tekrarlayan 5 düşük sonrası genetik tüp bebek yaptırıp sonuç alan varmı?

Nasıl doğru olacaksa o yol sizi ceker inşalalh kendine Benimde yok inşallah sağlık evlatlarımız olur en kısa zamanda hayırlısıyla

Kan pıhtılaşma sı var sende ben de 4 yıllık evliyim ilk zaman bilemedim hamilemiyim 3. Gün silikti hastaneden randevu aldım 1 hafta sonrasına o gün çok ağrılı kanamam başladı 2.30 çıkmıştı beta sonucum neyse değilmişim dedim 2. Si 5 gün geçikti 95 çıktı beta çok sevinmiştim ama 5. Hafta bitti 6. Hafta bitmedi bile sonra myom ameliyatı oldum 2 eylülde Kasım da pco olduğum için pek aldırış etmiyordum aslında geçikmeleri baktım bende belirtiler var gitsem gitmesem mi derken kan verdim 2.86 en son doktorum bir genetik ver dedi verdim kan pıhtılaşması var dedi her gün bir kan sulandırıcı Alman gerekiyor dedi yAni senin 2 gende heterozigot var senin yüksek dozlu bişeyler Alman gerek bir de bir riskli gebelik doktoruna başvurman gerek

2 sini hiç farketmedim bile yAni temel sorundur pıhtılaşma kuzenimin eşi 4-5 aylık bebeklerini kaybetti en son iğnelerle 6-7 ayına getirildi erken doğum oldu bebek 2.5 ay küveste kaldı çok şükğr şimdi o kadar güzel ki kızı

Merhaba benim de tekrarlı düşüklerim var tedaviniz nasıl oldu acaba.(

Canım merhaba son durumunuz ne oldu bende de aynı genler var paı homozigot ve mthfr 1298 homozigot.iki kalp atışı oluşmaması sonucu kürtaj oldum. Şimdi hamileyim Doktorum 0.6 verdi günde 1 tane ama... Ama ben kiloluyum yeterli gelmemesinden korkuyorum siz kaç kiloydunuz ve de daha sonradan günde ikiye çıkardınız mi

Sorunuzun cevabını ben de çok merak ediyorum lütfen kan sulandırıcı deneyimlerinizi yazın arkadaşlar bizlere de bilgi olsun

Hangi kiloya hangi miktar kan sulandırıcı kullnadïnïz

Şimdiden çok teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…