• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

değerlerimiz.............

NAZLI_87 .......................... c 677 t ve a 1298 c heterozigot mutasyon.............. iğne dozacı belli değil gebe kalınca başlanıcak

cicek8187 .........................c 677 t heterozigot mutasyon .................. 0.3 lük iğne clexan + coraspin
asnil ...............................c 677 t ve a1298 c mutasyon .................... 0.4 lük iğne clexan +100mg coraspin gebelik öncesi folbiol+coraspin
yeliz_34........................... c 677 t heterozigot mutasyon......................0.4 lük iğne clexan +coraspin 150mg+folıc plus+progestan gebelik öncesi coraspin+folıc plus
tualina............................. ......................0.4 lük iğne clexan+ coraspin gebelik öncesi folbiol+coraspin
dilay8 ......................... gebelik öncesi folbiol+ apikobal+ zinco c+coraspirin hamile kalınca da 0.4 iğne (dozajı değişebilirmiş)

düşükler......................

NAZLI_87............................ 3 düşük 2 si boş gebelik biri kendiliğinden düşük .... yeni gebelik yok

cicek8187........................... 4 düşük 8 ve 9 haftalarda kalp atışı durdu ..... yeni gebelik yok
asnil................................... 3 düşük ilk ve ikincide kese boş sonununcuda kalp atışı duyulmadı yeni gebelik var
yeliz_34.............................. 2 düşük ilkki kap atşı yok 8 haftada kürtaj oldu 2cide kese gelişmedi kendiliğinde düştü kanamalı yeni gebelik var
dilay8................................ 3 düşük yeni gebelik yok
hamişlerimiz....................

asnil....................... 4,5 aylık oldu bebişimiz erkek (maşaallah diyelim :) )

yeliz_34................. 9+3 haftalık bebişimiz şuan için herşey yolunda (maşaallah diyelim :) )

tualina ....................yeni hamişimiz pıt pıtları bekliyoruz inş

dilay canım nerelerdesin çok özletosun kendini
histeroskopiye gelince,
bisim durumumuzda olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum.bende çok direndim yasemin çok sölemişti banada
malesef ben karar verene kadar doktorların hiç biri gerek görmedi.ama gerek varmış gördüğün gibi
hatta son bebişin ölüm sebebi bile olabilirmiş.sonuçta sağlıklı idi.
eğer yağışıklık olan bölgeye yerleşmişse gelişmez dedi hoca.
böle canım bişi çıksada çıkmasada bu bi tedavi şekli yapılmasında fayda var die düşünüyorum
histreskopiden sonra 1-2 ay dinelnip hamiş olabilirsin
bide zaten hamile olamayanlarda yaptırıo gebe kalma şansı artıo
riskine gelince,rahim delinmesini bende okumuştum ama nedense hiç umursamadım.ankarada sordum yinede iyi bi prof a kendini emanet ettin mi sorun yok canım
daha çnce nazlıyada sölemiştim geçirdiğimiz kürtajlar daha az riskli diil sonuçta
benimde eşiminde içi çok rahatladı gerçekten piskolojik olarakta gayet iyiyiz
şunuda yapmadık demicez herşeyi yaptık gerisi allaha emanet bitanem
öpüorum seni özletme kendini

çiçeğim eşimi ikna edemiyorum bu sefer herşey yolunda gidecek diyip duruyor birde daha önceden ben lütfü hocaya gittiğim için o zaman gerekli görseydi söylerdi diyor, zaten sürekli operasyona maruz kaldığı için rahime dokundutmayalım diyor... galiba histeroskopi olmadan deneyeceğim üfffff...3 kürtajdan sonra yapışma ihtimali çok yüksek ama anlatamıyorum...

nazlıcım düşüklerimi eksik yazmışım yeniden yazıyorum teşekkürler :

3 düşük ilki 8.haftada kanamayla düştü, ikincisi 18. haftada su kesesi boşaldı bebeğin suyu kalmadığı için kalp atımı durdu, üçüncüsü 7. haftada kalp atımı durdu.

çiçeğim eşimi ikna edemiyorum bu sefer herşey yolunda gidecek diyip duruyor birde daha önceden ben lütfü hocaya gittiğim için o zaman gerekli görseydi söylerdi diyor, zaten sürekli operasyona maruz kaldığı için rahime dokundutmayalım diyor... galiba histeroskopi olmadan deneyeceğim üfffff...3 kürtajdan sonra yapışma ihtimali çok yüksek ama anlatamıyorum...

canım kötüsünü düşünme
aklında bununla hamiş kalırsan olmaz sen iyi tarafından bakmaya çalış
bu eşlerimizin bazen inadı tutuyoo malesef yapcek bişi yok
ama eşine şunuda söle,bende yaseminde lütfü hocaya gittiğimizde zaten histeroskopi için gittik, bize o gerekli demedi.direk hidteroskopi istiyoruz dedik.hatta yasemine gerek yok bile demiş.yasemin ikne etmiş.ve biliosun ondada ufak bi septum çıkmıştı.

