- 20 Mayıs 2011
- 45
- 0
-
- Konu Sahibi heyseysensin
Şimdilik tamam gibi gözüküyor canım umarım aradıklarını bulursun bol şanss:81: alışverişini tamamlayınca buraya aldıklarını yazarsın :) bu arada acık pembe ruj istiyormussun bende flormar long wearing L07 var cok seker bi pembe fiyatı da uygun 9 tl veya 10 tl olması lazım tavsiye ederim :)
evet beğendimaklıma yattı :)
yenlennice fotoları bekliyoruz ama:))
Gule gule kullan hepsini kotunu ve cantanı cok begendim :) umarım diğer istediklerini de salı gunu bulabilirsin
ben de çok beğendim aldıklarını hele o baskılı çantalar benim de bu aralar almayı düşündüklerimdendi. bir de 2. fotograftaki ikili kolye kısa mı uzun mu ve nerden aldın canm?? güle güle kullan hepsiniii
saol :)) al al her yerde var hem çok uygun 11 e aldım :)) ikili kolye kısa.. bursa meridyenden aldım. 6.5 lira o da çok uygundu çok beğenerek aldım :))
evet evet çok görüyorum ben de ve gerçekten çok uyguna almışsın çantanı da kolyeni de ama maalesef ben eskişehirdeyim neyse arkadaşım gidebilir bu yakınlarda bursaya da ona ısmarlarım aklımda bulunsun çok sağoll.yaşasın aşırı para harcamadan da şık olabilmek
rica ederim eğer istersen özelden daha ayrıntılı adreste yazarım ikisi hakkındaaynen çok uyguna şık olmayı daha çok tercih ederim öyle insanın daha fazla çeşit eşyası oluyor hele ki öğrenci bütçesiyle