tekrardan doğuş :)

canım yüksek bel renkli eteklerden alabilirsin vücudun fazlasıyla müsait. Hemde bu sene cok modalar. Eğer çok renkli sevmiyosan düz bir beyaz veya siyah elbise alıp altına kırmızı bir babet giyebilirsin. Veya renkli kemerlerden kullanabilirsin. Takı konusunda da uzun kolyeler cok moda bence düz t-shirtlerle de çok güzel gidiyolar onlardan deniyebilirsin. Kotonu normalde pek sevmem fakat takılarına bu yaz bayıldımmm!!! ve hepsi indirimde hersey 5 10 15 tl falan bir ugramanı öneririm. Fikir oluşması için birkaç resim ekliyorum:KK3:
$1474126_IMG_62251.jpg $ashley_sprouse.jpg $1475997_a4-42-1-1.jpg $1469171_a3-27-1.jpg $1475476_lovelypepalookbook15.jpg $1475095_lookbook.jpg $1475087_4e421756eddc6c067b001571.jpg $1474722_b10-7-1.jpg $1469770_lovelypepalookbook13.jpg $1475701_lb3.jpg $1475899_hfj.jpg $1469702_2.jpg $1470344_ny_3_day_330.jpg $1470437_22-horz.jpg $1472734_lovelypepalookbook14.jpg $mary-kate-olsen.jpg

ayy hepsi çok güzel özellikle ilk foto ve kırmızı elbiseye bayıldım. o kırmızı elbise modellerine bakıcam çok beğendim :KK52: kotona uğramayı bende düşünüyordum indirim olmasıda ayrıca sevindirdi :KK66: :KK64:

bende az önce alışveriş listemi yapmaya çalışıyordum bişeyler unutmamak için :KK52::KK62:

- kırmızı ayakkabı ve portföy çanta
- uzun kolye
- elbise bordo yada koyu yeşil. düz renk. belden oturtmalı diye düşündüm.
- krem rengi içinde tavus kuşu tüyü olan bileklik görmüştüm burda ondan istiyorum :KK52: bir mağazadada öyle küpe görmüştüm ikisi çok şık olucak :KK52:
- toz pembe yada o fotodaki gibi lacivert pantolon.
- birde üst... gömlek yada o fotolardaki gibi şeyler :KK52:
- açık pembe ruj :KK54:
şimdi bunlar var listemde ve yaklaşık 200 lira yapıcak sanırım fazla pahalıya kaçmadan herşeyi istiyorum :KK52:
eklemem gereken var mı sizceee????

Şimdilik tamam gibi gözüküyor canım umarım aradıklarını bulursun bol şanss:81: alışverişini tamamlayınca buraya aldıklarını yazarsın :) bu arada acık pembe ruj istiyormussun bende flormar long wearing L07 var cok seker bi pembe fiyatı da uygun 9 tl veya 10 tl olması lazım tavsiye ederim :)

Şimdilik tamam gibi gözüküyor canım umarım aradıklarını bulursun bol şanss:81: alışverişini tamamlayınca buraya aldıklarını yazarsın :) bu arada acık pembe ruj istiyormussun bende flormar long wearing L07 var cok seker bi pembe fiyatı da uygun 9 tl veya 10 tl olması lazım tavsiye ederim :)

evet aldıklarımı hemen koyucam buraya :KK34: rujda iyi oldu onada bakarım teşekkür ederim :KK34:

fotoları koyup hemen çıktım şimdi açıklama yapayım :)) bugün işimiz vardı çıktı o arada biraz gezdik gözüme çarpanları aldım :) kotun fotosu biraz kötü oldu ama :S modeli dar kesim tamamen sarıyo ve çok ince kot çok hoşuma gitti.

Gule gule kullan hepsini kotunu ve cantanı cok begendim :) umarım diğer istediklerini de salı gunu bulabilirsin :KK34:

Gule gule kullan hepsini kotunu ve cantanı cok begendim :) umarım diğer istediklerini de salı gunu bulabilirsin :KK34:

sağol :KK34: ya çok gezemedim :S sonradan abimde geldi yanımıza bi oraya bi buraya derken elime geçeni aldım :) kot benimde çok hoşuma gitti üstüne lacivert bol yarım kollu salaş gömlek almak istiyorum :KK66:

cnm kendinde baya güzel değişiklik yapmışınaldığın kıyafetlerı çok beyendim. saçlarınıda kestirebilirsin tümden yeni imaj yapmış olursun

teşekkürler beğenmene sevindim :)) saçlar konusunda kestirmek aklımın ucunda bile yok onu yapamam :S dalgalı olduğu için genelde kıvırcık yapıyorum arada düz falan. yeni düzleştirici alıp daha bakımlı düz ve maşalı yapmayı düşünüyorum..

