canım senin tüm araştırmaların yapıldımı bilmiyorum ben ve eşime genetik analiz, kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlillerim gebe kalmadan önce medicalde yapıldı smear testim, sperm tahlili hepsi 800,00 tl filan tam net rakamları hatırlayamadım ama aşağı yukarı bukadardı. Zaten test sonuçları çıktı ben 1 ay sonra gebe kaldım gebe olduktan sonra ki gebelik tahlilleri var detaylı ona 450 tl galiba istediler bende başka hatanede yaptırdım. Sonraki 2 li teste 100.00 tl ödedim, şuanda detaylı ultrason istiyor doktorum 350,00 tl prof.giriyormuş kontrole o yüzden pahalıymış bu son bebekle ilgili anomali varmı diye yapacağımız araştırma dedi doktorum fiyatlar böyle canım inşallah sana faydalı olmuşumdur, ama bana sorarsan ben yaşam hastanesinede boş yere çok para harcadım ve tam teşekküllü bi hastane değildi sözde fiyatlar ucuz ama gereksiz çook tahlil veriyolar anlamadıkları için seni çok uğraştıyorlar moral sıfır oluyor ben o hastanede boğuluyordum şuanda medıcale gidince hastaneye girmiş gibi hissetmiyorum kendimi çok ferah biyer ve bir çok araştırma tahillerini yaptırabiliyorsun bizim tahlillerimizi her hastane yapmıyor ben çok araştırmıştım en son medıcale karar verdim zaten medıcal haricinde özel labaratuarlar yapıyodu bu tahliileri yada büyük hastaneler heryerde yok. Inşallah rabbim en kısa zamanda sanada bi bebiş nasip etsin hep birlikte sağlıklıca bebeklerimizi doğurup bu sitede konuşalım inşallah.