• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

DİLAAAAAAAAAAAY
kıs 3 ayda bir geliosun :1: sonrada özledim diosun
asıl biz seni ösledik kuzucuuuuuuuuuuuuuuum
sende adet bekliosun hade hayırlısı canım benim

ayyyyyyyyyy yasemincim canım benim allah razı olsun
ama başka bişiden diil :D
hiç ama hiç belirti de yok en son dün test yaptım yok yani
bide varmıdır die ümitlendikçe adet gelmicek galiba :D:D:D:D

hayırlısı olsun çiçeğim rahat ol ama kuzum...kafaya taktıkça iyi olmuyor biliyosun heleki bizlerin 2 kat daha stressiz olmamız lazım daha ilk ayın kuzum...minnoşun gelsin ama gitmemek üzere gelsin canım er yada geç önemli değil tek şartımız bu :))))

inşallaaaah canım tek isteğim.
adet olsam rahatlıcam sadece bi tek onun stresi var üzerimde

seninde kuzunla hasrt gidermene az kalmış

canım benim en azından 48 saat sonra baktırsaydın betana içimiz rahatlardı zaten 2000 i geçmeden beta görülmüyor ki kese....:))opuyorumnanaktan

tuğçecim üsüldün mü seeeeeeeen,
ama kızlar senin adına heycan yapmışlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışlar canım
sende kendince haklısın kendini nasıl iyi hissediosan öle yap olumunekankayizsmile

13,30 randevumuz...

günaydın tuğçeciiiiim a.s.

kızlar günaydın... demin kan verdim tekrar... kasıklarım çok fena ağrıyor dün hiç uyuyamadım ağrıdan... sabah dr u aradım dedim böyle böyle ben korkuyorum yine dış mı acaba diye... hemen hastaneye gel bir beta hcg yapalım dedi... gene akşam üstü çıkcak ordan da dr a gitcem... kendi de dedi göremem daha keseyi ama kan değerinin yükselip yükselmediğine göre anlarız dedi... kızlar dua edin olur mu yine dış falan olmasın....mafoldumben

çiçeğim sana da günaydın canım... bene senin kırmızı stressten de gecikmiş olabilir ama sen kan testi yaptırsana bir... yaseminim hayırlı haberle gel canım dr dan minnoşunu göreceksin ne güzel ne şebeklikler yapar şimdi anne babasına... Ayyy Allh'ım bize de göstersin inşallah....

kızlar günaydın... demin kan verdim tekrar... kasıklarım çok fena ağrıyor dün hiç uyuyamadım ağrıdan... sabah dr u aradım dedim böyle böyle ben korkuyorum yine dış mı acaba diye... hemen hastaneye gel bir beta hcg yapalım dedi... gene akşam üstü çıkcak ordan da dr a gitcem... kendi de dedi göremem daha keseyi ama kan değerinin yükselip yükselmediğine göre anlarız dedi... kızlar dua edin olur mu yine dış falan olmasın....mafoldumben

canım benim dualarım seninle inşallah herşey yolundadır çok geç çıkıyor tahlil sonucun ya bizim burada devlet hastanesi olmasaına ragmen en geç 1,5-2 saatte çıkıyor...sakin olmaya çalış canım...

canım benim dualarım seninle inşallah herşey yolundadır çok geç çıkıyor tahlil sonucun ya bizim burada devlet hastanesi olmasaına ragmen en geç 1,5-2 saatte çıkıyor...sakin olmaya çalış canım...

ne güzel yaaa bizim burda zaten sadece doğumevi yapıyor o da taaa akşam üstü veriyor bazen de ertesi gün çok test yapıyorlarsa... 30 tl bayılıp özele yaptırırsan yarım saate veriyorlar ama onu da ben veremem yani.... benim yaşadığım yer sağlık konusunda maalesef çok çok geri kalmış... Allah razı olsun canım akşama ancak yazarım heralde sonucu alıp dr a gidicem çünkü kaçta gelirim kaçta yazarım bilmiyorum haber veririm ama size de....

canım allah korusun aklına iyi şeyler getir
dış gebelik hakkında bilgim yok kuzum
kasık ağrısının dışla ilgisi varmı kiii normaldede ağğrır

canım allah korusun aklına iyi şeyler getir
dış gebelik hakkında bilgim yok kuzum
kasık ağrısının dışla ilgisi varmı kiii normaldede ağğrır

maalesef va rçiçeğim... ben daha önce de geçirdim ya o zaman da kasık ağrım ve kanamam vardı... şimdi kanama falan yok da... dr ilk günlerde kasık ağrısı normal korkma dedi ama ben dış geçirdiğim için ister istemez aklıma geliyor... bir de normal hamileliklerimde böyle kasık ağrım da olmamıştı hiç.... bugün akşam olmaz artık... ikiye katlaması lazım dimi kızlar... yani şöyle 200 falan olması lazım dimi???

Son düzenleme:
ne güzel yaaa bizim burda zaten sadece doğumevi yapıyor o da taaa akşam üstü veriyor bazen de ertesi gün çok test yapıyorlarsa... 30 tl bayılıp özele yaptırırsan yarım saate veriyorlar ama onu da ben veremem yani.... benim yaşadığım yer sağlık konusunda maalesef çok çok geri kalmış... Allah razı olsun canım akşama ancak yazarım heralde sonucu alıp dr a gidicem çünkü kaçta gelirim kaçta yazarım bilmiyorum haber veririm ama size de....

canım kanamn oldumu hiç, birde dış gebelikte tek taraflı olur ağrı diye biliyorum..hamilelikte ilk başlarda kasık ağrısı normal canım...

maalesef va rçiçeğim... ben daha önce de geçirdim ya o zaman da kasık ağrım ve kanamam vardı... şimdi kanama falan yok da... dr ilk günlerde kasık ağrısı normal korkma dedi ama ben dış geçirdiğim için ister istemez aklıma geliyor... bir de normal hamileliklerimde böyle kasık ağrım da olmamıştı hiç.... bugün akşam olmaz artık... ikiye katlaması lazım dimi kızlar... yani şöyle 200 falan olması lazım dimi???

tam ikiye katlamasada olur canım benim ilk 106 idi ikinci 160 çok korkmuştum kimyasal diye ama bak maşallah minnoşuma :)))sonra rutin katlamıştı ama ...

canım kanamn oldumu hiç, birde dış gebelikte tek taraflı olur ağrı diye biliyorum..hamilelikte ilk başlarda kasık ağrısı normal canım...

yok canım Allah'a şükür kanama falan olmadı... ya hem kasık hemde rahim ağrıyor.... ama nasıl diyim kasığım böyle tık tık yapıyor... tıkladıkça da ağrı saplanıyor.... acaba yerleşme falan olabilir mi...

Back