Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

yasmin 12 sine kdar burdasın dimi
bayram zmanı topik sessizleşcektir büyük ihtimalle bayramdan sora hasret gideririz
bisim çalışma zmanına denk geliooo
evde olmices bu ay benim hamişlik yatar gibi me gelio

ayyy kızlar sağolun cevaplarınız için.... bende sizin gibi göbekten yapıcam bundan sonra... yelizcim sorma ben zaten devlet hastanesine gittim insanın yüzüne bile bakmıyolar biliyomusun sordum orda hemşireye cevap bile vermedi... sonra eczacıya sordum o dedi kalçadan diye bana da mantıksız geldi zaten... bundan sonra karnım gerilene kadar göbekten yapıcam bende... internetteki hesaplamaya göre 5+3 gözüküyor canım... hergün değişik birşey oluyor yani öyle bulantım falan başlamadı daha ama bazen yemek yerken bulantım oluyor özellikle muz yerken çok fena oluyorum önceden olmazdı hiç hamileliğe bağlıyorum ama öyle sabah bulantısı falan yok... hatta göğüslerim haricinde hiçbir sıkıntım yok çok şükür ben genelde yüzüstü uyurum haliyle şimdi uyuyamıyorum göğüslerim çok fena şiş ve ağrıyor... arada bir ağzımın içi kan dolu gibi bir tat oluyor... böyle bakalım işte....

bayram zmanı topik sessizleşcektir büyük ihtimalle bayramdan sora hasret gideririz

nerdesin kızzz özledik seni gel bir sarılayım sana yoksun kırmızlar geldi mi???

elacım bende ünv. hastanesini tavsiye ediorum canım
hastaneden bi prof un özeline gidp işlerini hızlandırırsın
hem ekonomik oluo
daha önce sölemiştim canım

gel

canım çooooktan geldi biitti sayılır

tuğçe gögüsler en güsel belirti kuzu
mikemmel olcak herşey bak gör

kızzz kaç gündür yoksun bende belkim gelmeiştir dedim ama hayırlısı olsun önümüzdeki aya bayrama mı geliyor kız erkek olursa adını bayram koyarsınız
kız zaten pek bir güzel oldular heee aynada bakıp duruyom çok hoşuma gidiyo tabi kocişin yanında değil adamcık fena olması diye artıkın

burdayım canım 12 sine kadar ...yatmasın bence kuzum lütfen ara verme devam çalışmalara...benim oğlumda tatil bebeği unutma :)))

belirtiler benimle hemen hemen aynı bendede sabah bulantıları olmamıştı 6 haftada iştahsızlık, kokulara çok hassastım mide bulantısı hepsi 6 haftada başladı çok şiddetli bulantım kusma olmamıştı, mide yanması kokular ve iştahsızlık yorgunluk beni mahvediyodu ama herşey geçiyo yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun, bu sefer bebişin seninle canım inşallah hiç korkma bişey olmayacak belirtilerde iyi gittiğini gösteriyor zaten kendine iyi bak öptüm canım...

çiçekçim çalışmalar yatmasın tatil en iyi hamile kalma yoludur sitresten uzak olunca gebelikte çabuk oluyor sen devam et çalışmalara

Amin canım inşallah.Rabbim isteyen herkese versin.

Cnm ben sana bişi sorucaktım hani 1 kasım itibariyle aile hekimi uygulamasına geçildiya şimdi biz kafamıza göre devlet hastanesine gidemeyecekmiyiz bide bu durum benim devlet hastanesinde olacağım histereskopiyi etkilerle önce aile hekimiylemi görüşmeliyim cnm kafam karıştı yaaa

canım sevk zorunlu değil direk hastanelere gidiliyor, etkilemez canım senin histeroskopini, yiğitte bende iyiyiz< teyzesi bir sıkıntımız yok...bir an evvel olur kurtulursun canım inşallah histeroskopini...

elacım bende ünv. hastanesini tavsiye ediorum canım
hastaneden bi prof un özeline gidp işlerini hızlandırırsın
hem ekonomik oluo
daha önce sölemiştim canım

Evet canım daha önce sölemiştin ama bende kafa kalmadı ne yapim ne ediyim diye düşünüyorum vede hep başa dönüyorum ama bu aralar kafamda yapıcklarım netleşti kesinlikle ünüverite hast prof gitcem bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…