dilay canım nerelerdesin çok özletosun kendini
histeroskopiye gelince,
bisim durumumuzda olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum.bende çok direndim yasemin çok sölemişti banada
malesef ben karar verene kadar doktorların hiç biri gerek görmedi.ama gerek varmış gördüğün gibi
hatta son bebişin ölüm sebebi bile olabilirmiş.sonuçta sağlıklı idi.
eğer yağışıklık olan bölgeye yerleşmişse gelişmez dedi hoca.
böle canım bişi çıksada çıkmasada bu bi tedavi şekli yapılmasında fayda var die düşünüyorum
histreskopiden sonra 1-2 ay dinelnip hamiş olabilirsin
bide zaten hamile olamayanlarda yaptırıo gebe kalma şansı artıo
riskine gelince,rahim delinmesini bende okumuştum ama nedense hiç umursamadım.ankarada sordum yinede iyi bi prof a kendini emanet ettin mi sorun yok canım
daha çnce nazlıyada sölemiştim geçirdiğimiz kürtajlar daha az riskli diil sonuçta
benimde eşiminde içi çok rahatladı gerçekten piskolojik olarakta gayet iyiyiz
şunuda yapmadık demicez herşeyi yaptık gerisi allaha emanet bitanem
öpüorum seni özletme kendini
çiçeğim eşimi ikna edemiyorum bu sefer herşey yolunda gidecek diyip duruyor birde daha önceden ben lütfü hocaya gittiğim için o zaman gerekli görseydi söylerdi diyor, zaten sürekli operasyona maruz kaldığı için rahime dokundutmayalım diyor... galiba histeroskopi olmadan deneyeceğim üfffff...3 kürtajdan sonra yapışma ihtimali çok yüksek ama anlatamıyorum...
canım kötüsünü düşünme
aklında bununla hamiş kalırsan olmaz sen iyi tarafından bakmaya çalış
bu eşlerimizin bazen inadı tutuyoo malesef yapcek bişi yok
ama eşine şunuda söle,bende yaseminde lütfü hocaya gittiğimizde zaten histeroskopi için gittik, bize o gerekli demedi.direk hidteroskopi istiyoruz dedik.hatta yasemine gerek yok bile demiş.yasemin ikne etmiş.ve biliosun ondada ufak bi septum çıkmıştı.
bende de yapışıklıkları açtıktan sonra 2mm lik bişeyle karşılaşmış onuda enfeksiyon şüphesiyle biyopsiye gönderdi.
şükürlerolsun enfeksiyon çıkmadı.biyopsi sonucunda ise plesanta fazlası çıkıo.
yani kürtajlardan parça kalmış canım.kontrollerime gittiğim halde ultrasonda görünmedi.
çok şaşırdım ama rahatladım.histeroskopi rahme niye zarar versin ki canım.gördüğün gibi sorunları ortadan bile kaldırdı.
ikna etmekten ziyade bilgin olsun die anlattım canım.benim başımdan geçenler.belki sende hiç bişi yoktur.allahtan hayırlısı canım.
bende sana bişi sorcam APİKOBAL B vitaminlerini içeren bi vitamin bildiğim kadarıyla
folik asit kulanıyorum ama folikle beraber B 12-B6 vitaminlerini kullanmak daha iyiymiş
sen o yüzden mi alıyosun.bende düşünüyorum ama BENEXOL de düşünüyorum karar veremedim.tavsiye edermisin
buarda tuğçe nazlı sizde folikle beraber kullanın kızlar daha etkiliymiş.
bu arada çiçeğim eşini tebrik ederim sana destek olduğu için aslında benimkide destek ama histeroskopide anlamsız bir inat içerisinde ne yapayım ya..
canım eşinide anlıyorum oda seni düşünüyo suçlamak doğru olmaz
kimbilir haklıdır inşallaaah herşey yolunda gidecek allahın izniyle
benimde B12 vitamin eksikliğim yok ama bi süre bende almayı düşünüyorum sonra bende testle kontrol ederim.sen ne kadar kullandın canım
yasemin neden haber vermedi kızlar.yaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemin nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım ancak geldim...çok kötü bulantılarım ve halsizliğim var sürekli yatıyorum..perşembe pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür:)) 7 haftalık olduk maşallah sübhanallah...hala raporluyum evde yatıyorm canım...öpüyorum hepinizi...
merhaba kızlar ben bu topikte yeniyim:)...bende kan pıhtılaşması nedeniyle 2 bebeğimi kaybettim..ilki 6 haftalıktı kalp atışını duyduktan sonraki kontrolümüzde pıtpıtların durduğunu öğrendikikinci gebeliğimde kese gelişmedi ama kalp atışı vardı o da 8. haftada durdu..şimdi yeniden hamile kalmayı bekliyorum bende 677C homozigotluyum şuan elevit+folbiol ve coraspin kullanıyorum gebelik oluştuğundada iğne tedavisi olucam...yani benimde sizin tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var herkese selamlarr:))
canım kötüsünü düşünme
aklında bununla hamiş kalırsan olmaz sen iyi tarafından bakmaya çalış
bu eşlerimizin bazen inadı tutuyoo malesef yapcek bişi yok
ama eşine şunuda söle,bende yaseminde lütfü hocaya gittiğimizde zaten histeroskopi için gittik, bize o gerekli demedi.direk hidteroskopi istiyoruz dedik.hatta yasemine gerek yok bile demiş.yasemin ikne etmiş.ve biliosun ondada ufak bi septum çıkmıştı.
bende de yapışıklıkları açtıktan sonra 2mm lik bişeyle karşılaşmış onuda enfeksiyon şüphesiyle biyopsiye gönderdi.
şükürlerolsun enfeksiyon çıkmadı.biyopsi sonucunda ise plesanta fazlası çıkıo.
yani kürtajlardan parça kalmış canım.kontrollerime gittiğim halde ultrasonda görünmedi.
çok şaşırdım ama rahatladım.histeroskopi rahme niye zarar versin ki canım.gördüğün gibi sorunları ortadan bile kaldırdı.
ikna etmekten ziyade bilgin olsun die anlattım canım.benim başımdan geçenler.belki sende hiç bişi yoktur.allahtan hayırlısı canım.
bende sana bişi sorcam APİKOBAL B vitaminlerini içeren bi vitamin bildiğim kadarıyla
folik asit kulanıyorum ama folikle beraber B 12-B6 vitaminlerini kullanmak daha iyiymiş
sen o yüzden mi alıyosun.bende düşünüyorum ama BENEXOL de düşünüyorum karar veremedim.tavsiye edermisin
buarda tuğçe nazlı sizde folikle beraber kullanın kızlar daha etkiliymiş.
canım ben duydum öyle bişey... ama günah olup olmadığıyla ilgili şüphelerim var doğrusu.... aslında dua oda ama Nihat Hatipoğlunun sitesinde bunun büyük günah olduğunu okumuştum... bende kararsızım bu yüzden.....kızlar size birşey soracağım ama ilk defa duydum bunu kadınlar kulübünde başka bir sayfada okudum bu sürekli düşük yapan kadınlarda ümmü sübyan diye birşey varmış nedir bu bilgisi olan var mı merak ettim özellikle de düşüğüne sebep bulunamayan kişilerde oluyormuş.
canım ancak geldim...çok kötü bulantılarım ve halsizliğim var sürekli yatıyorum..perşembe pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür:)) 7 haftalık olduk maşallah sübhanallah...hala raporluyum evde yatıyorm canım...öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?