• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım ben medical park suat erşahin'e gidiyorum menmunum bi sorun yok çok şükür şimdiye kadar herşey iyidi hepde öyle olur inşallah... muayene 55,00 tl herkes pahalı bir hastane diyor ama, bi çok hsatane 20 tl fark alıyor ahır gibi burda herşey çok hijyen tertemiz ilgi süper muayene olduğun yer tertemiz aletler teknolojisi süper bu paraya değer... evt dahliller filan diğer hastanelere göre pahalı ama, ben orada başladım orada güzel haberler aldım ve devam ettim doktorumu değişmeseydim yaşam hast.gitseydim kadın bana kesenin şekli bozuk dedi iğnemi vermeyecekti ben ısrarla aldım evraklarımı bulamadıkları içinde tartışıp çıktım medıcale gittim iyiki gitmişim....
canım tahlil fiyatları ne kadar yazabilirmisin belki hastana dr ihmalliğinden 3 kez bebeimi kaybettim dr çok önemli tabii hastanede onun için bana bilgi verirsen sevinirim çünkü bu arastırmalarda insanı yoruyor yani iyi biryere gitmeyi tecrübeli insanlara gözükmeyi çok istiyorum onun için herkezden bilgi almk beni rahatlatıyo

canım tahlil fiyatları ne kadar yazabilirmisin belki hastana dr ihmalliğinden 3 kez bebeimi kaybettim dr çok önemli tabii hastanede onun için bana bilgi verirsen sevinirim çünkü bu arastırmalarda insanı yoruyor yani iyi biryere gitmeyi tecrübeli insanlara gözükmeyi çok istiyorum onun için herkezden bilgi almk beni rahatlatıyo

canım senin tüm araştırmaların yapıldımı bilmiyorum ben ve eşime genetik analiz, kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlillerim gebe kalmadan önce medicalde yapıldı smear testim, sperm tahlili hepsi 800,00 TL filan tam net rakamları hatırlayamadım ama aşağı yukarı bukadardı. zaten test sonuçları çıktı ben 1 ay sonra gebe kaldım gebe olduktan sonra ki gebelik tahlilleri var detaylı ona 450 tl galiba istediler bende başka hatanede yaptırdım. sonraki 2 li teste 100.00 tl ödedim, şuanda detaylı ultrason istiyor doktorum 350,00 tl prof.giriyormuş kontrole o yüzden pahalıymış bu son bebekle ilgili anomali varmı diye yapacağımız araştırma dedi doktorum fiyatlar böyle canım inşallah sana faydalı olmuşumdur, ama bana sorarsan ben yaşam hastanesinede boş yere çok para harcadım ve tam teşekküllü bi hastane değildi sözde fiyatlar ucuz ama gereksiz çook tahlil veriyolar anlamadıkları için seni çok uğraştıyorlar moral sıfır oluyor ben o hastanede boğuluyordum şuanda medıcale gidince hastaneye girmiş gibi hissetmiyorum kendimi çok ferah biyer ve bir çok araştırma tahillerini yaptırabiliyorsun bizim tahlillerimizi her hastane yapmıyor ben çok araştırmıştım en son medıcale karar verdim zaten medıcal haricinde özel labaratuarlar yapıyodu bu tahliileri yada büyük hastaneler heryerde yok. inşallah rabbim en kısa zamanda sanada bi bebiş nasip etsin hep birlikte sağlıklıca bebeklerimizi doğurup bu sitede konuşalım inşallah.

canım senin tüm araştırmaların yapıldımı bilmiyorum ben ve eşime genetik analiz, kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlillerim gebe kalmadan önce medicalde yapıldı smear testim, sperm tahlili hepsi 800,00 tl filan tam net rakamları hatırlayamadım ama aşağı yukarı bukadardı. Zaten test sonuçları çıktı ben 1 ay sonra gebe kaldım gebe olduktan sonra ki gebelik tahlilleri var detaylı ona 450 tl galiba istediler bende başka hatanede yaptırdım. Sonraki 2 li teste 100.00 tl ödedim, şuanda detaylı ultrason istiyor doktorum 350,00 tl prof.giriyormuş kontrole o yüzden pahalıymış bu son bebekle ilgili anomali varmı diye yapacağımız araştırma dedi doktorum fiyatlar böyle canım inşallah sana faydalı olmuşumdur, ama bana sorarsan ben yaşam hastanesinede boş yere çok para harcadım ve tam teşekküllü bi hastane değildi sözde fiyatlar ucuz ama gereksiz çook tahlil veriyolar anlamadıkları için seni çok uğraştıyorlar moral sıfır oluyor ben o hastanede boğuluyordum şuanda medıcale gidince hastaneye girmiş gibi hissetmiyorum kendimi çok ferah biyer ve bir çok araştırma tahillerini yaptırabiliyorsun bizim tahlillerimizi her hastane yapmıyor ben çok araştırmıştım en son medıcale karar verdim zaten medıcal haricinde özel labaratuarlar yapıyodu bu tahliileri yada büyük hastaneler heryerde yok. Inşallah rabbim en kısa zamanda sanada bi bebiş nasip etsin hep birlikte sağlıklıca bebeklerimizi doğurup bu sitede konuşalım inşallah.
bu testlerin hepsi fakülte hastanelerinde ssk lı ya ücretsiz yapıyor hepsini ssk karşılıyor genetik dahil sadace almak biraz zaman alıyor onun içinde bi profa gittinmi sorun çözülüyor cnmmmmm

