- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
Kızlar yaklaşık 3 haftadır her 2 3 günde bir aynı konulu rüyalar goruyorum ağlıyorum rüyamda. Eşimle alakalı oluyor genelde ama ölüm falan gibi değil geçmişte olan kalbimin çok kırıldığı bir konu ile ilgili görüyorum. Ama her rüyada ağlıyorum.
Artık günlük yaşantımı etkilemeye başladı.. Gördüğüm gün akşama kadar kötüyüm eşime de yansıtıyorum çok moralim bozuk oluyor. Çok gerçekçi olmaya başladı..
acaba hamileyim diye mi görüyorum bu rüyaları ?
yada bu rüya bana bir mesaj mı vermeye çalışıyor?
yada kendime mi yediremiyorum bana yapılanları hala ve duygusal olarak ikileme mi düştüm?
devam ederse psikologa gitmeyi düşünüyorum tabiki ama kısa yoldan yapabileceğim bişey varsa yada sizin başınıza geldiyse düşüncelerinizi almak istiyorum
Artık günlük yaşantımı etkilemeye başladı.. Gördüğüm gün akşama kadar kötüyüm eşime de yansıtıyorum çok moralim bozuk oluyor. Çok gerçekçi olmaya başladı..
acaba hamileyim diye mi görüyorum bu rüyaları ?
yada bu rüya bana bir mesaj mı vermeye çalışıyor?
yada kendime mi yediremiyorum bana yapılanları hala ve duygusal olarak ikileme mi düştüm?
devam ederse psikologa gitmeyi düşünüyorum tabiki ama kısa yoldan yapabileceğim bişey varsa yada sizin başınıza geldiyse düşüncelerinizi almak istiyorum