Tekrar yumurtlama mı bu ne oluyor kızlaarr ::::-/

Asyabirce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
111
29
48
27
En üstteki test yumurtlamayı yakaladığım test beş gün sonra merak ettim bir test daha yaptım (ayın 9 unda)ve silik çıktı dün yaptığım koyu çıktı ama bence pik kadar değil koyuluğu,bugün ise yok kadar silik çıktı neden oldu böyle kızlaarr🥲
Valla ben de şaşırdım kaldım,hamile kaldım zannediyordum kendimi testler koyulaşınca,ama bugün ben şok,reglime yedi gün var bazen üç gün gecikiyor,tekrar yumutlama olmuş olabilir mii

Eklentiler

• IMG_5727.webp
    IMG_5727.webp
    99 KB · Görüntüleme: 42
En üstteki test yumurtlamayı yakaladığım test beş gün sonra merak ettim bir test daha yaptım (ayın 9 unda)ve silik çıktı dün yaptığım koyu çıktı ama bence pik kadar değil koyuluğu,bugün ise yok kadar silik çıktı neden oldu böyle kızlaarr🥲
Valla ben de şaşırdım kaldım,hamile kaldım zannediyordum kendimi testler koyulaşınca,ama bugün ben şok,reglime yedi gün var bazen üç gün gecikiyor,tekrar yumutlama olmuş olabilir mii
Canım pik deil ki bu yani aynı koyulukta deil

Belirtiler ve takrar koyulaşma görünce reglde pik olacak zannediyordumm çok heveslenmiştim yaa
Ama daha yumurtlama göreli 5 gün olmuş varsa da şuan çıkmaz ve çıkanda koyu deilki daha önce yaşadım eğer gebelik varsa 9.günden itibaren yumurtlama testi koyulaşmaya başlıyor

Back
X