bende de yapışıklıkları açtıktan sonra 2mm lik bişeyle karşılaşmış onuda enfeksiyon şüphesiyle biyopsiye gönderdi.
şükürlerolsun enfeksiyon çıkmadı.biyopsi sonucunda ise plesanta fazlası çıkıo.
yani kürtajlardan parça kalmış canım.kontrollerime gittiğim halde ultrasonda görünmedi.
çok şaşırdım ama rahatladım.histeroskopi rahme niye zarar versin ki canım.gördüğün gibi sorunları ortadan bile kaldırdı.

ikna etmekten ziyade bilgin olsun die anlattım canım.benim başımdan geçenler.belki sende hiç bişi yoktur.allahtan hayırlısı canım.

bende sana bişi sorcam APİKOBAL B vitaminlerini içeren bi vitamin bildiğim kadarıyla
folik asit kulanıyorum ama folikle beraber B 12-B6 vitaminlerini kullanmak daha iyiymiş
sen o yüzden mi alıyosun.bende düşünüyorum ama BENEXOL de düşünüyorum karar veremedim.tavsiye edermisin

buarda tuğçe nazlı sizde folikle beraber kullanın kızlar daha etkiliymiş.

canım kötüsünü düşünme
ama eşine şunuda söle,bende yaseminde lütfü hocaya gittiğimizde zaten histeroskopi için gittik, bize o gerekli demedi.direk hidteroskopi istiyoruz dedik.hatta yasemine gerek yok bile demiş.yasemin ikne etmiş.ve biliosun ondada ufak bi septum çıkmıştı.

bende de yapışıklıkları açtıktan sonra 2mm lik bişeyle karşılaşmış onuda enfeksiyon şüphesiyle biyopsiye gönderdi.
yani kürtajlardan parça kalmış canım.kontrollerime gittiğim halde ultrasonda görünmedi.
çok şaşırdım ama rahatladım.histeroskopi rahme niye zarar versin ki canım.gördüğün gibi sorunları ortadan bile kaldırdı.

ikna etmekten ziyade bilgin olsun die anlattım canım.benim başımdan geçenler.belki sende hiç bişi yoktur.allahtan hayırlısı canım.

bende sana bişi sorcam APİKOBAL B vitaminlerini içeren bi vitamin bildiğim kadarıyla
folik asit kulanıyorum ama folikle beraber B 12-B6 vitaminlerini kullanmak daha iyiymiş
sen o yüzden mi alıyosun.bende düşünüyorum ama BENEXOL de düşünüyorum karar veremedim.tavsiye edermisin

çiçeğim herşeyin hayırlısı.. bana gittiğim bir doktor sürekli düşük yapan kadınlarda araştırmalarda B-12 vitamininin eksikliğine bağlı olarak da düşük yaptıklarını söyledi o yüzden b-12 vitamini (apikobal)yazdı kullanıyordum..ama dün tahlil yaptırdım b12 ve folik asidim çook yükselmiş o yüzden bir süre içmeyeceğim normal sınıra gelene kadar . bunlar bebeğin beyin ve kas iskelet yapısını güçlendiren ilaçlarmış ben bıraktım ama eşime folik asit içiriyorum onunkide yükselsin diye .

Son düzenleme:
bu arada çiçeğim eşini tebrik ederim sana destek olduğu için aslında benimkide destek ama histeroskopide anlamsız bir inat içerisinde ne yapayım ya..

bu arada çiçeğim eşini tebrik ederim sana destek olduğu için aslında benimkide destek ama histeroskopide anlamsız bir inat içerisinde ne yapayım ya..

canım eşinide anlıyorum oda seni düşünüyo suçlamak doğru olmaz
kimbilir haklıdır inşallaaah herşey yolunda gidecek allahın izniyle

benimde B12 vitamin eksikliğim yok ama bi süre bende almayı düşünüyorum sonra bende testle kontrol ederim.sen ne kadar kullandın canım

Son düzenleme:
canım eşinide anlıyorum oda seni düşünüyo suçlamak doğru olmaz
kimbilir haklıdır inşallaaah herşey yolunda gidecek allahın izniyle

benimde B12 vitamin eksikliğim yok ama bi süre bende almayı düşünüyorum sonra bende testle kontrol ederim.sen ne kadar kullandın canım

ben folik asidi yaklaşık 5-6 aydır B12 vitaminini 3 aydır coraspirini ise 2 ay kullandım şimdi hepsini bıraktım.son gittiğim doktor içme yeterli dedi.

kızlar size birşey soracağım ama ilk defa duydum bunu kadınlar kulübünde başka bir sayfada okudum bu sürekli düşük yapan kadınlarda ümmü sübyan diye birşey varmış nedir bu bilgisi olan var mı merak ettim özellikle de düşüğüne sebep bulunamayan kişilerde oluyormuş.

