kızlar nasılsınız?? kaç gündür giremedim düğün vardı arkadaşın misafir gelen giden derken... tüm yazdıklarınızı okudum tek tek ama tam alıntı yaptım ki elektirk gitti gıcık oldum bugünlerde habire kesiyorlar... inşallah bu mesajı bitirene kadar gitmez yine....kaydirigubbakcemile3
yasemincim sen sormuşsun ya kaç kaybın var diye 3 tane canım ilki dış gebelikti üstüne 2 kez hamile kaldım ama düşük oldumafoldumben
yelizimcim yasemincim sorunsuz devam ediyormuş hamilelikleriniz maşallah elhamdürillah Allah nazarlardan saklasın canlarım yeğenlerim gelsin totolarını bende ısırcam böyle ona göre...
yeni arkadaşlar da var galiba hoşgelmişler... Rabbim tez vakitte bebeklerine kavuştursun inşallah...
çiçeğim sen nasılsın balım benim prof dr um ne güzel demişsin bal akıyo ağzından yirim seni... inşallah tez vakit hepimizhamiş kalcaz...
nazlıcım sen nasılsın canım laparoskopi olcaksın galiba inşallah sonuçlar güzel cıkar tatlım....
kızlar hep dualarımdasınız hamişler hamiş kalmak isteyenler için Allah'ım bize hayırlı hamilelikşler nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli doğuralım bebelerimizi.... anasına babasına vatana millete hayırlı evlatlarımız olsun... :CüvCüv: :CüvCüv:böyle koca koca göbüşlerimizle girelim doğumhaneye de doğurunca da koişlerimizin kucaklarına koyuverelim bebelerimizi al aşkım bak bu senin yavrun sonunda becerdim bak doğurdum diyelim... onlar öpüp koklarken bakalım böyle ağlayalım ama mutluluktan inşallahhhhhh:Saruboceq: