- 23 Haziran 2011
- 267
- 0
- Konu Sahibi heyseysensin
kotun vee çantanı begendimmm degişiklik yapmısın hai bakalımm
beğenmene sevindim olucak bu iş galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kotun vee çantanı begendimmm degişiklik yapmısın hai bakalımm
beğenm
ene sevindim olucak bu iş galiba
ya fikirler çok güzel hepsini beğeniyorum kotlar ve takılar haricinde burada gördüklerimi dışarıda bulamıyorum mesela gömlek çok aradım ama yok :S en sonunda öyle gözüme defacto da beyaz gögüs altından lastikli hakim yaka gömlek aldım ama hala öyle salaş gömlek arıyorum :97: o fikriniz çok iyiymiş alırken nasıl giyebileceğimi düşünüp alışveriş yapmalıyım teşekkürler
Askılı üzerine giyebileceğin bol gömlekleri erkek reyonundan da bakabilirsin canım :) Belki biraz komik gelicek bu ama çok güzel gömlekler alan arkadaşlarım var ufak beden olunca pek anlaşılmıyor erkek gömleği olduğu :) Hem daha çok seçenek oluyor erkek reyonlarında :)
Bu arada şimdi aklıma geldi sana anlattığım şekilde giyinik fotom vardı biraz tombiğim ama fikir olur belki diye koyuyim dedim :)
Eki Görüntüle 242462
Önceki gün evde olmadığım için saatim ve çantam kıyafetime pek uymuyor k.bakmayın Mesela beyaz spor bir saat ve başka bir çantayla daha güzel olurdu :)
olmuii bilee cnmm gömlekleri arıyosan bide lcw ye bak kotondada cidi indirim varr salaş tunikler gömlekler varrdı
ikisinede baktım yok :S kotondakiler çok klasik geldi bide istediğim gibi ince kumaş değildiler. lcw de hiç görmedim:S colleziondan buldum kareli çok hoşuma gitti ama 40 liraydı :S o kadar para vermek zor geldi yaaa :S
Ben üzerimdeki gömleği 15 liraya collezionedan almıştım :) Hiç acele etme derim bayram üzeri şimdi mağazalar indirimdeki ürünleri yazlıkları bitirip yeni mal getiriyolar.Biraz bekle mutlaka indirime girecektr ve bayram sonrasında daha farklı seçenekler de görebilirsn mağazalarda :)