banada doktor heyet raporu çıkarmıştı
normal fiyatı 30 tl civarı ama ssk lıyım bende. o parayı ödemiosun ki
yasmin sende sigortalısın nie okadar ödedin anlamadım
her kutuda 2 tane vardı
kutu başına 3-4 lira bişi ödemiştik
tuğçecim progestana uyuşturucu diyorum ben
cnm ben türkiye hastanesi ayşe dumana gidiyorum çokta memnunum çok biligili bir bayan tavsiye ederimarkadaşlarım sizden bişey istiyorum yardım ederseniz sevinirim amtcdm arkadasım bana bi dr önerdi allah razı olsun ona gitmeyi düşünüyorum ama eşimin sgk problemi yüzünden kasım ortasına kadar zamanım var şu anda dr arstırıyorum bide sizlere soriyim dedim çünkü bu gebeliğimde(olursa işallah)çok dikkatli olmak istiyorum biliyorsunuz bizim gebeliğimiz öyle rahat ve kolay bi gebelik deil onun için dr çok önemli yeliz ve nazlı ve istanbuldaki diğer arkadaşlarım canlar siz hangi dr gidiyosunuz memnunmusunuz yazarsanız beniçokmutlu adeceksiniz sağolun:kedi:
elacığım allah razı olsun güzel dileklerin için canım benim...inan hepiniz yaşayacaksınız bu duygularu...hala rüyadayım sanıyorum inan okadar olumsuz olaylardan sonra ...sadece sabır arkadaşlarım inanın başka bişey yok ha birde bol bol dua..allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...dünyanın en güzel mutluluğu olan anneliği yaşatsın hepimize...:))
cnm ben türkiye hastanesi ayşe dumana gidiyorum çokta memnunum çok biligili bir bayan tavsiye ederim
banada doktor heyet raporu çıkarmıştı
normal fiyatı 30 tl civarı ama ssk lıyım bende. o parayı ödemiosun ki
yasmin sende sigortalısın nie okadar ödedin anlamadım
her kutuda 2 tane vardı
kutu başına 3-4 lira bişi ödemiştik
tuğçecim progestana uyuşturucu diyorum ben
ahhh çiçeğim sorma yaaa resmen uyuşturucu çünkü demin yattım ya resmen elim ayağım uyuşuyordu... yattığım gibi sızmışım zaten....önceki hamileliğimde crione jel kullanmıştım o bu kadar yan etki yapmadı ama onu da kullanması zor kendim kullanamıyodum zaten eşimden yardım alıyodumkaydirigubbakcemile3 neyse napalım artık biraz katlanıcaz.... bende ssk lıyım heralde bende sizin gibi öderim... gerçi çok öenmli değil bebeme faydası olsun da öenmli olan o....
Arkadaşlarım sizden bişey istiyorum yardım ederseniz sevinirim amtcdm arkadasım bana bi dr önerdi allah razı olsun ona gitmeyi düşünüyorum ama eşimin sgk problemi yüzünden kasım ortasına kadar zamanım var şu anda dr arstırıyorum bide sizlere soriyim dedim çünkü bu gebeliğimde(olursa işallah)çok dikkatli olmak istiyorum biliyorsunuz bizim gebeliğimiz öyle rahat ve kolay bi gebelik deil onun için dr çok önemli yeliz ve nazlı ve istanbuldaki diğer arkadaşlarım canlar siz hangi dr gidiyosunuz memnunmusunuz yazarsanız beniçokmutlu adeceksiniz sağolun:kedi:
canım clexsan kutuda 20 tane var , ve 30 lira verdik kurum hepsini karşılamıyormuş katkı payı canım o para , malum her an bişey değişiyor kuzum...bende devlet memuruyum ama ladıkları para bu...
günaydın canım hadi hayırlısı, benden doktorum 2'li istemişti 3'lüye gerek yok dedi fakat 13 kasımda 22 haftalıkken detaylı ultrason istedi yapacağımız son tetkik dedi inş hayırlı sonuçlarla çıkarız hastaneden.
merhaba kızlar sabah 8 buçuktan beri hastanelerdeyim mahfoldum resmen... malum bugün pazartesi aşırı bir kalabalık vardı bende düşünemedim gitmiş bulundum... kan ve idrar verdim sonuçlar şimdi çıkmıştır eşim alacak heyete girdim innohep diye bir iğne yazdı dr... 0.45 lik hergün 1 tane gebelik boyunca kullanacaksın dedi... hamilelik iyi gibi şimdlik ağrılarım azaldı ama aşırı duygusallaştım herşeye ağlıyorum bir kaç gündür eşim de hamileliğe yoruyor... cuma günü randevumuz var bakalım keseyi görebileekmiyiz....????
yelizciğim ankaradaki dr um istemedi ama buradaki isteyince yaptıralım dedik bencede gerek yoktu aslında...bende 23. haftada düşünüyorum canım ayrıntılı ultrasonu inşallah...
merhaba kızlar sabah 8 buçuktan beri hastanelerdeyim mahfoldum resmen... malum bugün pazartesi aşırı bir kalabalık vardı bende düşünemedim gitmiş bulundum... kan ve idrar verdim sonuçlar şimdi çıkmıştır eşim alacak heyete girdim innohep diye bir iğne yazdı dr... 0.45 lik hergün 1 tane gebelik boyunca kullanacaksın dedi... hamilelik iyi gibi şimdlik ağrılarım azaldı ama aşırı duygusallaştım herşeye ağlıyorum bir kaç gündür eşim de hamileliğe yoruyor... cuma günü randevumuz var bakalım keseyi görebileekmiyiz....????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?