• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

CNM İİ HUYLUYMUŞ DOKTOR BU AY KENDİ HALİNE BIRAKTI BU ADETLE GİTMEZSE EĞER DOĞUM KONTROL HAPI KULLANICAM MALASEF CNM SONRADA HİSTERESKOPİ BENDE İNŞ SİZLER GİBİ DÜZGÜN ADET OLUCAM :CüvCüv:

banada bundan 8 ay önce falan gittiğim bir doktor kistin var 3 tane dedi çok üzüldüm laporoskopi ile almamız gerekiyor dedi. araştırdım yeni bir operasyonu göze alamadım doktoru değiştirdim bu arada adet oldum ama olurken böyle 3 parça düştü korktum sonra başka bir doktora gittim meğersem o düşenler kistmiş ve adetle vücut onu atmış arada vücut yapabiliyormuş biraz sabret adetle atılabilir belki

anladım canım o zaman histeroskopi olmanda fayda olabilir bu son gittiğim doktora bende histeroskopi olmak istiyorum dedim bana ilk sorduğu şey adetlerin düzenli mi, azalma var mı oldu? birde fiziki muayene önemli bana gerek yok... deneyeceksin dedi. ona güvenip bu ay deneyeceğim ..

anladım canım o zaman histeroskopi olmanda fayda olabilir bu son gittiğim doktora bende histeroskopi olmak istiyorum dedim bana ilk sorduğu şey adetlerin düzenli mi, azalma var mı oldu? birde fiziki muayene önemli bana gerek yok... deneyeceksin dedi. ona güvenip bu ay deneyeceğim ..
O ZMN DENE CNM BENİMKİDE HİSTERESKOPİ YAPTIR DEDİ O YÜZDEN YAPTIRIP AKINTI SPORUNU ÇÖZÜLDÜKTEN SONRA İNŞ.. 2 3 AY ADETİMİN TADINI ÇIKARICAM SONRA ALLAH IMA KALMIŞ :hulya:

gerek görürsem sadece progestan veririm demişti... pazartesi de o yüzden gidicem yoksa şöyle 6 hafta falan olsun öyle giderim diyordum ama ne olur ne olmaz... coraspin iğne falan vermicek yani biliyorum...

canım benimde senin gibi tahlillerimde hiçbir sorun çıkmadı doktorum önlem amaçlı aspirin kullanmamı söyledi adet günün geçince hemen gel dedi . hamile kalınca hemen aspirine başla dedi.. canım sende fazla geç kalmadan git. Doktorun ona göre yönlendirir seni.canım bizim bundan sonra konrol altında olmamız gerekiyor. biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahıma emanet .

bakalım işte kızlar pazartesi dr neye gerek görürse onu kullanırım artık.... belim çok fena ağrıyor bir de göğüslerim cok fena onun dışında bir sıkıntım yok Allah'a şükür... pazartesinin gelmesini bekliyorum dört gözle işte kızlar bana kızmayın heee dr a gitmiyom hemen diye ben geçen hamilelikte kullandım iğne de aspirin de sonuç hiç bir işe yaramadı üstelik zarar bile vermiş olabileceğini tüp bebek merkezinde dr um söylemişti... sonuçta bu insanlar riskli gebeliklerde uzman... gereksiz yere iğne olmanın da ilaç kullanmanında bebeğe faydası yokmuş...aksine zararı varmış.... şimdi benim de rahatsızlığım olsa hemen gideyim başlayım ilaca gittiğim bütün dr lar bir daha iğne ve aspirin kullanma dedi hem istanbuldaki hem burdaki ben de ısrarla bana iğne yapın diyemem ki sonuçta hem daha iyi öyle olması da bugüne kadar aman ilk gün öğreniyim hemen dr a gideyim ilaç içeyim söyle böyle derken sonuç sıfır elim boş kaldı bu sefer inanın hiç stress yapmıyorum sonuçta 5 gün önce 5 gün sonra bence çok fark yok... aslında içimden 8 hafta olana kadar bile dr a gitmek gelmiyor ama.... eskiden dr a mı gidiliyormuş sanki....Biraz da Allah'a bırakmak lazım... ben elimden gelenin fazlasını yaptım bu güne kadar yaptırmadık test kalmadı en iyi hastanelerde en iyi dr lara gittim....yok işte bişeyim Allah'a şükür... düşüklerin sebebi de yok sizinkiler gibi olsa farklı tabi hemen gideyim hemen ilaç içeyim... boşuna ilaç içmek istemiyorum kızlar bu sefer farklı olacak inşallah... biliyosunuz bu ay tüp bebeğe niyetlenicektik... umudum yoktu Allah varya umudumun olmadığı ay hamile kaldım vardır bunda da bir kısmet... olmassa da olmas onda da bir hayır olduğu için olmuyordur....

