seni bahtiyar etmek adına cevaplıyorum canım...bacağımın üst ön kısmında kasık hizasında yapıyorum , karındanda göbek deliğinin 3-4 parmak ilerisinden sağlı sollu yapıyorum...canım dr umun dediği bana eger yağ tabakası fazla ise dik açıyla, yağ tabakası azsa eğik açıyla yap dedi...karından dik yapabilirsin canım ama bacaktan biraz eğik yapıyorum ben..tuğçeciğim iki parmak arasına alınca hissedersin zaten yağ dokunu ...en fazla kasa gider canım ve emilimi biraz geç olur yapa yapa alışırsın..başta çok morarmıştı benimkiler ama artık okadar morarmıyor alışıyor vücut galiba...birde ilacı yavaş ver canım ve sadeec bastır ovma iğne yerini...şimdilik bu kadar aklına takılırsa sor emi...:)))
herkese günaydın kızlar, tualina canım sana hayırlı yolculuklar bebişinin hareketlerini seyret mutlu ol inş.
tugcal canım ben hamileliğime başladığımdan beri göbekten yapıyorum tam dik yapmıyorum bende, göbek gerilene kadar böyle devam edicem sonrasında sanırım bacaktan vurucam çünkü kolumdan kendim yapamam eşimde yapamıyor zaten ben vururken bile bakamıyor, sana neden hastanede ilk iğneyi göstermediler anlamadım kalçadan ilk defa duyuyorum ben internette en ideali göbek ve kol diye yazıyor zaten sen göbekten başla canım. herşey yolundamı başladımı bulantı filan şuan kaç haftalıksın canım.
günaydın kızlar
ayyyyyyyyyy arkidişlerimde merak edermiş beni yirim ben sizi
herkes çok iyi sevindim. benimde işlerim vardı kızlar girememdim
tuğçecim kalçadan olmas.kol,bacak,göbekten yapcan canım
hangisi kolayına gelirse
göbekten; göbek deliğinin 2-3 parmak ilerisine yanlara
koldan; omuzdan 4 parmak aşağı dirsekten 4 parmak yukarı ortaya denk gelio
bacak;yine koldaki gibi 4 parmak hesbı ,hafif yana
dik şekilde vurmak önerilio ayrıca iğneyi çıkarınca ovalamak yok.
yasmin 12 sine kdar burdasın dimi
bayram zmanı topik sessizleşcektir büyük ihtimalle bayramdan sora hasret gideririz
bisim çalışma zmanına denk geliooo
evde olmices bu ay benim hamişlik yatar gibi me gelio
gel
canım çooooktan geldi biitti sayılır
tuğçe gögüsler en güsel belirti kuzu
mikemmel olcak herşey bak gör
bayram zmanı topik sessizleşcektir büyük ihtimalle bayramdan sora hasret gideririz
tuğçemm sohbete kalamıcem dışarı çıkmam lasım öpüorum kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
ayyy kızlar sağolun cevaplarınız için.... bende sizin gibi göbekten yapıcam bundan sonra... yelizcim sorma ben zaten devlet hastanesine gittim insanın yüzüne bile bakmıyolar biliyomusun sordum orda hemşireye cevap bile vermedi... sonra eczacıya sordum o dedi kalçadan diye bana da mantıksız geldi zaten... bundan sonra karnım gerilene kadar göbekten yapıcam bende... internetteki hesaplamaya göre 5+3 gözüküyor canım... hergün değişik birşey oluyor yani öyle bulantım falan başlamadı daha ama bazen yemek yerken bulantım oluyor özellikle muz yerken çok fena oluyorum önceden olmazdı hiç hamileliğe bağlıyorum ama öyle sabah bulantısı falan yok... hatta göğüslerim haricinde hiçbir sıkıntım yok çok şükür ben genelde yüzüstü uyurum haliyle şimdi uyuyamıyorum göğüslerim çok fena şiş ve ağrıyor... arada bir ağzımın içi kan dolu gibi bir tat oluyor... böyle bakalım işte....
Hayırlısı olur işallah,hiç korkma, demesi kolay biliyorum ama bu defa hep iyi düşün ben hep kötü düşünürdüm sonuda kötü olurdu sen iyi düşün canım benim işallah hamiş kalırsın tez zamanda hayırlısıyla bu defa sağsalim yavrunu kucana alırsın işallah(hepimiz)
sanada günaydın balııııııııııııımgünaydın hepinize kızlar...
hamdolsun cnm sen nasılsın yiğidomuz nasılnasılsın nazlıcığım
Cnm ben sana bişi sorucaktım hani 1 kasım itibariyle aile hekimi uygulamasına geçildiya şimdi biz kafamıza göre devlet hastanesine gidemeyecekmiyiz bide bu durum benim devlet hastanesinde olacağım histereskopiyi etkilerle önce aile hekimiylemi görüşmeliyim cnm kafam karıştı yaaa
elacım bende ünv. hastanesini tavsiye ediorum canım
hastaneden bi prof un özeline gidp işlerini hızlandırırsın
hem ekonomik oluo
daha önce sölemiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?