• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

bencede kasık ağrısı norma ama senin korkuların olduğu için aklına gelio kuuzu
üzme kediniiiiiii sakın

yok canım Allah'a şükür kanama falan olmadı... ya hem kasık hemde rahim ağrıyor.... ama nasıl diyim kasığım böyle tık tık yapıyor... tıkladıkça da ağrı saplanıyor.... acaba yerleşme falan olabilir mi...

canım bence normal ağrın anlattığın gibiyse:)) korkma annesi bebeğin seninle...bariz belirtidir canım kanama dış gebelikte...içini ferah tut canım...

Allah razı olsun kızlar yaaa içimi rahatlattınız... sabah beri o kadar kötüyüm ki...... inşallah yükselmiştir değerim....

Allah razı olsun kızlar yaaa içimi rahatlattınız... sabah beri o kadar kötüyüm ki...... inşallah yükselmiştir değerim....

sendende razı olsun canım...güzel düşünelim güzel olsun ...rabbim çok büyük tuğçeciğim bizimde yüzümüze gülecek canım bunu unutma...allahım bebeğini sana bağışlasın ....elini karnına koy ve ona dua et annesi :))):emir_bebek:

inşallah... hep dua ediyorum öğrendiğimden beri...inşallah artık güzel olsun herşey.... hepimiz için....:nazar:

inşallah kızlar... ama kaçta gelirim bilmiyorum yani saat 5 gibi sonucu alıcam 5 buçukta da dr gidicem... ordan da anneme gidicem akşam iki dk girip yazarım mutlaka ama kaçta girerim inanın bilmiyorum....

Back