• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

ooooooooooooooooooooy maşalaaaaaaaaaaah.
çok güzel olcak çoook
seni eylemede söyledim.umut oluosun bize.oda şimdi hamiş biliomusun.6 haftalık
aynı zmanlarda histeroskopi olduk.benden önce davrandı :D

hay maşallah...rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlerede nasip edeck canım buna inan..ne güzel haberler verdin buğün bizlere...

bu arada homosistein , protein c,protein s ,antitrombin 3 testleri hakında bilginiz var mı sizlere yapıldımı kızlar
bunlarda pıhtılaşma testleriymiş.

yasmin ne çok bunalttım seni ama :D hangi ilaçları nekarlık içiosun onu da sölermisin :D folik ve coraspine hamiş olmadan başlamıştın dimi.

nazlım onlarda pıhtılaşma testi ama 2 tanesi galiba folik asit eksikliğine bağlı damar sertleşmesii.tedavi yine aynı ama ona göre folik asit miktarı ve iğne dozajı ayarlanıo bildiğim kadarıyla.yapılmış olması çok iyi

Kızlar güvendiğim bir doktor vardı onu aradım o hastanede histereskopi yapılmıyormuş acaba üni. Hastanesinemi gitsem sizce ordamı yaptırsam

nazlım üni hastanesinde iyi bi hocanın özeline git.histeroskopi istediğini sölersin.oda hastanede yapar.sadece muayne parası vermiş olursun.

Son düzenleme:
yasmin ne çok bunalttım seni ama :D hangi ilaçları nekarlık içiosun onu da sölermisin :D folik ve coraspine hamiş olmadan başlamıştın dimi.

aşk olsun canım ne bunalması ben seve seve yanıtlıyorum yeterki hepimiz anne olalım...folbiol ve coraspirine başlamıştım canım korunmayı bıraktığım ay, ilk 3 ayda marincap elevit folbiol coraspirin ve progestan kullandık canım...10. haftada progestan 12. haftada folbiolu bıraktık ve kan ilacı başladı dr um...marincap elevit kan hapı ve coraspirin ve iğneyle devam yola...ay eczane gibi oldum yok yok :)))

a.s.
aşk olsun canım ne bunalması ben seve seve yanıtlıyorum yeterki hepimiz anne olalım...folbiol ve coraspirine başlamıştım canım korunmayı bıraktığım ay, ilk 3 ayda marincap elevit folbiol coraspirin ve progestan kullandık canım...10. haftada progestan 12. haftada folbiolu bıraktık ve kan ilacı başladı dr um...marincap elevit kan hapı ve coraspirin ve iğneyle devam yola...ay eczane gibi oldum yok yok :)))[/QUOT

çok saol canım beniiim.bisde öle küçük bi eczane ve kaçak bi kadın doğum klinik açmayı planlıorum kaydirigubbakcemile5

manicap ilk defa duydum onu neye göre verio.kansızlık mı var.
bende şimdi benexol,folbiol ve coraspin içiyorum.ama coraspini kendim 2 ye çıkardım nie bilmiorum :D sabah akşam içiyorum sence bi sakıncası olur mu kuzu

nazlım sen histeroskopiye karar ver sora kendinede eşine de folikasit başla.MTHFR mutasyonlarında folik asit çok önemliymiş
bak yaseminde ilk 3 ay hem elevit hemde folik içmiş.elevitte de folik var yaaa.

a.s.
aşk olsun canım ne bunalması ben seve seve yanıtlıyorum yeterki hepimiz anne olalım...folbiol ve coraspirine başlamıştım canım korunmayı bıraktığım ay, ilk 3 ayda marincap elevit folbiol coraspirin ve progestan kullandık canım...10. haftada progestan 12. haftada folbiolu bıraktık ve kan ilacı başladı dr um...marincap elevit kan hapı ve coraspirin ve iğneyle devam yola...ay eczane gibi oldum yok yok :)))[/QUOT

çok saol canım beniiim.bisde öle küçük bi eczane ve kaçak bi kadın doğum klinik açmayı planlıorum kaydirigubbakcemile5

manicap ilk defa duydum onu neye göre verio.kansızlık mı var.
bende şimdi benexol,folbiol ve coraspin içiyorum.ama coraspini kendim 2 ye çıkardım nie bilmiorum :D sabah akşam içiyorum sence bi sakıncası olur mu kuzu

kuzum günde 1 yeterli coraspirin...marincapı buradaki dr um tavsiye etti korunmayı bırakınca başlamıştım ona tavsiye ederim canım balık yağı sonuçta çok faydalı..benexol u kim önerdi canım...

b12 yi eylem önemişti.araştırdım bende 1 aydır folikle beraber içiyorum.
kocişede evicap ve folik içiriorum.
yasmin çok çok teşekkür ederim kuzu bi ara gene yakalarım inşallah :D
arkadaşım kahveye çağırdı kaçıorum şimdi öpüorum hepiniziiii

Back