yelizcim çok çok geçmiş olsun canım
sende baya yol alldın maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Arkadaşım bu yazını okurken gözlerim doldu inan bana senin söylediğin bu sözleri bende söylemeyi öyle çok istedimki işallah senin bu güzel mutluluğunu rabbim bizede nasip etsin senin adına çok mutluyum birbirimizi hiç görmedik tanımıyoruz da ama benim yasadıklarımı yasayan arkadaşlar bana sanki yıllardır tanıdıgım dostlarım gibi geliyor inanın.İşallah yavrunu sağsalim dogurur kucağına alırsın canım benim.Darısı bu sitedeki arkadaşlarımın hepsine ve isteyen herkeze işallahkızlar biz geldik teyzoşları....rabbime sonsuz kere şükürler olsun herşey yolunda oğlumda çok iyi maşallah büyümüş kuzum rabbim nazarladan saklasın onu :))
ŞÜKÜRLER OLSN GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN BEN BİLİYORDUM ZATEN ŞAŞIRMADIM O YÜZDEN SENİ YARAMAZ LAF DİNLEMEZ SENİ BAK NE OLDU GENE DEDİĞİMİZE GELDİNMİ BİDE GİTMEK İSTEMİYORDUN İŞTE BÖYLE ZORLA GETİRTİRLER ADAMI ZORLADA KULLANDIRIRLAR İĞNEYİ AYYYY BOŞİVER DÜŞÜNME ŞİMDİ İĞNEYİ FLN ÇOK İİ OLDU SENİN KORKMA SAKIN BUNLARIN HEPSİ ÖNELEM AMAÇLI CNM TEKRAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN DARISI BAŞIMIZA İNŞ.kızlar şimdi geldim eve... değerim 281 olmuş dr çok iyi dedi... progestan verdi bugün başlıcam... pazaretsi kan ve idrar testlerim yapılacak ayrıca heyete giricekmişim çünkü iğne yazıcam ancak heyet raporu lazım dedi... bende iğne vermicektiniz öyle konuşmuştuk dedim ama içi rahat etmemiş düşük doz verecekmiş bebeğe zararı olmayacak merak etme dedi... tamam dedim bende... sürekli yat ağır kaldırma uzanma dedi... 12 haftaya kadar hep yatmanı istiyorum dedi... muayene etmedi çünkü daha göremem keseyi dedi... haftaya cuma gibi görürüz dedi.... folik ve vitamin devam balık yağı hapını bırktırıyor onun yerine kendini zorla balık ye dedi... gebelikte olumlu etkisi yok dedi... böyle kızlar yani...şimdilik bir problem yok gibi bundan sonra amacımız gebeliğin devamını sağlamak elimizden geleni yapıcaz dedi....
Arkadaşım bu yazını okurken gözlerim doldu inan bana senin söylediğin bu sözleri bende söylemeyi öyle çok istedimki işallah senin bu güzel mutluluğunu rabbim bizede nasip etsin senin adına çok mutluyum birbirimizi hiç görmedik tanımıyoruz da ama benim yasadıklarımı yasayan arkadaşlar bana sanki yıllardır tanıdıgım dostlarım gibi geliyor inanın.İşallah yavrunu sağsalim dogurur kucağına alırsın canım benim.Darısı bu sitedeki arkadaşlarımın hepsine ve isteyen herkeze işallah
tuğçeciğim süper birhaber maşallah minnoşumuza bu saatte sırf senin için girdim inan merakımdan...:))için rahat olsun canım bak bizler senin adına rahatız herşey ço güzel olacak arkadaşım...bende 10 haftaya kadar tuvalet ve banyo dışında kalkmadan yattım aman yat sende ....
tuğçecim sana bakim dedim bende
çok güsel haber getirmişsin şükürler olsun
gözümüzaydın
Maşallah tugce işallah bebeğini sağsalim kucagına alırsın ALLAH yardımcın(yardımcımız)olsun:CüvCüv:
tuğçeciğim mutlu haberlerle geldin çok sevindim .Rabbim en kısa zamanda bizede nasip eder inşallah.
ŞÜKÜRLER OLSN GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN BEN BİLİYORDUM ZATEN ŞAŞIRMADIM O YÜZDEN SENİ YARAMAZ LAF DİNLEMEZ SENİ BAK NE OLDU GENE DEDİĞİMİZE GELDİNMİ BİDE GİTMEK İSTEMİYORDUN İŞTE BÖYLE ZORLA GETİRTİRLER ADAMI ZORLADA KULLANDIRIRLAR İĞNEYİ AYYYY BOŞİVER DÜŞÜNME ŞİMDİ İĞNEYİ FLN ÇOK İİ OLDU SENİN KORKMA SAKIN BUNLARIN HEPSİ ÖNELEM AMAÇLI CNM TEKRAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN DARISI BAŞIMIZA İNŞ.
sağolun kızlar... darısı hepinizin başına inşallah... Rabbim bebelerimizi sağ salim kuağımıza almayı nasip etsin isteyen tüm kadınlara....günaydın bu arada herkese... yaseminim aklıma birşey takıldı sen biliyorsundur... şimdi ben öncki hamileliğimde fragmin kullanmıştım iğne olarak ama öyle heyetle falan değil dr direkt muayenehanesinde yazmıştı... şimdiki dr diyorki iğne yazıcam ama tek başıma yazma yetkim yok heyete raporu almamız lazım... başka bir ilaç mı yazıcak ki???? sana ne vermişlerdi??? böyle heyetle mi vermişlerdi canım hatırlıyomusun...???
canım ben clexcan 0,4 kullanıyorum banada heyet raporu çıkardı dr um ...3 aylık birden alabiliyosun heyet raporuyla ve sadece kutu bşına 30 lira ödedik canım, bence heyet çıkarttır canım ama iğneyi aylık yazdır ...
yaa o kadar pahalı mı yahu... neyse canım napalım bebiş için katlanıcaz artık... o zaman bana da o iğnbeyi yazak heralde... kendin mi yapıyorsun canım hastanede de vurduruyorsun... yaa bide ben progestana başladım yaaa yeni kalktım ama nasıl uyku bastı yine ilaç çok uyutuyor beni....lmaz:
evet pahalı canım...canım her gün her gün hastaneyemi taşınacaksın , ben kendim yapıyorum ...progestan uyku yapar canım...ben 2 tanesini akşam 1 tanesini sabah alıyordum ozaman uyku yapmadı bana...
ben de şimdi kahvaltıdan sonra içtim pc başında esneyip duruyorum... senin dediğin gibi içeyim en güzeli.... iğneyi bende kendim yaparım yada eşim yapar olmassa... neyse bakalım pazartesi gelsin de bir... bir de tek başıma gitem hastaneye en çok ona kayırıyorum.... eşimin toplantısı var gelemicek... eee kimseye de söylemedim daha tek başıma aç karnına gitcem hastaneye... ayy kızlar ben gidip yatıyorum... şimdi kafam düşçek pc ye... uyanınca gelirim yine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?