- 23 Haziran 2011
- 267
- 0
-
- Konu Sahibi heyseysensin
süpersin ya :)) aklımda daha hiç bişey oluşmamıştı hep burdada bakıyorum neler var diye. sanırım en önemli güzel gösteren şeyler takılar ?
evet alısverise cıkmısken bir tanede mücevher kutusu al kendine içini doldurmadan gelme :)
canım cok guzel mını elbıseler var rengarenk onlardan alabılırsın boyun posun olculerın ıyı guzel tasırsın sortlu belden oturtmalı tulumlar var onlardanda alabılırsın gensın tadını cıkar mını gıymenın
tatlım forumda dolaşırken sokak modası bölümünde ececik 35 adlı arkadaşın (isim yanlış olabilir) paylaştığı muhteşem kıyafet ve takı kombinlerinin olduğunu fark ettim ve hepsine bayıldım bence oraya bakarsan mutlaka fikir edinirsin ah benim yaşadığım yer kaldıracak biryer olsa ve mesleğim de buna müsait olsa neler neler giyineceğim ama nerdeeeee bari sizler giyinin de gençliğinizin tadını çıkarın...
canım bundan sonra bol bol elbıse al 1 tane oldumu sıkılırsın ama bıraz cesıt oldumu donusumlu gıyersın .tuhaf gelmesı normal kendını hep kotla gormeye alısmıssın kendını farklı seylerede alıstır mademkı degısım ıstıyosun.Ara bak kendıne vucut tıpıne en cok gıdıcek elbıseyı bul nekadar yakıstıgını goreceksın..bende senın gıbı spor gıyınırım genelde arada etek gıyerdım nadır son zamanlarda bıkac elbıse aldım cunku cok guzel elbıseler turedı ınsanın alası gıyesı gelıyo yarın evlılık yıldonumumuz bugun alısverıse cıktım kac gundur kafamda bır elbıse tasarlıyodum bı çok yere bakmıstım bıkac gun evvel bulamamıstım allah bugun kalbıme gonlume gore bır elbıse cıkardı karsıma hemde ılk gırdıgım dukkanda ıste bu dedım ıcımden hemen de aldım aman eve gelınce bıde ne goreyım bı beden buyugunu vermıslermı sınır oldum benım planım yarın onu gıymektı.neyse herseyde vardır bır hayır.bunları nıyemı anlatıyom kac saattır kafamı bunlar karıstırıyoda ondan elbıse kıyafet dendımı aklım gıdıyoda ondan.elbiselere alışık olmayınca giyince çok tuhaf geliyor ama çokta hoşuma gidiyormesela çok beğenerek elbise aldım aralıkta mevsimlik siyah beyaz kısa kollu mini. nerden baksam 6-7 kere ya giydim ya giymedim
canım bundan sonra bol bol elbıse al 1 tane oldumu sıkılırsın ama bıraz cesıt oldumu donusumlu gıyersın .tuhaf gelmesı normal kendını hep kotla gormeye alısmıssın kendını farklı seylerede alıstır mademkı degısım ıstıyosun.Ara bak kendıne vucut tıpıne en cok gıdıcek elbıseyı bul nekadar yakıstıgını goreceksın..bende senın gıbı spor gıyınırım genelde arada etek gıyerdım nadır son zamanlarda bıkac elbıse aldım cunku cok guzel elbıseler turedı ınsanın alası gıyesı gelıyo yarın evlılık yıldonumumuz bugun alısverıse cıktım kac gundur kafamda bır elbıse tasarlıyodum bı çok yere bakmıstım bıkac gun evvel bulamamıstım allah bugun kalbıme gonlume gore bır elbıse cıkardı karsıma hemde ılk gırdıgım dukkanda ıste bu dedım ıcımden hemen de aldım aman eve gelınce bıde ne goreyım bı beden buyugunu vermıslermı sınır oldum benım planım yarın onu gıymektı.neyse herseyde vardır bır hayır.bunları nıyemı anlatıyom kac saattır kafamı bunlar karıstırıyoda ondan elbıse kıyafet dendımı aklım gıdıyoda ondan.
önce şaçlarınındanbaşla degişime biraz kısalt rengini açabilirsin yada düzese maşa yapabilirsin makyaj çok fazla yapmanı önermem zaten hava sıcak ğüneş gözlğü çok hoş bir akssasuarr oalbilirrr
kemik kalın tek kola takılanbileklikler çok şık degişik formda küüpelerr yüzüklere işaret parmagına takıp farklı olursunn ojelerini rengini nar çiçegi krem yada fıransız manikürü yaptırıp kualnabilirsinnn kıyafetlerinede tulum elbise katlı etekler şifon emerli salaş gömlek yadaa tunikler altınaa mini şortlar kot eteklerde güzel durur beden ölülerin gayet güzek uzun elbiselerde dolgu touklaa hoş durcakdırrr babettt renk renk yadaa hafif topuklu slietlerde olabilirrçantaya gelince farklı birr renk olabilirr mesala benim mavi :)