Bu arada kızlar fazla giremiyorum malum iş yoğunlu kendimle ilgili bilgi varmek istedim prof engin oral dan randevumu aldım c.tesi gidiyorum şuan kırmızılar geldi her zmanki gibi çok az oluyorum büyük ihtimal bayramdan önce histereskopi yapıcaktır diye ahmin ediyorum tualinacığım bişi srmak istedim şimdi ben engin hocayla konuştum anlaştım ssk dan yararlanmam için fakültede yapıcak fakat öğretim üyesi olduğu için doktor farkı alıyorlarmıi acaba cüzzi bir rakammıdır

Bu arada kızlar fazla giremiyorum malum iş yoğunlu kendimle ilgili bilgi varmek istedim prof engin oral dan randevumu aldım c.tesi gidiyorum şuan kırmızılar geldi her zmanki gibi çok az oluyorum büyük ihtimal bayramdan önce histereskopi yapıcaktır diye ahmin ediyorum tualinacığım bişi srmak istedim şimdi ben engin hocayla konuştum anlaştım ssk dan yararlanmam için fakültede yapıcak fakat öğretim üyesi olduğu için doktor farkı alıyorlarmıi acaba cüzzi bir rakammıdır

nazlım hayırlı olsun canım randevun inşallah güzel sonuçlar alırsın engin hocayla...canım lütfü hocada hacettepenin doktoru biliyosun muayaneye gittiğimizde pusula yazmıştı bize şu yapılsın bu yapılsın diye sonra biz hastanede hemşiresi var onun ona yönlendirmişti oda tüm tahlillerimizi istemişti , muayane dışında ekstra para ödemedik canım tıp fakültesine...seninde ödememen lazım...

nazlım hayırlı olsun canım randevun inşallah güzel sonuçlar alırsın engin hocayla...canım lütfü hocada hacettepenin doktoru biliyosun muayaneye gittiğimizde pusula yazmıştı bize şu yapılsın bu yapılsın diye sonra biz hastanede hemşiresi var onun ona yönlendirmişti oda tüm tahlillerimizi istemişti , muayane dışında ekstra para ödemedik canım tıp fakültesine...seninde ödememen lazım...
cnm ya çok saol hoca özellikle kendisi dedi doktor ücreti ödersin diye bende onu merak ettim cnm hastaneye bi ulaşabilsem tlfondan sorucamda

Yaseminciiiim lütfü hoca histereskopiyi kendisi yaptı dimi sana radyoloji bölümünde ayyyyy çok heyanlandım ve korkuyorum nasıl bişi olucak

Yaseminciiiim lütfü hoca histereskopiyi kendisi yaptı dimi sana radyoloji bölümünde ayyyyy çok heyanlandım ve korkuyorum nasıl bişi olucak

evet canım kendi yaptı hatta ameliyathanenin önünde karşılamıştı beni sağolsun:)) uyuyosun kuzum hiç korkulacak bişey yok nazlıcığım yavruna bir adım daha yaklaşacaksın ...

bu testlerin hepsi fakülte hastanelerinde ssk lı ya ücretsiz yapıyor hepsini ssk karşılıyor genetik dahil sadace almak biraz zaman alıyor onun içinde bi profa gittinmi sorun çözülüyor cnmmmmm

evt canım doğru diyorsun ama benim vaktim yoktu çalıştığım için sıra beklemeye sürekli izin alma olasılığım olmadığı için mecburen medıcal de yaptırdım evt fakulte hastaneleri bu tahlillerin hepsini ücretsiz yapar ama ne kadar bekleniyliyor bilmiyorum, çalışmıyor olsaydı bende bu tahlilleri fakülte hastanelerinde yaptırırdım, birde sonuçlar erken çıksın istedim bütün tahlillerim 28 gün de çıktı, bu tahlilleri yaptırmak isteyenlerin acelesi yoksa ev hanımıysa fakültede ypatırsınlar

canım hayırlı olsun randevunda herşey yolunda gider herşey gönlünce olur inşallah, sorunsuz tertemiz tahlillerle çıkar en kısa zamanda hamiş müjdelerini verirsin bizlere inşallah...

kızlar bişey sorcan iğneleri nasıl yapıyosunuz kalçadan mı koldan mı benim eşim çok yufka yürekli yapamadı bende kendime kalçadan yapıyorum olabildiğince dik açıyla yapmaya çalışıyorum tam kalça olmuyor gerçi tam arkaya ulaşamıyorum haliyle kimse de bana anlatmadı sadece kas içine yapılacak dedi eczacı koldan veya kalçadan olcakmış... doğru mu yapıyorum sizce????

nazlıcım hiç korma canım inşallah hiç sorunsuz bitecek hem anestezi alacaksın zaten bişey hissetmeyeceksin ki... miniğine de bir adım daha yaklaşacaksın inşallah....

canım seninde güzel haberlerini duymak dileğiyle inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .

Back