• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım inan o masaya yatar yatmaz ilk dediğim şey hocam kalbi atıyormu oluyor, hemen kalbini gösteriyor dr umuz bak atıyo işte diye...sağsağlim kucağımıza alınca geçecek inşallah yelizciğim...rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi ve bizleri...

aynen canım duygularımız hissettiklerimiz hep aynı, ilk kalp atışını dinletiyor doktorum.amin canım rabbim korusun nazardan inşallah alıcaz sağlıklıca kucaklarımıza...

CNM YAA İNAN BENDE GÖNÜLDEN İNANIYORUM GÜZEL OLACAĞINA ÇOK DUA EDİYORUM EVLAT ACISI YAŞAMAK ÇOK ZORMUŞ ANCAK BİZLER GİBİ YAŞAYANLAR BİZELERİ ANLIYOR KOLAY YOLDAN SAHİP OLANLAR BİLMİYORLAR NELER ÇEKTİĞİMİZİ SİZLERİN YAPTIĞI EVHAMLARDA BİZLERİN KAFALARINDAKİ ACABALARDA BOŞ YERE DEĞİL KOLAY ŞEYLER YAŞAMADIK BU GÜNLERE DUALARIMIZLA BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN MÜCADELELERİMİZLE GELDİK YERİ GELDİ ÜMİTSİZLİĞE KAPILDIK KABUĞUMUZA ÇEKİLDİK HATTA YETMEDİ HAYATA KÜSTÜK YERİ GELDİ SEVİNDİK YERİ GELDİ ÜZÜLDÜK AMA HEP Bİ YEŞİL IŞIK VARDI SONRA KADER ARKADAŞLARIMIZIN DOĞUM HABERLERİNİ ALDIKÇA ACABA DEDİK NEDEN OLMASIN DEDİK BİR KERE DAHA DENESEK NE KAYBEDERİZ DEDİK VE ASNİL TUALİNA YELİZ_34 ÜN MÜZDELERİYLE YENİDEN HAYATA TUTUNDUK ONLARIN İLERLEDİĞİ YOLDA İLERLİYORUZ SİZLERDEN GELEN GÜZEL HABERLERLE SEVİNİYORUZ VE İNANIYORUZ SİZLERİN DOĞUM HABERİNİ ALACAĞIZ HAYIRLISIYLA GÜNÜN BİRİNDE BELKİDE BU TOPİKTE HEPİMİZ Bİ BAKMIŞIZ ÇOCUKLARIMIZDAN KONUŞUYORUZ ...... :gitme:

canım içimizdekileri öyle güzel anlatmışsınki inşallah rabbim bekeleyen herkesin kucağını doldurur...

kızlar günaydın duygu yoğunluğu yaşadığım bi gün sizde iyice duygulandırdınız beni :gitme:
dün bi arkadaşımız doğum yaptı.çiçeğimizi yaptırdık gittik hastanede bebişi görmeye
benim için ızdıraptı.bütün gece ağladım.bir çiçeği taşımak bu kadar zor olmamıştı okadar ağır geldiki :(
hep kendimi düşündüm hayal ettim.hayallerimiz gerçek oljur inşallah
çok üzgünüm

canım gönlünü ferah tut inşallah herşey iyi olacak duygularını çoook iyi anlıyorum napalım bizimde kaderimizde bunlar varmış sabırlı olalımki mükafatını versin rabbim

kızlar nasılsınız?? kaç gündür giremedim düğün vardı arkadaşın misafir gelen giden derken... tüm yazdıklarınızı okudum tek tek ama tam alıntı yaptım ki elektirk gitti gıcık oldum bugünlerde habire kesiyorlar... inşallah bu mesajı bitirene kadar gitmez yine....kaydirigubbakcemile3
yasemincim sen sormuşsun ya kaç kaybın var diye 3 tane canım ilki dış gebelikti üstüne 2 kez hamile kaldım ama düşük oldumafoldumben
yelizimcim yasemincim sorunsuz devam ediyormuş hamilelikleriniz maşallah elhamdürillah Allah nazarlardan saklasın canlarım yeğenlerim gelsin totolarını bende ısırcam böyle ona göre...
yeni arkadaşlar da var galiba hoşgelmişler... Rabbim tez vakitte bebeklerine kavuştursun inşallah...
çiçeğim sen nasılsın balım benim prof dr um ne güzel demişsin bal akıyo ağzından yirim seni... inşallah tez vakit hepimizhamiş kalcaz...
nazlıcım sen nasılsın canım laparoskopi olcaksın galiba inşallah sonuçlar güzel cıkar tatlım....
kızlar hep dualarımdasınız hamişler hamiş kalmak isteyenler için Allah'ım bize hayırlı hamilelikşler nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli doğuralım bebelerimizi.... anasına babasına vatana millete hayırlı evlatlarımız olsun... :CüvCüv: :CüvCüv:böyle koca koca göbüşlerimizle girelim doğumhaneye de doğurunca da koişlerimizin kucaklarına koyuverelim bebelerimizi al aşkım bak bu senin yavrun sonunda becerdim bak doğurdum diyelim... onlar öpüp koklarken bakalım böyle ağlayalım ama mutluluktan inşallahhhhhh:Saruboceq:

kızlar günaydın duygu yoğunluğu yaşadığım bi gün sizde iyice duygulandırdınız beni :gitme:
dün bi arkadaşımız doğum yaptı.çiçeğimizi yaptırdık gittik hastanede bebişi görmeye
benim için ızdıraptı.bütün gece ağladım.bir çiçeği taşımak bu kadar zor olmamıştı okadar ağır geldiki :(
çok üzgünüm

canımmmm o kadar iyi anlıyorum ki seni zaten biz birbirimiz anlıyoruz burda iyiki varsınız... inşallah bizim de bebelerimiz olduğundan eşimiz dostumuz gelcek böyle lohusa geceliğimiz üstümüzde kafamızda kırmızı kurdela ile karşılıcaz bebem ağlama olur mu üzülme Rabbim bize de göstercek o günleri....
sana ben çiçeklerin en güzelini göndercem bak söz kocaman çiçek yollicam sana doğurunca inşallah....opuyorumnanaktan

