• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

dediğim gibi bunları konuştuk canım dr la... zaten öyle çok ilaç içilmesi taraftarı değil üstelik senin pıhtılaşman yok kan değerlerin çok güzel demişti... coraspinin de gereksiz kullanıldığında bebeğe zararı oluyormuş.... bir ihtimal progestan kullanıcam... zaten bugün daha 1. gecikme günüm söyle bir 5 gün felan olsun normalde öyle gidiliyor dr a... ben cok sıkıldım dr lardan biliyomusun... Allah'a bıraktım biraz da düşçek olduktan sonra dr ne yapsın... üstelik ilk kontrol için 5. hafta pek de geç değil... daha erken bence bir kaç gün geçsin....

dediğim gibi bunları konuştuk canım dr la... zaten öyle çok ilaç içilmesi taraftarı değil üstelik senin pıhtılaşman yok kan değerlerin çok güzel demişti... coraspinin de gereksiz kullanıldığında bebeğe zararı oluyormuş.... bir ihtimal progestan kullanıcam... zaten bugün daha 1. gecikme günüm söyle bir 5 gün felan olsun normalde öyle gidiliyor dr a... ben cok sıkıldım dr lardan biliyomusun... Allah'a bıraktım biraz da düşçek olduktan sonra dr ne yapsın... üstelik ilk kontrol için 5. hafta pek de geç değil... daha erken bence bir kaç gün geçsin....
PEKİ CNM SEN DAHA BİLİRSİN BİZİM DURUMUMUZ SENDEN FARKLI OLDUĞU KALIR KALMAZ GİTMEMİZ GEREKİYOKİ HMN İĞNELERE BAŞLANSIN GEÇ KALINMAMALI AMA SEN DEDİĞİN GİBİ YAPABİLİRSİN DİNLEN O ZMN BOL BOL SIVI TÜKET YÜCE RABBİMİZ EWET HERŞEY ALLAHTAN VERENDE O ALANDA AMA BUNLARI VERİRKENDE DERMANINIDA VERMİŞ BUNLAR İÇİNDE İLAÇLAR DOKTOR VE TIBBIN OLUŞMASINA VESİLE SAĞLAMIŞ VE BİZİM BUNLARI ANLAMAMIZ İÇİNDE BİZLER AKIL VE MANTIK VERMİŞ BELKİDE DERDİMİZİN DERMANI DOKTORDADIR DİMİ AMA HERŞEYDEN ÖNCE ALLAH OL DERSE OLUCAK O İSTEMEZSE YAPRAK BİLE DÜŞMEZ CNM BUNUDA UNUTMAMAK GEREK :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bence kesinlikle doğru düşünüyorsun

bir arkadaşım benimle hamile ve öykümüz hemen hemen aynı onunda 2 kaybı var ve 3. bebeğine hamile çok şükür, ondada pıhtılaşma bozukluğu yok ama tedbir amaçlı dr u iğne başladı ve coraspirinde kullanıyor, bazen gebelik öncesi olmasa bile pıhtılaşma gebelikte olabiliyormuş kızlar aklınızda bulunsun....

evet artık bu adetle başlayacağım kesin kararlıyım ama adetim bugün gelmesi gerekiyordu şuana kadar tık yokkkkk heyecandan mı ne??:)))

kafam rahat aradan tam 14 ay geçti rahim normal herşey normal bakalım ya.
sevindim adına cnm benim daha önümde 2 süreç daha sonrası içinde rabbim izin verirse inş..

Dilay hadi bak topiğimiz şenlendi çiçekte başladı hadi cnm yeni arkadaşlar var onlarda benimle aynı anda başlayacak

Back