ben de çok beğendim aldıklarını hele o baskılı çantalar benim de bu aralar almayı düşündüklerimdendi. bir de 2. fotograftaki ikili kolye kısa mı uzun mu ve nerden aldın canm?? güle güle kullan hepsiniii:KK52:

ben de çok beğendim aldıklarını hele o baskılı çantalar benim de bu aralar almayı düşündüklerimdendi. bir de 2. fotograftaki ikili kolye kısa mı uzun mu ve nerden aldın canm?? güle güle kullan hepsiniii:KK52:

saol :)) al al her yerde var hem çok uygun 11 e aldım :)) ikili kolye kısa.. bursa meridyenden aldım. 6.5 lira o da çok uygundu çok beğenerek aldım :))

saol :)) al al her yerde var hem çok uygun 11 e aldım :)) ikili kolye kısa.. bursa meridyenden aldım. 6.5 lira o da çok uygundu çok beğenerek aldım :))

evet evet çok görüyorum ben de ve gerçekten çok uyguna almışsın çantanı da kolyeni de ama maalesef ben eskişehirdeyim neyse arkadaşım gidebilir bu yakınlarda bursaya da ona ısmarlarım aklımda bulunsun çok sağoll.yaşasın aşırı para harcamadan da şık olabilmek :KK66:

evet evet çok görüyorum ben de ve gerçekten çok uyguna almışsın çantanı da kolyeni de ama maalesef ben eskişehirdeyim neyse arkadaşım gidebilir bu yakınlarda bursaya da ona ısmarlarım aklımda bulunsun çok sağoll.yaşasın aşırı para harcamadan da şık olabilmek :KK66:

rica ederim eğer istersen özelden daha ayrıntılı adreste yazarım ikisi hakkında:KK34: aynen çok uyguna şık olmayı daha çok tercih ederim öyle insanın daha fazla çeşit eşyası oluyor hele ki öğrenci bütçesiyle :KK1:

rica ederim eğer istersen özelden daha ayrıntılı adreste yazarım ikisi hakkında:KK34: aynen çok uyguna şık olmayı daha çok tercih ederim öyle insanın daha fazla çeşit eşyası oluyor hele ki öğrenci bütçesiyle :KK1:

kesinlikle katılıyorumm:nazar: şu an kesin değil canım eğer giderse ben senden isterim adresi sağol şimdiden:KK34:

Canım anladığım kadarıyla spor bir tarzın var.Fiziğin çok güzel yazdığın ölçülere bakılırsa

Mesela ben şöyle bir şey düşündüm.Saçına röfle yaptırıp alttaki gibi salaş bi topuz yapabilirsin

$tumblr_lpzw83nz6b1qh9n5lo1_400.jpg

Sonra dar paça bir kot üstüne askılı dar bir penye giyip boynuna uzun bir kolye takarsın.Üzerine de bol bir gömleği önü açık bi şekilde giyersin.Bir de topuklu ayakkabı veya babet gydin mi salaş rahat ve şık bir görüntüye sahip olabilirsin :)

Dedğim gibi giyinilmiş bi resim bulamadım ama belki şunlar alacakların konusunda fikir verebilir :)

$tumblr_lq14vq3DRE1r0uivno1_500.jpg $tumblr_lp0edgB9XW1qa9o8bo1_500.png $tumblr_lnu597gdOP1qcs5luo1_500.jpg $tumblr_lq1703yvuc1qbex72o1_500.jpg $tumblr_lq18hcNEge1r15i63o1_500.jpg $tumblr_lq15hdPm5B1r0uivno1_500.jpg $tumblr_loocw9JRdU1qbzak6o1_500.jpg $tumblr_lpzkanShjg1qh43b3o1_500.jpg
$tumblr_lq14m5eeBS1qhsueio1_500.jpg $tumblr_lpz97vJgO41qdor4po1_500.jpg

Bu arada benden sana bir tavsiye :) Aldığın her kıyafete uygun aksesuarını(Küpe kolya yüzük saat fular vs.) almadan eve dönme.Ve kıyafetlerini alırken kombinleyerek al mesela bunun üstüne şu olur bunu şunun altına giyerim şeklinde :) Sonra aldığın kıyafetler dolapta kalmasın :)

ya fikirler çok güzel hepsini beğeniyorum kotlar ve takılar haricinde burada gördüklerimi dışarıda bulamıyorum :KK59: mesela gömlek çok aradım ama yok :S en sonunda öyle gözüme defacto da beyaz gögüs altından lastikli hakim yaka gömlek aldım ama hala öyle salaş gömlek arıyorum :97: o fikriniz çok iyiymiş alırken nasıl giyebileceğimi düşünüp alışveriş yapmalıyım teşekkürler :KK34:

X