tekrardan doğuş :)

heyseysensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
267
0
ben 19 yaşındayım.. artık kendimi değiştirmek istiyorum şöyle gören aaaaa ne güzel olmuşsun değişmişsin desinler istiyorum.. hele şu ara çok bakımsız bıraktım kendimi küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum.. mesele nerden başlasam :26: boyum 169.kilo 54. ölçülerim 92-62-86..sonra saçlarım uzun göğüs altımı 4 parmak geçiyor ama hala orijinal renkli dalgalı. esmerim. kahverengi gözlüyüm. ben sürekli spor giyiniyorum sürekli kot üstüne tişört. makyaj yapıyorum ama yazın sadece kalem allık rimel kullanıyorum. çok renkli kıyafetleri sevmem.takı hiç hiç sevmem ama küpe takarım.kolye falan bu ara özenmeye başladım alışverişe çıkınca alıcam. dolabımdan bahsedicek olursam hep kot pantolan var etek bi kaç tane var ama nerden baksam 2-3 sene önce aldıklarım. 2 tane elbisem var. gömlek 5 tane var. bir çok tişört. yani ben haftaya alışverişe çıkıcam neler almamı önerirsiniz??

sort alabirsin canim, yada jumpsuitler cok moda bu sezon onlardan deneyebilrisin eger üstünde güzel duruyorsa alirsin, renkli renkli kolyeler küpeler var civil civil onlardan alabilirsin. bende 19 yasindayim ve yaz alisverisi yapmadim daha dogrusu yaz buraya ugramadigi icin yapmayi gerek görmedim :95::95::95::95::95::95:
simdilik aklima gelen bunlar geldikce yazarim :)

şort hoşuma gitmiyor. aslında karşıdan bakınca yakışana yakışıyorda kendime yakıştıramıyorum. evet kolyelerden başlamam lazım :) yorumun için teşekkürler. bende haftaya şöyle çıkıp adam gibi bişeyler almak istiyorum biraz farklı hoş bişeyler ama ne

canım cok guzel mını elbıseler var rengarenk onlardan alabılırsın boyun posun olculerın ıyı guzel tasırsın sortlu belden oturtmalı tulumlar var onlardanda alabılırsın gensın tadını cıkar mını gıymenın

elbiselere alışık olmayınca giyince çok tuhaf geliyor ama çokta hoşuma gidiyor mesela çok beğenerek elbise aldım aralıkta mevsimlik siyah beyaz kısa kollu mini. nerden baksam 6-7 kere ya giydim ya giymedim

renkli kıyafetleri sevmiyorsan renkli kemerler al pantolon kemeri, kalın elbise kemerlerinden alabilirsin.
bol kıyafetlerinde kullanabilirsin kemerlerini daha kıvrımlı görünmek için :) belini ince gösterir.
mini elbiseler al vücudu saran. saç rengini değiştirebilirsin. düz kullanıyorsan artık maşa yaparsın yada tam tersi :)
bileklikler,saatler,bilezikler al..pileli etekler moda üstüne atletle tamamlayabilirsin.
alısveristen dönünce aldıklarını topiginde paylasırsın

süpersin ya :)) aklımda daha hiç bişey oluşmamıştı hep burdada bakıyorum neler var diye. sanırım en önemli güzel gösteren şeyler takılar ?

tatlım forumda dolaşırken sokak modası bölümünde ececik 35 adlı arkadaşın (isim yanlış olabilir) paylaştığı muhteşem kıyafet ve takı kombinlerinin olduğunu fark ettim ve hepsine bayıldım bence oraya bakarsan mutlaka fikir edinirsin ah benim yaşadığım yer kaldıracak biryer olsa ve mesleğim de buna müsait olsa neler neler giyineceğim ama nerdeeeee bari sizler giyinin de gençliğinizin tadını çıkarın...

evet katılıyorum arkadaşa,şortlu tulum mini elbiseler çok tatlı olur bence minide çok rahat edemem diyorsan şort tarzı bak hem açılıp saçılma derdi olmaz ama aynı zmanda mini giymenin keyfinide alırsın,hımm birde saçlarına hafif gölge attırabilirsin çok eyrek paket olarak yaz aylarında hoş oluyor bence

