Yanı nk hüceyrw panelı testı verdıkde onun içinde diymiPaneldeki en önemli testlerden birisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı nk hüceyrw panelı testı verdıkde onun içinde diymiPaneldeki en önemli testlerden birisi
Merhaba nerede yaptırdınız acaba testi?Benim NK testim negatif ama ANA testim pozitif. Yani NK hücre paneli de tek başına yeterli değil. Anti Nğkleer Antikora da baktırın muhakkak. Embriyoyu düşman olarak algılayıp vücuttan atıyor.
Merhaba, benimde ANA testim pozitif çıktı, ama diğer testi NK yaptırmadım nerede yaptırdınız araştırma hastanesinde yapılıyor mu??Benim NK testim negatif ama ANA testim pozitif. Yani NK hücre paneli de tek başına yeterli değil. Anti Nğkleer Antikora da baktırın muhakkak. Embriyoyu düşman olarak algılayıp vücuttan atıyor.
Mikrogen İstanbul ve Ankarada yerleri var başka şehirdeyseniz kargolama yapabiliyorsunuzNerede yapılır
Normalde evet, verdiğiniz merkeze sorun çoğu yer 56-58 e bakmıyor dediğim gibi paneldeki dn önemli test bunlar zatenYanı nk hüceyrw panelı testı verdıkde onun içinde diymi
Merhaba, benimde ANA testim pozitif çıktı, ama diğer testi NK yaptırmadım nerede yaptırdınız araştırma hastanesinde yapılıyor mu??
Şehir hastanesinde yaptırdım kızlarMerhaba nerede yaptırdınız acaba testi?
ANA ve NK testi istiyorum mı diyeceğim ve doktor istek yapmamış sanırım kendiniz mi istedinizŞehir hastanesinde yaptırdım kızlar
Merhaba ne kadar sürede çıktı acaba test sonuçlarınız şehir hastahanesinde 3 6 ay arası diyorlarŞehir hastanesinde yaptırdım kızlar
Merhaba tebrikler öncelikle, sağlıkla kavuşun Ne kadar sürede çıkıyor katil hücre test sonucu ve doktorunuz kimdi . Şu bahsettiğiniz tedavi yönteminden anlayan çok az doktor var . Genelde duyduğum ne gerek var oluyor ama arka planda kaybedip kimyasal yaşayan bizEğer bağışıklık dışında olumsuz hiçbir faktörünüz yoksa ki benim durumum öyleydi son denemem diyerek tabiri caizse tüm tuşlra basarak son bir transfer istemiştim doktorumdan aylarca araştırarak yabancı makalelere kadar okuyarak bu konuyu.Makrofaj aşısı+en az biri 5.gün emriyosu olacak şekilde imkan varsa ardışık transfer+kortizonlu ilaç+intralipid serum şeklinde hepsini içeren bir transfer istemiştim doktorumda onayladı bu şekilde olan transferimden de olumlu sonuç aldım.herşey nasip ama bu şekilde de bir transfer denemenizi tavsiye ederim
Merhaba ne kadar sürede çıktı acaba test sonuçlarınız şehir hastahanesinde 3 6 ay arası diyorlar
Kızlar ben hematoloji ve genetik tıp bölümüne gittim. Hematoloji doktoru aynı testleri istedi, bu bahsettiğim testler iki haftada çıktı. Fakat genetikden de istemişti doktor, onlar henüz çıkmadı ama bunlar aynı testler zaten.ANA ve NK testi istiyorum mı diyeceğim ve doktor istek yapmamış sanırım kendiniz mi istediniz
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinKızlar ben hematoloji ve genetik tıp bölümüne gittim. Hematoloji doktoru aynı testleri istedi, bu bahsettiğim testler iki haftada çıktı. Fakat genetikden de istemişti doktor, onlar henüz çıkmadı ama bunlar aynı testler zaten.
Doktordan kendim rica ettim üç tane başarısız tüp bebek denemem var bu testleri bana yapar mısınız dedim onlar da kabul ettiler.
Bu testte birden çok değere bakıyorlar. Raporda kısa bir sonuç/yorum kısmı var. Oradan iyi kötü bir şeyler anlıyorsunuz. Ama asıl yorumlamayı kendi doktorunuz yapıyor.Bu testte değerimiz kaç çıkar ise pozitif demek oluyor ? Ben de cumartesi yaptıracağım ancak Mikrogen yorumlamıyormuş
Merhaba geç gördüğüm için kusura bakmayın.Benim bir hafta gibi bir sürede çıkmıştı test sonucum izmirde tavmergen kliniğinde erıl tavmergende oldu tedavim.makrofaj aşısıyla transferi doktorum önerdi kortizon ve ardılık transferi de ben talep ettim ve olumlu bakıp uyguladılar.serumu da olumsuz olanda da almıştım ama hiçbir şeyi atlamamak için bu transfer sonrası da aldımMerhaba tebrikler öncelikle, sağlıkla kavuşun Ne kadar sürede çıkıyor katil hücre test sonucu ve doktorunuz kimdi . Şu bahsettiğiniz tedavi yönteminden anlayan çok az doktor var . Genelde duyduğum ne gerek var oluyor ama arka planda kaybedip kimyasal yaşayan biz