• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katil Hücre Testi hakkında bilgisi olan lüften bakabilir mi?

8 haftalık kalbi durmuştu Kürtaj olduğumda genetik testin gereksiz olduğunu söyledi patolojiye gönderildi onda da birşey çıkmadı bozulmuş gebelik falan yazıyordu, şimdi de genetikli tüp bebek yaptıralim diyor doktorum , ne yapacağımı kime güveneceğimi bilmiyorum 😞

Bende kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı, rahimde doğuştan yarım rahim, bağışıklık baskılayıcı ilaç da kullandığım halde kalbi durdu nasip değilmiş diyorum 🥺😔 benim gibi yarim rahimli olup ilk tüp bebgi sağlıkla kucağına alanlar da var.. Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲
Genetige gerrk yok olurmu sacmalamis drun asıl pataloji bebegin saglikli olduguna dair birsey cikmiyormus artık gecti gercide sizde kan pihtilasmasi var ise pıhtılaşma zaten kalp durmasi yapiyor. Hangi genleriniz heterozigot veya homozigottu?
Yarim rahim konusunu bilmiyorum bunu ii bir drla gorusup eger sorun degilse bu, birdahaki gebelikte hemen igne hap kullanirsaniz bu sekilde cocugu olan cok var. Rabbim nasip etsjn insaallah tez zamanda

Genetige gerrk yok olurmu sacmalamis drun asıl pataloji bebegin saglikli olduguna dair birsey cikmiyormus artık gecti gercide sizde kan pihtilasmasi var ise pıhtılaşma zaten kalp durmasi yapiyor. Hangi genleriniz heterozigot veya homozigottu?
Yarim rahim konusunu bilmiyorum bunu ii bir drla gorusup eger sorun degilse bu, birdahaki gebelikte hemen igne hap kullanirsaniz bu sekilde cocugu olan cok var. Rabbim nasip etsjn insaallah tez zamanda
Merhaba canım düşüklerin kaçıncı jhaftada oldu benimde iki kimyasalım var doktor embriyodan ya da bağışıklıktan olabilir dedi ama sağlıklı embriyolar bile kimyasal ve ya düşük olabiliyor bu kez transferimde bnde serum tedavisi ve kortizon alacağım sen şu an gebe misin

Merhaba arkadaslar
Benimde dusuklerim var suan serum tedavisi ve ilac tedavileri kullaniorm
Drum artik bu serumdan sonrada dusuk yaparsam bebegi gebetik teste gonderilip inceletckmis eger embrio sorunluysa sdce genetikli tup bebek yaptirablrsin dedi.
Bakalim insaallah hakkimzda hayrlisi
Bu serumun işe yaradığı biri varsa yazar insaallah da umutbolur.
Benim embriyom kaliteliydi ve genetikten sağlıklı gelmişti. Transfer öncesi ve 7. gün beyaz serum yani intralipid uygulandı. Ama sonuç negatif. Yani serum ve genetikten sağlıklı gelen embriyo da başarısız olabiliyor. :(

Merhaba canım düşüklerin kaçıncı jhaftada oldu benimde iki kimyasalım var doktor embriyodan ya da bağışıklıktan olabilir dedi ama sağlıklı embriyolar bile kimyasal ve ya düşük olabiliyor bu kez transferimde bnde serum tedavisi ve kortizon alacağım sen şu an gebe misin
Merhaba Cnm kimyasallarda en buyuk neden bence kan pihtilasmasi veya rahim problemleri veya embriolr sagliksiz olablr tabiki bagisiklikta bir problem sebebiymiş.
Oncelikle bence kan pıhtılaşma ve rahim filmi cektiriniz bu ihtimalleri aradan çıkarın
Ben suan hamileyim serum tedavisi ve kortizol tedavisi goruyorm insallah saglikla nasip olur
6., 6. , 20. Haftalarda dusugum var ve dis gebeligim var.