yasemin neden haber vermedi kızlar.yaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemin nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım ancak geldim...çok kötü bulantılarım ve halsizliğim var sürekli yatıyorum..perşembe pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür:)) 7 haftalık olduk maşallah sübhanallah...hala raporluyum evde yatıyorm canım...öpüyorum hepinizi...

kızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim mart ayında kalp atışlarını hiç duymadan 6 haftalık bebeğimi düşük yaptım 1 hafta öncede beta hcg değerlerim yavaş yükseliyordu kimyasal gebelikmiş onuda kanamyla kaybettim şimdi doktorum ismini bilmediğim birsürü test verdi onları yaptıracağım değerlerimin normale dönmesini bekliyorum allahım inşallah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

bende 2 tane hamilelik geçirdim ilki 3 aylıkken karnımda öldü diğeride 4 haftalıkken düştü.Yüzyıl has. çağtay beye gidiyorum bazı testler yaptı kanda pıhtılaşma çıktı.2 tane hap verdi.inşaallah iyi olurum anne olmayı çok istiyorum

canım ancak geldim...çok kötü bulantılarım ve halsizliğim var sürekli yatıyorum..perşembe pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür:)) 7 haftalık olduk maşallah sübhanallah...hala raporluyum evde yatıyorm canım...öpüyorum hepinizi...

canım inan çok sevindimmm bende senden haber bekliyordum yüce rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah. evt mide bulantısı, yanması iştahsızlık çok zorluyor ama napalım hayırlısı olsun bebişlerimizi sağlıklıca alalımda kucaklarımıza bunlar geçici günler öptüm seni kendine iyi bak...

merhaba kızlar ben bu topikte yeniyim:)...bende kan pıhtılaşması nedeniyle 2 bebeğimi kaybettim..ilki 6 haftalıktı kalp atışını duyduktan sonraki kontrolümüzde pıtpıtların durduğunu öğrendik :( ikinci gebeliğimde kese gelişmedi ama kalp atışı vardı o da 8. haftada durdu..şimdi yeniden hamile kalmayı bekliyorum bende 677C homozigotluyum şuan elevit+folbiol ve coraspin kullanıyorum gebelik oluştuğundada iğne tedavisi olucam...yani benimde sizin tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var herkese selamlarr:))

merhaba kızlar ben bu topikte yeniyim:)...bende kan pıhtılaşması nedeniyle 2 bebeğimi kaybettim..ilki 6 haftalıktı kalp atışını duyduktan sonraki kontrolümüzde pıtpıtların durduğunu öğrendik :( ikinci gebeliğimde kese gelişmedi ama kalp atışı vardı o da 8. haftada durdu..şimdi yeniden hamile kalmayı bekliyorum bende 677C homozigotluyum şuan elevit+folbiol ve coraspin kullanıyorum gebelik oluştuğundada iğne tedavisi olucam...yani benimde sizin tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var herkese selamlarr:))

geçmiş olsun canım zor bir süreç Allah hepimize sabırlar versin sorunun ne olduğu anlaşıldıysa korkma Rabbim nasip edecekse bize evlat sahibi olmayı herşey boş inşallah bidahiki gebeliğini sorunsuz yaşar sağlıklıca alırsın bebişini kucağına. Rabbim bu duyguyu hepmize nasip eder inşallah...

canım kötüsünü düşünme

ayyy canım ben foliki bile doğru düzgün içmiyorum ramazan başladığından beri aksadı bir gün içiyom bir gün içmiyom... ama gidip bi b12 ve folikasit değerlerime baktırmayı düşünüyorum....

kızlar size birşey soracağım ama ilk defa duydum bunu kadınlar kulübünde başka bir sayfada okudum bu sürekli düşük yapan kadınlarda ümmü sübyan diye birşey varmış nedir bu bilgisi olan var mı merak ettim özellikle de düşüğüne sebep bulunamayan kişilerde oluyormuş.
canım ben duydum öyle bişey... ama günah olup olmadığıyla ilgili şüphelerim var doğrusu.... aslında dua oda ama Nihat Hatipoğlunun sitesinde bunun büyük günah olduğunu okumuştum... bende kararsızım bu yüzden.....

canıııııııııııııııııııııııııııııııııııım gözümüzaydın :emir_bebek:
bulantılar iyidir bitanem tadını çıkar :D:D:D allaha şükür herşey yolunda
arada haber ver meyi unutma merak ederiz.öpüorum çok çok

tuğçe canım ihma l etme.
bak ben baş ucuma koyuyorum yatarken mutlaka içiyorum eşimede içiriyorum sende öle yap unutmazsın.gözününönünde olur
sen ne zman dönüosun yazlıktan
ben döndüm hala yerleşemedim :D

toprakceylin,limonluçay,senenisa sizlerde hoşgeldiniz kızlar
kendiniz anlatın biraz yaşınızı kaç yıllık evli olduğunuzu tanışalım
tecrübelerimizi paylaşalım

Back