Tekrarlayan başarısızlıklarda yapılan bazı testler

Gerçetle
Ben bir faydası yok demiyorum.
Kanıtlanmış bir faydası yok diyorum.
42 kadın böyle bir arastirma için çok çok devede kulak bir sayı.
Bu verilerin kanitlamabilmesi için araştırmalar binlerce olmalı.
Ki şu an binlerce her gün uygulanıyor dur, ama bunların toplanıp değerlendirilmesi çok ayrı bir konu
Gerçekten şuan kendinizlede çelişiyorsunuz dr dan bu yönde adım gelmedi diye böyle düşünüyorsunuz herhalde. Ozaman tüp bebek içinde aynısını düşünün burda yorum yapan 7 kişinin başarısız 1 kişinin başarılı sonucu varsa demeki bu yöntemde güvensiz olmalı sizin değerlendirmenize göre.Bunla ilgili askında bir çok dr da önerdiği başarı yakaladığı hastaları var.Kendinizde biraz araştırsanız şuan gerçekten başarı elde edildiğini görürsünüz.Ben size duygusal yorum yapmıyorum ilk kanıtlanmadı dediğiniz için kaynakça vererek kanıtlandığını belirtmek istedim . Bilimsel olarak çalışmalar var . O yüzden yazmıştım sizi buna katlama gibi bir çabam yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet sorun tutunmada. Embriyo glue sordum doktoruma biz her transferde yapıyoruz dedi ama bana demediler şimdiye kadar hiç. Ve ikidir tutmadı. belki transfer parasına ek olarak glue parası da alıyorlardır bilmiyorum ki
Onun ücreti genelde ayrıca talep edilir bence bir sorun. Umarım bir dahakine pozitif haberinizi alırız🙏🏻Allah bu uğurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün zor bir süreç.

Ben tüp bebek tedavisi gördüm gebeyim ama olası kötü bir durumda kalbi duyulmaz vs . Olursa dedi dr. Embriyoyu genetik analiz yaparız kromozomlardan kaynaklı yada genetik bir hasar varsa gen elemesi yapılır 2. Transferde diye konulmuştuk. Sizin doğal yol olunca önce sizden genetik alıyorlar kanınız pıhtılaşma sorunu var ise orda çıkıyor yada ailede düşük genetik yatkınlık var ise çıkıyor. Biz onu önceden yaptırdık 2 aya yakın bir bekleme süresi var. İnşallah bir şey yoktur🙏🏻İnşallah tekrardan sağlıklı bir gebeliğiniz olur 🙏🏻
İnşallah çok teşekkürler🙏🏻 ama genetiğe giden bebekte anomali çıksa bile bu anne babada sorun olduğunu göstermezmiş ikincide tekrarlamayabilir diyorlar. Benim bir yakınım da tüp bebekle ilk denemede transfer oldu onun da gelişim durmuş. Doktor onlara da normal gebelikteki gibi normal karşılıyorz ilk gebelikte demiş. Benim annem hiç düşük yapmadı babannem ve halam yapmış. :KK43: inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz 🙏🏻

Gerçetle

Gerçekten şuan kendinizlede çelişiyorsunuz dr dan bu yönde adım gelmedi diye böyle düşünüyorsunuz herhalde. Ozaman tüp bebek içinde aynısını düşünün burda yorum yapan 7 kişinin başarısız 1 kişinin başarılı sonucu varsa demeki bu yöntemde güvensiz olmalı sizin değerlendirmenize göre.Bunla ilgili askında bir çok dr da önerdiği başarı yakaladığı hastaları var.Kendinizde biraz araştırsanız şuan gerçekten başarı elde edildiğini görürsünüz.Ben size duygusal yorum yapmıyorum ilk kanıtlanmadı dediğiniz için kaynakça vererek kanıtlandığını belirtmek istedim . Bilimsel olarak çalışmalar var . O yüzden yazmıştım sizi buna katlama gibi bir çabam yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İyi misiniz ?
İlk yorumumda söyledim
3 tüp bebek transferim oldu, 3 ünde de embriyo glue uygulandı bana.
Bunun yüzde 20 başarı oranı yok kanıtlanmis diyorum.
Öyle birşey olsa tüp bebek tedavisinde nasıl estrofem kullanmak olmazsa olmazı olduysa, bu da olmazsa olmaz olarak eklenirdi.
Bilimsel çalışmalar 40-50 kişi uzerinde olmaz.

İnşallah çok teşekkürler🙏🏻 ama genetiğe giden bebekte anomali çıksa bile bu anne babada sorun olduğunu göstermezmiş ikincide tekrarlamayabilir diyorlar. Benim bir yakınım da tüp bebekle ilk denemede transfer oldu onun da gelişim durmuş. Doktor onlara da normal gebelikteki gibi normal karşılıyorz ilk gebelikte demiş. Benim annem hiç düşük yapmadı babannem ve halam yapmış. :KK43: inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz 🙏🏻
Yok dr embriyonun geninde problem çıkarsa transferden önce embriyoya gen yaramadı yapılıyor ve seçerek transfer ediyoruz dedi . Hatta eşimde sperm sorunu olduğu için bizden genetik istedi sizin bu sorununuz genetikse embriyoya aktarılmasın tarama yaparız dedi çok şükür eşimin sağlık sorunu genetik çıkmadı

İyi misiniz ?
İlk yorumumda söyledim
3 tüp bebek transferim oldu, 3 ünde de embriyo glue uygulandı bana.
Bunun yüzde 20 başarı oranı yok kanıtlanmis diyorum.
Öyle birşey olsa tüp bebek tedavisinde nasıl estrofem kullanmak olmazsa olmazı olduysa, bu da olmazsa olmaz olarak eklenirdi.
Bilimsel çalışmalar 40-50 kişi uzerinde olmaz.
Tamam haklısınız .

X