Benim embriyom kaliteliydi ve genetikten sağlıklı gelmişti. Transfer öncesi ve 7. gün beyaz serum yani intralipid uygulandı. Ama sonuç negatif. Yani serum ve genetikten sağlıklı gelen embriyo da başarısız olabiliyor. :KK43:
İlla da sorun bagisiklik demek degil cnm bu uygulama bu tarz sorunu olana ii geliyor
Ve nasip denen birsy vardir sorun belkide bu ama busefer nasip degildi ikincide olacak belki
Ama tutunma icin faydasini gorenler olmuş.
Rahim filminizi cektirdinizmi, vitmnlerinize baktırın bunlarda önemli

Cnm kimyasallarda en buyuk neden bence kan pihtilasmasi veya rahim problemleri veya embriolr sagliksiz olablr tabiki bagisiklikta bir problem sebebiymiş.
Oncelikle bence kan pıhtılaşma ve rahim filmi cektiriniz bu ihtimalleri aradan çıkarın
Ben suan hamileyim serum tedavisi ve kortizol tedavisi goruyorm insallah saglikla nasip olur
geçmiş olsun canım inan bnde ne olduğunu bilmiyorum rahim filmi çektirdim sorun yoktu benim kimyasallarım bir değişik değer yüksek başlıyor ama aniden yoğun bir kasılma sonrası kaybediyorum bakalım bu kez ne olucak bana dua et lütfen

geçmiş olsun canım inan bnde ne olduğunu bilmiyorum rahim filmi çektirdim sorun yoktu benim kimyasallarım bir değişik değer yüksek başlıyor ama aniden yoğun bir kasılma sonrası kaybediyorum bakalım bu kez ne olucak bana dua et lütfen
Yogun kasilma ise ozaman bağışıklık dusuklugu olma olasiligi var cnm
Birde hemen progestan verilse ii olur
Rahimde problem yoksa bu ii bişey bu tedavi bazilarinda cok işe yaramiş insaallah bizede sifa olsun.

Zaten kan sulandırıcı iğne ve hap kullandığım halde kalp durması oldu, sebebi bilinmiyor

Mhtfr 2 gende heterezigot çıktı pıhtılaşmaya yatkınlık var denildi, kan sulandırıcı iğne ve hap kullandığım halde kalbi durdu nasip demekten başka birşey elimden gelmiyor 😞
Birçok farklı doktora gittim yarım rahim için yapılacak hiç bir şey yok, Allah nasip ederse olur inşallah 🥺🤲🤲🤲

Merhaba Cnm kimyasallarda en buyuk neden bence kan pihtilasmasi veya rahim problemleri veya embriolr sagliksiz olablr tabiki bagisiklikta bir problem sebebiymiş.
Size de geçmiş olsun başınız sağolsun 😔 Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Sizin sebepleri belli mi? Kan pıhtılaşması var mi ?

Size de geçmiş olsun başınız sağolsun 😔 Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Sizin sebepleri belli mi? Kan pıhtılaşması var mi ?
Allah razi olsun
İnsallah tez vakitte saglikla evlat sahibi oluruz
Yarım rahim icin birde benim doktorumla gorus istersen instadan bulabilirsin Volkan Turan. İnstadan soru sorablirsin eger bir caresi var derse bir gidersiniz.
Kan pihtilasmam var bnmde uç genim heterozigot (pai ve mtfrler) drum baska testlerde yapti dusuklerin kesinlikle pihtilasmayla alakasi yok dedi yuzdeyuz dedi bizde guvendik insaallah oyledir. İgne hap vermedi
Ya serum dedi yada dusuk olursa genetikte problem cikarsa genetikli tup bebek senin caren dedi.
Yani benimde sebepleri belli değil

