Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim çok şükür canım gelen giden yok.adet stresten gecikecek galiba![]()
kaçta gidicektin doktora canım
canım benim en azından 48 saat sonra baktırsaydın betana içimiz rahatlardı zaten 2000 i geçmeden beta görülmüyor ki kese....:))opuyorumnanaktan
tuğçecim üsüldün mü seeeeeeeen,
ama kızlar senin adına heycan yapmışlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışlar canım
sende kendince haklısın kendini nasıl iyi hissediosan öle yap olumunekankayizsmile
13,30 randevumuz...
günaydın tuğçeciiiiim a.s.
kızlar günaydın... demin kan verdim tekrar... kasıklarım çok fena ağrıyor dün hiç uyuyamadım ağrıdan... sabah dr u aradım dedim böyle böyle ben korkuyorum yine dış mı acaba diye... hemen hastaneye gel bir beta hcg yapalım dedi... gene akşam üstü çıkcak ordan da dr a gitcem... kendi de dedi göremem daha keseyi ama kan değerinin yükselip yükselmediğine göre anlarız dedi... kızlar dua edin olur mu yine dış falan olmasın....mafoldumben
canım benim dualarım seninle inşallah herşey yolundadır çok geç çıkıyor tahlil sonucun ya bizim burada devlet hastanesi olmasaına ragmen en geç 1,5-2 saatte çıkıyor...sakin olmaya çalış canım...
canım allah korusun aklına iyi şeyler getir
dış gebelik hakkında bilgim yok kuzum
kasık ağrısının dışla ilgisi varmı kiii normaldede ağğrır
ne güzel yaaa bizim burda zaten sadece doğumevi yapıyor o da taaa akşam üstü veriyor bazen de ertesi gün çok test yapıyorlarsa... 30 tl bayılıp özele yaptırırsan yarım saate veriyorlar ama onu da ben veremem yani.... benim yaşadığım yer sağlık konusunda maalesef çok çok geri kalmış... Allah razı olsun canım akşama ancak yazarım heralde sonucu alıp dr a gidicem çünkü kaçta gelirim kaçta yazarım bilmiyorum haber veririm ama size de....
maalesef va rçiçeğim... ben daha önce de geçirdim ya o zaman da kasık ağrım ve kanamam vardı... şimdi kanama falan yok da... dr ilk günlerde kasık ağrısı normal korkma dedi ama ben dış geçirdiğim için ister istemez aklıma geliyor... bir de normal hamileliklerimde böyle kasık ağrım da olmamıştı hiç.... bugün akşam olmaz artık... ikiye katlaması lazım dimi kızlar... yani şöyle 200 falan olması lazım dimi???
canım kanamn oldumu hiç, birde dış gebelikte tek taraflı olur ağrı diye biliyorum..hamilelikte ilk başlarda kasık ağrısı normal canım...