çok üzgünüm

kıyamam sana tatlım benim :(( duyguların gayet normal çiçeğim hepimiz aynı duygulardayız ...seni çok seviyorum can arkadaşım ....

kızlar nasılsınız?? kaç gündür giremedim düğün vardı arkadaşın misafir gelen giden derken... tüm yazdıklarınızı okudum tek tek ama tam alıntı yaptım ki elektirk gitti gıcık oldum bugünlerde habire kesiyorlar... inşallah bu mesajı bitirene kadar gitmez yine....kaydirigubbakcemile3
yasemincim sen sormuşsun ya kaç kaybın var diye 3 tane canım ilki dış gebelikti üstüne 2 kez hamile kaldım ama düşük oldumafoldumben
yelizimcim yasemincim sorunsuz devam ediyormuş hamilelikleriniz maşallah elhamdürillah Allah nazarlardan saklasın canlarım yeğenlerim gelsin totolarını bende ısırcam böyle ona göre...
yeni arkadaşlar da var galiba hoşgelmişler... Rabbim tez vakitte bebeklerine kavuştursun inşallah...
çiçeğim sen nasılsın balım benim prof dr um ne güzel demişsin bal akıyo ağzından yirim seni... inşallah tez vakit hepimizhamiş kalcaz...
nazlıcım sen nasılsın canım laparoskopi olcaksın galiba inşallah sonuçlar güzel cıkar tatlım....
kızlar hep dualarımdasınız hamişler hamiş kalmak isteyenler için Allah'ım bize hayırlı hamilelikşler nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli doğuralım bebelerimizi.... anasına babasına vatana millete hayırlı evlatlarımız olsun... :CüvCüv: :CüvCüv:böyle koca koca göbüşlerimizle girelim doğumhaneye de doğurunca da koişlerimizin kucaklarına koyuverelim bebelerimizi al aşkım bak bu senin yavrun sonunda becerdim bak doğurdum diyelim... onlar öpüp koklarken bakalım böyle ağlayalım ama mutluluktan inşallahhhhhh:Saruboceq:
iyi olmana sevindim tuğçeciğim çok güzel dua etmişsin canım ağzına sağlık ....opuyorumnanaktan

KOCAMNA AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CNM BEN LAPAROSKOPİ OLMİCAM CNM İYİ HUYLUYMUŞ KİSTİM DOKTOR BU AY GİTMEZSE DOĞUM KONTROL HAPI VERİCEK O GEÇİNCEDE HİSTERESKOPİ OLUCAM TATLIM olumunekankayizsmile

amin canım inşallah rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmaz isteyen herkesin kucağını doldurur herkese sağlıklı sihatli bebekler nasip eder rabbim inşallah

günaydın kızlar...nazlıcığım maşallah çok iyi minnoşum..ne şovlar yaptı akşam bize bayıldık babasıyla :)))

KOCAMNA AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CNM BEN LAPAROSKOPİ OLMİCAM CNM İYİ HUYLUYMUŞ KİSTİM DOKTOR BU AY GİTMEZSE DOĞUM KONTROL HAPI VERİCEK O GEÇİNCEDE HİSTERESKOPİ OLUCAM TATLIM olumunekankayizsmile

KIZLAR GÜNAYDINNNa.s.
TUALINA CNM NE YAPTIN SABAH SABAH SENİN İÇİN GİRDİM NASILMIŞİ TOSUMUZ

günaydın canım... inşallah haplar iyi tatlım iyi huylu olmasına sevindim....
günaydın kızlar...nazlıcığım maşallah çok iyi minnoşum..ne şovlar yaptı akşam bize bayıldık babasıyla :)))
maşallah canım demek sov yaptı bak sen minoşşa bak şimdiden şebekliğe başladı demek yerim onu ben....

ayyy kızlar burda accayip kasvetli bir hava var habire yağmur yapıyo tam uyuma havası aslında... şöyle gidip bir uyuyasım var ama ders çalışmam lazım geldiğinden yapamıyorum....:çok üzgünüm:

günaydın canım... Inşallah haplar iyi tatlım iyi huylu olmasına sevindim....

Maşallah canım demek sov yaptı bak sen minoşşa bak şimdiden şebekliğe başladı demek yerim onu ben....

Ayyy kızlar burda accayip kasvetli bir hava var habire yağmur yapıyo tam uyuma havası aslında... şöyle gidip bir uyuyasım var ama ders çalışmam lazım geldiğinden yapamıyorum....:çok üzgünüm:
tatlım sen hsg yi ne yaptın

günaydın canım... inşallah haplar iyi tatlım iyi huylu olmasına sevindim....

maşallah canım demek sov yaptı bak sen minoşşa bak şimdiden şebekliğe başladı demek yerim onu ben....

ayyy kızlar burda accayip kasvetli bir hava var habire yağmur yapıyo tam uyuma havası aslında... şöyle gidip bir uyuyasım var ama ders çalışmam lazım geldiğinden yapamıyorum....:çok üzgünüm:

:)) teşekkür ederiz canım, aynen tuğçeciğim burdada kapalı soğuk ve yağışlı bir hava var ama mecburen işteyiz...

canım çok sevindim nazlığım hadi gözün aydın arkadaşım...bak ne güzel yol çizdin kendine , meleğine dahada yaklaştın inan buna :))opuyorumnanaktan

Back