• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsiz tekrarlayan düşük

Şöyle ben17 haftalık bebeğimi 2024 haziran ayında kaybettim. Temmuzda genetik test verdim. 15 ağustosta adet oldum eylül ayında olmayınca test yaptım. Çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Tüp bebek tedavisinden sonra normal yolla hamile kalanları duyuyoruz zaten çok. Tabi ben endişelendim bnunda kalbi durucak diye. Genetik merkezini aradım durumu anlattım ortalama 3 ayda çıkıyodu sonuç çünkü. Hamile olduğumu öğrendikten sonra bırakmış oldum yani.
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler 🌸 adınıza çok sevindimm

Ya acaba şey mi var diye düşündüm konunuzu düşününce rahimde şekil bozukluğu vs yada polip gibi embriyonun tutunmasını engelleyecek şeyler var demek ki histereskopi mi laparoskopi mi böyle bişeyle bakılsa rahim filmi haricinde bebek tutunamıyo belli ki

arkadaşlar o kadar çok tekrarlayan düşük oldu ki artık sayamıyorum. hep beş haftalık düşükler daha fazla ilerlemiyor. genetik testler pıhtılaşma, detaylı başka testler yapıldı hiçbir şey yok. hsg de çekildim çok sağlıklı çok iyisin dediler. hamile kalmakta bir problem yok elhamdülillah ama her ay düşük yaşıyorum. beta 3000 üstüne çıkıyor hep sonra kanamam oluyor.cogu doktor düşük yapıyorsun dedi bir tanesi sadece kimyasal gebelik dedi..aspirinde kullanıyorum, korunma dualarını Ümmü sıbyanı da yaptırdım.ne eşimde ne bende bir şey çıkmadı..ara verdim birkaç aydır tekrar gideceğim ama artık ne yaptırayım neye baktırayım bilmiyorum...emin olmamakla birlikte sekiz ya da dokuz kez oldu..
Hsg veya histereskopi düşünebilirsiniz yaptırmadıysanız inşallah hayırlısıyla nasip olur en kısa zamanda💐

Hsg veya histereskopi düşünebilirsiniz yaptırmadıysanız inşallah hayırlısıyla nasip olur en kısa zamanda💐
teşekkür ederim yaptırdım 🌸 dün doktora gittim, tıbben yapılabilecek bütün işlemleri yapmışsınız, tıpta tekrarlayan düşüklerin yarısının sebeplerini bilmiyor henüz burası tıbbın karanlık yüzü tam olarak çözülebilmiş değil dedi😔

Back