içinde 10 tane var :)) malum gebelik unutkanlık hat safhada :)))

günaydın hepinize kızlar sabah hastaneye gittik 3 lü testimizi verdik...sizler nasılsınız..tuğçeciğim nasıl gidiyor hamilelik...

günaydın canım hadi hayırlısı, benden doktorum 2'li istemişti 3'lüye gerek yok dedi fakat 13 kasımda 22 haftalıkken detaylı ultrason istedi yapacağımız son tetkik dedi inş hayırlı sonuçlarla çıkarız hastaneden.

yelizciğim ankaradaki dr um istemedi ama buradaki isteyince yaptıralım dedik bencede gerek yoktu aslında...bende 23. haftada düşünüyorum canım ayrıntılı ultrasonu inşallah...

merhaba kızlar sabah 8 buçuktan beri hastanelerdeyim mahfoldum resmen... malum bugün pazartesi aşırı bir kalabalık vardı bende düşünemedim gitmiş bulundum... kan ve idrar verdim sonuçlar şimdi çıkmıştır eşim alacak heyete girdim innohep diye bir iğne yazdı dr... 0.45 lik hergün 1 tane gebelik boyunca kullanacaksın dedi... hamilelik iyi gibi şimdlik ağrılarım azaldı ama aşırı duygusallaştım herşeye ağlıyorum bir kaç gündür eşim de hamileliğe yoruyor... cuma günü randevumuz var bakalım keseyi görebileekmiyiz....????

canım sevindim herşeyin yolunda olmasına..inşallah güzel haberlerle geleceksin cuma günü allah yardımcın olsun arkadaşım...

yelizciğim ankaradaki dr um istemedi ama buradaki isteyince yaptıralım dedik bencede gerek yoktu aslında...bende 23. haftada düşünüyorum canım ayrıntılı ultrasonu inşallah...

hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım; içimizdeki şüpeler kalkar en azından rabbim isteyen herkese sağlıklı sihatli bebekler nasip etsin öptüm seni

canım inşallah herşey iyi olacak yolunda gidecek sen içini ferah tut, duygusallık başlamıştır şimdi ben ilk 3,5 ay çoook kötüydüm duygusaldım, agrasiftim, çalışmak istemiyordum, zaten bulantıları filan saymıyorum ruh halim benimde çok kötüydü merak etme 3 aydan sonra hep geçiyor bide hareketlerini hissedicen işte ozaman çoook farklı olacak herşey rabbim sağlıklıca bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah... öpüyorum seni kendine çoook iyi bak nasıl olmasa evdesin bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…