Allah razi olsun
İnsallah tez vakitte saglikla evlat sahibi oluruz
Yarım rahim icin birde benim doktorumla gorus istersen instadan bulabilirsin Volkan Turan. İnstadan soru sorablirsin eger bir caresi var derse bir gidersiniz.
Kan pihtilasmam var bnmde uç genim heterozigot (pai ve mtfrler) drum baska testlerde yapti dusuklerin kesinlikle pihtilasmayla alakasi yok dedi yuzdeyuz dedi bizde guvendik insaallah oyledir. İgne hap vermedi
Ya serum dedi yada dusuk olursa genetikte problem cikarsa genetikli tup bebek senin caren dedi.
Yani benimde sebepleri belli değil
Evet görüştüm o doktorla canm
Malesef rahime yapacak birşey yok genişletme falan olmuyor herşey nasip aslında 🤲
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere 🤲

Evet görüştüm o doktorla canm
Malesef rahime yapacak birşey yok genişletme falan olmuyor herşey nasip aslında 🤲
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere 🤲
Tupbebek dru bulent tiras cok ovuluyor onunla gorustunmu cnm
Rabbim insallah mucizelerinden versin Allahim ol derse ne olmazki

İlla da sorun bagisiklik demek degil cnm bu uygulama bu tarz sorunu olana ii geliyor
Ve nasip denen birsy vardir sorun belkide bu ama busefer nasip degildi ikincide olacak belki
Ama tutunma icin faydasini gorenler olmuş.
Rahim filminizi cektirdinizmi, vitmnlerinize baktırın bunlarda önemli
Kesinlikle siz nasip deyin ben şans diyeyim biraz böyle bir şey. Rahim filmi, tanısal histeroskopi, hormon değerleri, pıhtılaşma, tsh, vitaminler...vs hepsi gayet normal.Ki zaten transfer doğal siklus ile yapıldı. Olacağı yokmuş demek. 3 kere denedik bakalım en baştan son kez başlayacağız büyük ihtimalle. Umarım 2025 size en güzel hediyesini verir. Sadece kendim için değil isteyen herkese için bu temennide bulunuyorum. 🌸

Kesinlikle siz nasip deyin ben şans diyeyim biraz böyle bir şey. Rahim filmi, tanısal histeroskopi, hormon değerleri, pıhtılaşma, tsh, vitaminler...vs hepsi gayet normal.Ki zaten transfer doğal siklus ile yapıldı. Olacağı yokmuş demek. 3 kere denedik bakalım en baştan son kez başlayacağız büyük ihtimalle. Umarım 2025 size en güzel hediyesini verir. Sadece kendim için değil isteyen herkese için bu temennide bulunuyorum. 🌸
Amin hepimize güzel bir surprizi olsun 2025 in. Hepimizin hayalleri gercek olur insaallah. Bazen nasip veya sizin deyiminizle sans diyelim ama 3 drnemeyide ayni yerde yaptirdiysaniz bence embriolri baska yere tasiyin ve orda deneyin Acibadem bulent tirasi cok oneriolr en azindan transferden once bir gorusmeye gidin degerlendirsin derim. Birçok drun bulamadigini bazen bir dr goruyor.
Embriolra genetik testi yaptirmanizda şansı arttırır Allahin izniyle Rabbim insaallah nasip etsin tez vakitte aminnn.

Eğer bağışıklık dışında olumsuz hiçbir faktörünüz yoksa ki benim durumum öyleydi son denemem diyerek tabiri caizse tüm tuşlra basarak son bir transfer istemiştim doktorumdan aylarca araştırarak yabancı makalelere kadar okuyarak bu konuyu.Makrofaj aşısı+en az biri 5.gün emriyosu olacak şekilde imkan varsa ardışık transfer+kortizonlu ilaç+intralipid serum şeklinde hepsini içeren bir transfer istemiştim doktorumda onayladı bu şekilde olan transferimden de olumlu sonuç aldım.herşey nasip ama bu şekilde de bir transfer denemenizi tavsiye ederim

Back
X