Genetige gerrk yok olurmu sacmalamis drun asıl pataloji bebegin saglikli olduguna dair birsey cikmiyormus artık gecti gercide sizde kan pihtilasmasi var ise pıhtılaşma zaten kalp durmasi yapiyor. Hangi genleriniz heterozigot veya homozigottu?8 haftalık kalbi durmuştu Kürtaj olduğumda genetik testin gereksiz olduğunu söyledi patolojiye gönderildi onda da birşey çıkmadı bozulmuş gebelik falan yazıyordu, şimdi de genetikli tüp bebek yaptıralim diyor doktorum , ne yapacağımı kime güveneceğimi bilmiyorum
Bende kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı, rahimde doğuştan yarım rahim, bağışıklık baskılayıcı ilaç da kullandığım halde kalbi durdu nasip değilmiş diyorum benim gibi yarim rahimli olup ilk tüp bebgi sağlıkla kucağına alanlar da var.. Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin inşallah
Yarim rahim konusunu bilmiyorum bunu ii bir drla gorusup eger sorun degilse bu, birdahaki gebelikte hemen igne hap kullanirsaniz bu sekilde cocugu olan cok var. Rabbim nasip etsjn insaallah tez zamanda