tekrardan doğuş :)

tatlım forumda dolaşırken sokak modası bölümünde ececik 35 adlı arkadaşın (isim yanlış olabilir) paylaştığı muhteşem kıyafet ve takı kombinlerinin olduğunu fark ettim ve hepsine bayıldım bence oraya bakarsan mutlaka fikir edinirsin ah benim yaşadığım yer kaldıracak biryer olsa ve mesleğim de buna müsait olsa neler neler giyineceğim ama nerdeeeee bari sizler giyinin de gençliğinizin tadını çıkarın...

şimdi o kombinlere bakıyorumda gerçekten çok hoş şeyler var. hem böylece kafamda hangi renge nasıl takı alınır onlar oluştu :KK34:

çok güzel elbiseler var onlara bakmalısın bence takı sevmiyorsan renk renk ojeler kullanabilirsin hafif topuklu ayakkabılar giymeye başlayabilirsin daha sonra gittikçe topuk boyunu yükseltirsin.

gömlek kot topuklu çok güzel duruyor ben yaşım küçük olduğu için topuklunun tsini giymiyorum ama başkalarında çak beğenrim :)
tumblr_loax2n157y1qeo03no1_500.jpg

büyük çantalar salaş görüntülerde çok hoş duruyor
tumblr_lje8waKmsT1qbpfn1o1_500.jpg

böyle bol gömleklerden bulabilirsen al çok hoş duruyor şort sevmessen altına havuç pantolon giyersin oylede güzel durur
tumblr_loocw9JRdU1qbzak6o1_500.png

birde uzun kolyelerden al cok hoş duruyorlar baykuşlu olanları var bulursan al derim
tumblr_lnjqqnnRQp1qbzak6o1_500.jpg

gömlek kot topuklu çok güzel duruyor ben yaşım küçük olduğu için topuklunun tsini giymiyorum ama başkalarında çak beğenrim :)
tumblr_loax2n157y1qeo03no1_500.jpg

büyük çantalar salaş görüntülerde çok hoş duruyor
tumblr_lje8waKmsT1qbpfn1o1_500.jpg

böyle bol gömleklerden bulabilirsen al çok hoş duruyor şort sevmessen altına havuç pantolon giyersin oylede güzel durur
tumblr_loocw9JRdU1qbzak6o1_500.png

birde uzun kolyelerden al cok hoş duruyorlar baykuşlu olanları var bulursan al derim
tumblr_lnjqqnnRQp1qbzak6o1_500.jpg

örnekler için teşekkürler :KK34: büyük çantaları çok seviyorum yani bütün çantalarım büyük ama yazlık için küçük kullandıklarımda var :)

önce şaçlarınındanbaşla degişime biraz kısalt rengini açabilirsin yada düzese maşa yapabilirsin makyaj çok fazla yapmanı önermem zaten hava sıcak ğüneş gözlğü çok hoş bir akssasuarr oalbilirrr

kemik kalın tek kola takılanbileklikler çok şık degişik formda küüpelerr yüzüklere işaret parmagına takıp farklı olursunn ojelerini rengini nar çiçegi krem yada fıransız manikürü yaptırıp kualnabilirsinnn kıyafetlerinede tulum elbise katlı etekler şifon emerli salaş gömlek yadaa tunikler altınaa mini şortlar kot eteklerde güzel durur beden ölülerin gayet güzek uzun elbiselerde dolgu touklaa hoş durcakdırrr babettt renk renk yadaa hafif topuklu slietlerde olabilirr :KK12:çantaya gelince farklı birr renk olabilirr mesala benim mavi :)

canım maşallah herşeyi sığdırmışsın,net ve öz olmuş :79:

Elbiselere yönelebilirsin biraz canım.. Hem rahat olur senin için hemde farklı bi adım atarsın kıyafet açısından da.. Esmersen aşırı makyaj kullanma.

Makyaj olarak; açık renk tonlarda boyalar tercih et. Açık pembe ruj, açık renk allık, beyaz, mavi, açık pembe, gri far, .. Ya da sade bir makyajın üzerine kırmızı renkte ruj.

Takı olarak uzun kolyeleri tercih etmekle başlıyabilirsin.

En önemli ve ilk adımın ise bence saçlarını kestirmek olsun :-)

bi resmini koyarsan sana daha iyi yardımcı olabilirz.. Yüzünü karalayabilirsin, göstermek istemezsen.

Son düzenleme:
Elbiselere yönelebilirsin biraz canım.. Hem rahat olur senin için hemde farklı bi adım atarsın kıyafet açısından da.. Esmersen aşırı makyaj kullanma.

Makyaj olarak; açık renk tonlarda boyalar tercih et. Açık pembe ruj, açık renk allık, beyaz, mavi, açık pembe, gri far, .. Ya da sade bir makyajın üzerine kırmızı renkte ruj.

Takı olarak uzun kolyeleri tercih etmekle başlıyabilirsin.

En önemli ve ilk adımın ise bence saçlarını kestirmek olsun :-)

bi resmini koyarsan sana daha iyi yardımcı olabilirz.. Yüzünü karalayabilirsin, göstermek istemezsen.

makyaj zaten çok fazla yapmıyorum kış makyajımda çok azdır.. sadece o dediğiniz renkleri pek kullanmıyordum onları kullanmaya başlıyorum :KK34:
saçlarımı kestirme konusu bana çok uzak sadece model değişikliği daha iyi fikir :KK52:
uzun kolyelere merak saldım ama daha almadım hemen bi kaç tane edinicem :KK76:
resim yarın falan koyabilirim :KK34:

X