Son düzenleme:
tuğcal gözün aydın tebrikler....darısı bize...

evet artık bu adetle başlayacağım kesin kararlıyım ama adetim bugün gelmesi gerekiyordu şuana kadar tık yokkkkk heyecandan mı ne??:)))

sağol dilaycım darısı senin basına bacım... senin de sebepsiz düşüktü dimi bacım... ??? bu gacılar dövcek beni dr a gitmiyom diye sen beni anlıyon dimi arkadaşım.. git gel git gel cok bunaldım cok...şimdi gitcen ne anlamı var bişey de göremicek keseyi görelim ona göre gerekirse ilaç vericem diek adım gibi biliyorum... çünkü bir sorun olmadığından keseyi görmeden bana ilaç vermiyorlar.... diyorum ama ama kimse beni anlamıyo işte mafoldumben bu kızlar kızdı bana dr a gitmiyom diyemafoldumben

bakalım işte kızlar pazartesi dr neye gerek görürse onu kullanırım artık.... belim çok fena ağrıyor bir de göğüslerim cok fena onun dışında bir sıkıntım yok Allah'a şükür... pazartesinin gelmesini bekliyorum dört gözle işte kızlar bana kızmayın heee dr a gitmiyom hemen diye ben geçen hamilelikte kullandım iğne de aspirin de sonuç hiç bir işe yaramadı üstelik zarar bile vermiş olabileceğini tüp bebek merkezinde dr um söylemişti... sonuçta bu insanlar riskli gebeliklerde uzman... gereksiz yere iğne olmanın da ilaç kullanmanında bebeğe faydası yokmuş...aksine zararı varmış.... şimdi benim de rahatsızlığım olsa hemen gideyim başlayım ilaca gittiğim bütün dr lar bir daha iğne ve aspirin kullanma dedi hem istanbuldaki hem burdaki ben de ısrarla bana iğne yapın diyemem ki sonuçta hem daha iyi öyle olması da bugüne kadar aman ilk gün öğreniyim hemen dr a gideyim ilaç içeyim söyle böyle derken sonuç sıfır elim boş kaldı bu sefer inanın hiç stress yapmıyorum sonuçta 5 gün önce 5 gün sonra bence çok fark yok... aslında içimden 8 hafta olana kadar bile dr a gitmek gelmiyor ama.... eskiden dr a mı gidiliyormuş sanki....Biraz da Allah'a bırakmak lazım... ben elimden gelenin fazlasını yaptım bu güne kadar yaptırmadık test kalmadı en iyi hastanelerde en iyi dr lara gittim....yok işte bişeyim Allah'a şükür... düşüklerin sebebi de yok sizinkiler gibi olsa farklı tabi hemen gideyim hemen ilaç içeyim... boşuna ilaç içmek istemiyorum kızlar bu sefer farklı olacak inşallah... biliyosunuz bu ay tüp bebeğe niyetlenicektik... umudum yoktu Allah varya umudumun olmadığı ay hamile kaldım vardır bunda da bir kısmet... olmassa da olmas onda da bir hayır olduğu için olmuyordur....

canım kusura bakma ben senin önceden iğne ve aspirin kullandığını bilmiyordum onun için hemen git demiştim artık bizim ki umut kapısı herşeyden umut bekliyoruz.bende doktora gitmekten yana değilim ama mecburum. iki gebeliğimde erken dönemlerde gittim doktorlar üst tarftan gebeliği göremediği için hep alttan baktılar ilk gebeliğimde bunun çok zararını yaşadım (doktorum da bilgisiz olunca).bundan sonrası Allaha emanet Allahım korusun çünkü bizimkinin bir sebebi yok ilaç kullanınca geçecek .dualarımız seninle .Hayırlısıyla kalp atışlarını duyar sorunsuz bir dokuz ay geçirirsin inşallllaaaah.

Canım benim ne güzel yüreğin varmış senin hemen yazmışın benide allahım hepimize hayırlı bebişler versin işallah beni çok sevindirdin sağolasın canım benim opuyorumnanaktan

Amin arkadaşım hepimizin hayırlı haberlerini de duyucaz inşallah burdanopuyorumnanaktan

sağol dilaycım darısı senin basına bacım... senin de sebepsiz düşüktü dimi bacım... ??? bu gacılar dövcek beni dr a gitmiyom diye sen beni anlıyon dimi arkadaşım.. git gel git gel cok bunaldım cok...şimdi gitcen ne anlamı var bişey de göremicek keseyi görelim ona göre gerekirse ilaç vericem diek adım gibi biliyorum... çünkü bir sorun olmadığından keseyi görmeden bana ilaç vermiyorlar.... diyorum ama ama kimse beni anlamıyo işte mafoldumben bu kızlar kızdı bana dr a gitmiyom diyemafoldumben

canım benim en azından 48 saat sonra baktırsaydın betana içimiz rahatlardı zaten 2000 i geçmeden beta görülmüyor ki kese....:))opuyorumnanaktan

tuğçecim üsüldün mü seeeeeeeen,
ama kızlar senin adına heycan yapmışlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışlar canım
sende kendince haklısın kendini nasıl iyi hissediosan öle yap olumunekankayizsmile

Back