tekrardan doğuş :)

şimdi o kombinlere bakıyorumda gerçekten çok hoş şeyler var. hem böylece kafamda hangi renge nasıl takı alınır onlar oluştu

çok güzel elbiseler var onlara bakmalısın bence takı sevmiyorsan renk renk ojeler kullanabilirsin hafif topuklu ayakkabılar giymeye başlayabilirsin daha sonra gittikçe topuk boyunu yükseltirsin.

gömlek kot topuklu çok güzel duruyor ben yaşım küçük olduğu için topuklunun tsini giymiyorum ama başkalarında çak beğenrim :)

büyük çantalar salaş görüntülerde çok hoş duruyor

böyle bol gömleklerden bulabilirsen al çok hoş duruyor şort sevmessen altına havuç pantolon giyersin oylede güzel durur

birde uzun kolyelerden al cok hoş duruyorlar baykuşlu olanları var bulursan al derim

örnekler için teşekkürler büyük çantaları çok seviyorum yani bütün çantalarım büyük ama yazlık için küçük kullandıklarımda var :)

canım maşallah herşeyi sığdırmışsın,net ve öz olmuş :79:

Elbiselere yönelebilirsin biraz canım.. Hem rahat olur senin için hemde farklı bi adım atarsın kıyafet açısından da.. Esmersen aşırı makyaj kullanma.

Makyaj olarak; açık renk tonlarda boyalar tercih et. Açık pembe ruj, açık renk allık, beyaz, mavi, açık pembe, gri far, .. Ya da sade bir makyajın üzerine kırmızı renkte ruj.

Takı olarak uzun kolyeleri tercih etmekle başlıyabilirsin.

En önemli ve ilk adımın ise bence saçlarını kestirmek olsun

bi resmini koyarsan sana daha iyi yardımcı olabilirz.. Yüzünü karalayabilirsin, göstermek istemezsen.

Son düzenleme:

makyaj zaten çok fazla yapmıyorum kış makyajımda çok azdır.. sadece o dediğiniz renkleri pek kullanmıyordum onları kullanmaya başlıyorum
saçlarımı kestirme konusu bana çok uzak sadece model değişikliği daha iyi fikir
uzun kolyelere merak saldım ama daha almadım hemen bi kaç tane edinicem
resim yarın falan koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…