Pek çok mağazada indirim var şu anda. Yaz sonu indirimleri.Çok uygun fiyata elbiseler var. Renkli giyinmeyi bende fazla sevmem. Ama giyince herkes farkediyor, güzel oluyor. desenli etekler var çok güzel heryerde. altına topuklu sandaletler güzel oluyor. Takı, aksesuar çok önemli bir kadını gerçekten değiştirebiliyor. Alışveriş yaparken aldığın bir kıyafet için buna nasıl bir kolye takarım nasıl bir küpe takarım diye mutlaka düşün. internette biraz fotograflara bak markaların aklında bir şeyler belirleyebilirsin. burdan herkes fikrini söyler. Biraz daha netleşir senin için..

katılıyorum sana canım inan bende çoğu kıyafetim aldığım gibi dolabımda durur bulunduğum çevre pek kaldırmıyor benimde maalesef

elbiselere alışık olmayınca giyince çok tuhaf geliyor ama çokta hoşuma gidiyor mesela çok beğenerek elbise aldım aralıkta mevsimlik siyah beyaz kısa kollu mini. nerden baksam 6-7 kere ya giydim ya giymedim
canım bundan sonra bol bol elbıse al 1 tane oldumu sıkılırsın ama bıraz cesıt oldumu donusumlu gıyersın .tuhaf gelmesı normal kendını hep kotla gormeye alısmıssın kendını farklı seylerede alıstır mademkı degısım ıstıyosun.Ara bak kendıne vucut tıpıne en cok gıdıcek elbıseyı bul nekadar yakıstıgını goreceksın..bende senın gıbı spor gıyınırım genelde arada etek gıyerdım nadır son zamanlarda bıkac elbıse aldım cunku cok guzel elbıseler turedı ınsanın alası gıyesı gelıyo yarın evlılık yıldonumumuz bugun alısverıse cıktım kac gundur kafamda bır elbıse tasarlıyodum bı çok yere bakmıstım bıkac gun evvel bulamamıstım allah bugun kalbıme gonlume gore bır elbıse cıkardı karsıma hemde ılk gırdıgım dukkanda ıste bu dedım ıcımden hemen de aldım aman eve gelınce bıde ne goreyım bı beden buyugunu vermıslermı sınır oldum benım planım yarın onu gıymektı.neyse herseyde vardır bır hayır.bunları nıyemı anlatıyom kac saattır kafamı bunlar karıstırıyoda ondan elbıse kıyafet dendımı aklım gıdıyoda ondan.

önce şaçlarınındanbaşla degişime biraz kısalt rengini açabilirsin yada düzese maşa yapabilirsin makyaj çok fazla yapmanı önermem zaten hava sıcak ğüneş gözlğü çok hoş bir akssasuarr oalbilirrr

kemik kalın tek kola takılanbileklikler çok şık degişik formda küüpelerr yüzüklere işaret parmagına takıp farklı olursunn ojelerini rengini nar çiçegi krem yada fıransız manikürü yaptırıp kualnabilirsinnn kıyafetlerinede tulum elbise katlı etekler şifon emerli salaş gömlek yadaa tunikler altınaa mini şortlar kot eteklerde güzel durur beden ölülerin gayet güzek uzun elbiselerde dolgu touklaa hoş durcakdırrr babettt renk renk yadaa hafif topuklu slietlerde olabilirr çantaya gelince farklı birr renk olabilirr mesala benim mavi :)

hepinize nasıl teşekkür etsem bilemedim :78: fikirlerinizi göz önüne alıp iyice araştırıp artık farklı şeyler giymeye başlıcam. yaklaışık 1 hafta var alışverişe çıkmama o zamana kadar burda bana yardımcı olucak çok şey var onları değerlendirip en güzel cicileri alıp gelicem burayada koyarım bütün aldıklarımı çok saolun ya nasıl moral oldu anlatamam bu konuda öylesine salmıştım ki kendimi :S şimdi aklımda bi sürü şey oldu :))

fikriniz için teşekkürler :) kötü şanssızlık olmuş ama bundada vardır bir hayır.. en azından istediğinizi bulmuşsunuz güle güle kullanın

teşekkürler :) saçlarımın rengini değiştirme konusunda çok kararsızdım ama hiç gölge aklıma gelmemişti o da hoş olur hem bir anda değişlik olmuş olmaz.. fikirlerinizi göz önüne alıcam :)

Kot yerine tayt gibi birşeylerde alabilirsnn tayttt taytt tayyytt çok severm ben hemde rahat olyuorlar tatli duruyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…